Přejít na obsah

G6 tornado

jar_da

Doporučené příspěvky

Jak to vypadá Jardo, tak jsi se zase posunul o políčko blíže k penzi, která stejně nebude, tak nikam nespěchej :D No tož přeju všecko nejlepší, aby záda nezlobily, Tornádo aby dělalo jen radost, barák aby držel pohromadě a byl v zimě z venku chladný, aby žena nehubovala, ......

P.S. Co vnoučata? :lol:

Odkaz ke komentáři

Kluci, všem děkuju za přání, udělali jste mi radost .... super, hned je lepší nálada pivo.gifpalec.gif,

no co Vám napsat, v tomhle věku?

zdraví je to nej, dáš za něj i tu hromadu peněz, když tě zlobí, láska je lednička a štěstí si musím koupit laugh.gif

@Roman, dostaneš lepáka za ředitele a pochvalu za optimistickou číslovku, ikdyž tehdy nás drtila hypotéka s 6,9ˇ% úrokem

@Dakie, no ono je to jedno, každé číslo je důvod k otevření flašky

@TomášB, dej pokoj s vnoučatama a důchod? do něho počítám ani neodejdu biggrin.gif

@P2P, no díky , příště si snad i ťukneme, nějak jsme to zanedbali huh.gif

@Michal, provedu pane, jen ta hlava potom.....

díkes všem

Odkaz ke komentáři

Díkes, za přání, špatného jsem si vybral snad vloni ......

teď už se to začíná rovnat,

G6 je v pohodě, po opravě slouží, převodovka zatím ticho, je po servisu 60.000 km, ..... trochu jezdím pomaleji a hle, spotřeba průměrkou je 6,6 litrů i s dálnicí, bez nich 6,2,

tak nějak se to auto rozjelo po 50.000 km, (prostě turbo no, chová se to jako nafta, jede až po padesáti tisících a netopí to biggrin.gif),

Už nejsem "viníkem" nehody, takže bez postihu, bylo prokázáno, že jsem nemohl předpokládat předmět na vozovce (než jsem to trefil, tak volali 4 řidiči a hlásili předmět na vozovce, ale pokaždé někde jinde, takže to putovalo ....)

Celá škoda jde k tíži toho, co ztratil tu nástavbu, takže moje bonusy havarijního zpět, spoluúčast taky zpět do peněženky .... palec.gif

Poděkování za tenhle výsledek patří Palovi, díky chlape pivo.gif, sám a neznalej bych neměl šanci

Bada je osouzenej .....

Venku svítí sluníčko, takže ještě pár věcí dát z toho posratého lońského roku dohromady a bude dobře, smile.gif.

Odkaz ke komentáři

Díkes, za přání, špatného jsem si vybral snad vloni ......

teď už se to začíná rovnat,

G6 je v pohodě, po opravě slouží, převodovka zatím ticho, je po servisu 60.000 km, ..... trochu jezdím pomaleji a hle, spotřeba průměrkou je 6,6 litrů i s dálnicí, bez nich 6,2,

tak nějak se to auto rozjelo po 50.000 km, (prostě turbo no, chová se to jako nafta, jede až po padesáti tisících a netopí to biggrin.gif),

Už nejsem "viníkem" nehody, takže bez postihu, bylo prokázáno, že jsem nemohl předpokládat předmět na vozovce (než jsem to trefil, tak volali 4 řidiči a hlásili předmět na vozovce, ale pokaždé někde jinde, takže to putovalo ....)

Celá škoda jde k tíži toho, co ztratil tu nástavbu, takže moje bonusy havarijního zpět, spoluúčast taky zpět do peněženky .... palec.gif

Poděkování za tenhle výsledek patří Palovi, díky chlape pivo.gif, sám a neznalej bych neměl šanci

Bada je osouzenej .....

Venku svítí sluníčko, takže ještě pár věcí dát z toho posratého lońského roku dohromady a bude dobře, smile.gif.

Takže Bada už špulí prdel soukmenovcům v báni? Nebo čeká? No gratuluji, že se ti to všechno rozuzlovává.

Odkaz ke komentáři

Takže Bada už špulí prdel soukmenovcům v báni? Nebo čeká? No gratuluji, že se ti to všechno rozuzlovává.

odsouzenej k placení, kdyby se za tohle zavíralo, tak by musela být amnestie každý měsíc, kolik šmejdů by se to týkalo ....

resp. soud vydal platební rozkaz, který nabyl právní moci ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...