Andrejjj Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravím vás, keď pridávam tak mi šklbe cele auto,nerobí to stále ale začne to po cca po 3 kilometroch dakedy aj skorej,neviete čo by to mohlo byť? bol som na VAG vyhodilo mu klapku, no mne ale nekolisajú otáčky tak neviem či nieje zbytočne kupovat novu klapku či by ju nestačilo iba vyčistiť.Sviečky,kable som menil.Viete mi dakto poradiť v čom by mohol byť problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 klapku zkus vyčistit určitě. nic tím nepokazíš. může být ale vydřený ten potenciometr. zvláštní, že to dělá až po 3Km-tedy po zahřátí...lambda...čidlo teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Dakujem za info,takže skusim najprv to čidlo teploty, to by som mohol zvládnuť bez mechanika :D ,lambda keď sa mení musim do dať na VAG ? dúfam že to klapka nebude ,zatial mi nekolisaju otáčky ani pri jazde ani pri volnobehu, ale ... boch vie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 No čidlo teploty som vymenil ,zdalo sa,že už netrhá ale jedna jazda nič,druhá jazda boli náznaky a na tretej jazde už mi pri akceleracii motor trhal ,no asi to čidlom nebolo ,no ale bojím sa tomu novu klapku kupiť ,lebo ak to nov tiež nebude asi ma jebne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 mě zase při studeným motoru se začně motor při rozjezdu do kopce dusit, jako kdyby jel na tři válce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 no mame podobne problémy len v opačnom poradí,mne to zas ide v pohode za studena len keď zošlapnem plynový pedál trhne celým autom ,je to dost neprijemne. Daval si to na VAG? čo si všetko na tom aute pomenil ohladom tohoto problému? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 ještě nic, než vyměnit půl auta, raději se zeptám B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 ja som menil kable ,sviečky,snimač teploty motora a nic este nepomohlo bud to bude lamda alebo skrtiaca klapka blbne ale nie som istý ,preto som tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 čo presne ti vypísalo cez VAG za chybu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 no presne neviem,ale mechanik mi povedal ze mu vyhodilo klapku , ale neviem či sa mam na to spolahnut. Vieš mi dáko pomôcť ? uvítal by som to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Též mi lehce trhá motor a neměl vůbec tah, nejelo to více jak 80. Našel jsem profuky kolem první spony, celá rezavá to nemělo cenu nějak přetěsňovat, chce to novu ne-li celou přední část. Zatím jsem to omotal bandáží a pomohlo - octa jede líp ale stále to není ono, trochu vyšší spotřeba a ten tah žádná sláva. Občas to cukne a chvíli jede v pohodě. Myslím si na lambda sondu ale nemohu sehnat nikoho s VAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 mozes skusit vycistit tu odporovu drahu na potenciometri na klapke,ak si trufas. Je tu popis, v navodoch,ako to spravit, sice sa mi zda,ze na 75kW verziu,ale je to skoro to iste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.