romariooo Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Řediteli! Vše nejkrásnější k Tvým třicátýmpátým narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Pěkný půlkulatý, vše nejlepší Jardo, hlavně to zdraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tož hodně ščestí, zdravíčka nejakó to lásečko a at sa daří pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jak to vypadá Jardo, tak jsi se zase posunul o políčko blíže k penzi, která stejně nebude, tak nikam nespěchej :D No tož přeju všecko nejlepší, aby záda nezlobily, Tornádo aby dělalo jen radost, barák aby držel pohromadě a byl v zimě z venku chladný, aby žena nehubovala, ...... P.S. Co vnoučata? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Vse nej preje ze Štatlu Fido... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jardo, taky preji vsechno nejlepsi, at se vse dari. Uzij si svuj den a poradne to zapij 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Kluci, všem děkuju za přání, udělali jste mi radost .... super, hned je lepší nálada , no co Vám napsat, v tomhle věku? zdraví je to nej, dáš za něj i tu hromadu peněz, když tě zlobí, láska je lednička a štěstí si musím koupit @Roman, dostaneš lepáka za ředitele a pochvalu za optimistickou číslovku, ikdyž tehdy nás drtila hypotéka s 6,9ˇ% úrokem @Dakie, no ono je to jedno, každé číslo je důvod k otevření flašky @TomášB, dej pokoj s vnoučatama a důchod? do něho počítám ani neodejdu @P2P, no díky , příště si snad i ťukneme, nějak jsme to zanedbali @Michal, provedu pane, jen ta hlava potom..... díkes všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Oslavenče s Golfem a Fordem, už se budu jen a jen opakovat. Přeji Ti hlavně zdraví a pohodu doma i v práci. Taky si rád s Tebou někde ťuknu , přejeme Ti z rodinkou ať se Ti daří a seš pořád tak fajn chlap Jardo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Všetko najlepšie Jardo.. poriadne to osláv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Taky přeju všechno nejlepší chlape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Díky všem, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jardo protože teť nějak se mi nedostává času,tak jsem až dnes zjistil že jsi měl narozky.Tak že všechno jen a je to nejlepší ale hlavně zdravíčko,to ostatní už přijde samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Všecko to horsi co bylo ti preji, at se ti vyhyba a to co nejdele!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Díkes, za přání, špatného jsem si vybral snad vloni ...... teď už se to začíná rovnat, G6 je v pohodě, po opravě slouží, převodovka zatím ticho, je po servisu 60.000 km, ..... trochu jezdím pomaleji a hle, spotřeba průměrkou je 6,6 litrů i s dálnicí, bez nich 6,2, tak nějak se to auto rozjelo po 50.000 km, (prostě turbo no, chová se to jako nafta, jede až po padesáti tisících a netopí to ), Už nejsem "viníkem" nehody, takže bez postihu, bylo prokázáno, že jsem nemohl předpokládat předmět na vozovce (než jsem to trefil, tak volali 4 řidiči a hlásili předmět na vozovce, ale pokaždé někde jinde, takže to putovalo ....) Celá škoda jde k tíži toho, co ztratil tu nástavbu, takže moje bonusy havarijního zpět, spoluúčast taky zpět do peněženky .... Poděkování za tenhle výsledek patří Palovi, díky chlape , sám a neznalej bych neměl šanci Bada je osouzenej ..... Venku svítí sluníčko, takže ještě pár věcí dát z toho posratého lońského roku dohromady a bude dobře, . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Gratulace k verdiktu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak to dopadlo super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 No tak to jsem rád, že už je vše v pohodě A ty prachy od Bady ještě někdy uvidíš - splátky po 100kč měsíčně nebo podobný zvěrstva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 vidím to přímější cestou - 6% úrok a exekuce na majetek ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 On ještě nějaký majetek má? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 má blokovaný dům .... na exekuční dražbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Díkes, za přání, špatného jsem si vybral snad vloni ...... teď už se to začíná rovnat, G6 je v pohodě, po opravě slouží, převodovka zatím ticho, je po servisu 60.000 km, ..... trochu jezdím pomaleji a hle, spotřeba průměrkou je 6,6 litrů i s dálnicí, bez nich 6,2, tak nějak se to auto rozjelo po 50.000 km, (prostě turbo no, chová se to jako nafta, jede až po padesáti tisících a netopí to ), Už nejsem "viníkem" nehody, takže bez postihu, bylo prokázáno, že jsem nemohl předpokládat předmět na vozovce (než jsem to trefil, tak volali 4 řidiči a hlásili předmět na vozovce, ale pokaždé někde jinde, takže to putovalo ....) Celá škoda jde k tíži toho, co ztratil tu nástavbu, takže moje bonusy havarijního zpět, spoluúčast taky zpět do peněženky .... Poděkování za tenhle výsledek patří Palovi, díky chlape , sám a neznalej bych neměl šanci Bada je osouzenej ..... Venku svítí sluníčko, takže ještě pár věcí dát z toho posratého lońského roku dohromady a bude dobře, . Takže Bada už špulí prdel soukmenovcům v báni? Nebo čeká? No gratuluji, že se ti to všechno rozuzlovává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 konečně se vše pohnulo správným směrem a snad sis už veškerou smůlu vyčerpal .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Takže Bada už špulí prdel soukmenovcům v báni? Nebo čeká? No gratuluji, že se ti to všechno rozuzlovává. odsouzenej k placení, kdyby se za tohle zavíralo, tak by musela být amnestie každý měsíc, kolik šmejdů by se to týkalo .... resp. soud vydal platební rozkaz, který nabyl právní moci .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Blahopreji k verdiktu v tvuj prospech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Ada nechce O III s klikou... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r0sGvJ4uZZQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tohle video se dá použít na cokoliv koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Jardo, můžu Tě poprosit o dvě fotky: 1) uchycení plynové vzpěry v motoru 2) uchycení plynové vzpěry na kapotě Předem Ti děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ok, zítra za světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.