Gracho Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Prosím,poradte,aké LEDky dať do osvetlenia v kufri....teraz tam mám malú T10 a to svieti tak,ako keby to vôbec nesvietilo :D Veľmi mi pomôže foto,aké tam máte vy ...našiel som tieto http://www.primaceny.sk/zlava/T10-2-9W-6500K-185-Lumen-13-SMD-LED-Auto-Biely-ziarovky-Pair-DC-12-V ,len neviem,či sa mi tam mestia (hľadal som všade,ale nič som nenašiel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 to tam nedostaneš je dlouhá hroznej přístup ,taky jsem tam dával ledku ale jen mrkala,taky nevím čím to bylo. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 jestli máš trochu času a šikovnosti, tak si osvětlení vyrob... není to tak strašné :-) můžeš se inspirovat třeba u Kajnama, který ve svém vlákně má i návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 v poslednom čase nemám takmer vôbec voľný čas :( ,som rád,ked auto stihnem cez víkend povysávať...takže ja si to radšej kúpim,len neviem,či sa mi tam zmestia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 je moc dlouha nedostanes to tam ja ma http://www.e-xenony.cz/led-diody/led-autozarovka-12v-s-patici-t10-bila--9led-3smd a vlezla tam na chlup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 super,obrovské dík ešte ma teraz napadlo,že či sa tie,čo sú v odkaze mestia do osvetlenia nad prednými sedadlami? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 U těch z odkazu od martinka je problém, že jich půlka bude svítit dozadu, to světýlko nemá parabolu, možná by to chtělo zezadu přelepit hliníkovou páskou pro odraz. Jinak možná řešení je LED modul O2 kufr.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Kajman,tvoje návody mi posielať nemusíš,tvoje vlákno mám "preštudované" celé a vždy ked som tu bol a mal čas,tak som len žasol nad tvojou šikovnosťou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Mám tam od Roberta č. 9 a bez problémov http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136&st=0 alebo aj tieto by boli vhodné http://www.stualarm.cz/produkt/95224cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-2led/3smd/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Kajman fakt seš dobrej kutil,takle se stím drbat jak děláš to světlo do zadního kufru-klobouk dolů! Ještě Kajmane jsem si všiml,že máš na levé straně v kufru nějaký kryt kapsy.To už bylo origo nebo jsi ho někde sehnals? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 To tam bylo z fabriky, je pod tím držák na 3x 1DIN aparát (dává se tam CD měnič, DVB TV a kdoví co ještě možného. Já tam mám lékárničku, žárovky a podobné kravinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 To se teda máš ,zkouším to někde sehnat,ale nic. a jak se dostanu na tvoje vlákno kde máš nejaky plánky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 divix: viz odkaz v podpisu, příspěvek #6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Kajmane jsi takovej kutil,nevíš jak se dostanu k drátům od zadních světýlek na SPZce,dával jsem tam ledky (svítí chyby)a chci tam dát ty odpory,ale nevím presně kam.Jestli rozdělat tapec? Dík za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Já nic kvůli RZ nerozebíral - Rolbař mi udělal asi 10cm "prodlužovací" kabel na lampičku osvětlení RZ. Na tenhle kabel jsem pak paralelně připájel odpory. A tento mezikus jsem vložil mezi konektor a lampičku :) Propočítané hodnoty odporů pro FL jsou tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Jo já chtěl najít přívod k oběma žárovkám a dát paralerně odpory,ale káždá žárovka má svůj přívod a ten mizí někde pod tapecem,no ještě se na to musím podívat(nebo na každou ledku dát odpory samostatně)?Někde jsem tu propojku viděl na foru ,ale nemůžu to najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Stačí to dát na jednu větev (lampičku) - stejně jsou ve výsledku obě lampičky zapojeny paralelně.. Propojka jsou dva konektory (samec a samice) propojené dvěma asi 10cm dráty :) Jestli na to nezapomenu tak vyfotím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Já jsem tu odporu dal jak na jednu tak druhou Ledku ale vystraha na palubovce pořád svítila.A ještě mám i v parkovačkách ledky,tam asi budu muset dát odpory taky,že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Jj, na parkovačky bys potřeboval odpory taky. U té RZ určitě stačí jen na jedné straně, musí to být ale správný rezistor. U mne na OII FL s tím byl docela problém, standardní hodnoty rezistorů pro OII nefungovaly, takže jsem s tím docela hodně laboroval. Viz vlákno, na které jsem odkazoval o pár příspěvků výš. Pokud máš maxidot, tak by ti měl přímo vypsat, které žárovky jsou "prasklé". Pokud ne, tak doporučuju vytáhnout LEDky z parkovaček, vyřešit odpory na RZ, aby to neházelo chybu, a pak vrátit LEDky do parkovaček (a případně řešit odpory tam). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Aha taky to mě napadlo, hned zítra to zkusím,dík za tip.Mám tam těch 90 ohmů na 10Wattů.Nevím co máš přesně za Maxidon,ale já ji kupoval před 2 měsíci a mám stejny počítač jak kámoš co bral TSI 1,2 Primu FL ve stejný den.Na displey nic neukazuje,která je prasklá asi máš lepší výbavu,ale dík za radu zkusím to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Tak jsem to dnes zkoušel a výsledek, musím dát na každou ledku v RZ ty odpory pak to chybu nehlásí.Chtěl bych to zkusit dát na společný přívod RZ, ale to bych musel rozdělat asi tapec.To samé mě čeká i v parkovačkách.Škoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Aha, podle fotky jsem tipoval že máš předFL. Pokud máš FL, je těch 90 Ohm moc. Může tam být tak 70 Ohm maximálně, a to ještě závisí na tom, jaký odpor mají tvoje LEDky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 má Octaviu II Tour,čiže FL elektrika ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Mám Tourku FL elektrika,ale proč bych tam měl dát menší odpor,ikdyž to problém nebude.A vy tam ledky nemáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Není jednodušší koupit CANové sufitky , než rozdělavat tapec a pájet do origo instalace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Jestli není lepší se na celé LED vy...! Je to tedy pěkné, ne že ne, ale odstavit si tím hlídání žárovek je trochu škoda. A co si budeme říkat, ty LEDky taky odchází. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Hale já koupil ledky CAN na osvětlení SPZ u nás ve městě za 110,-/ks a nevím proč ,ale jednom dnu přestala jedna fungovat a normálně se mi na maxidotu rozsvítila kontrola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Já tam CAN BUSKY sufitky ledky mám a stejně to ukazuje chybu,bud koupit nějaky dražší nebo tam dát odpory a nebo se na to fakt vy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Nevím co na těch CAN-Bus Led sráží těch cca 5W, ale u klasiky když máš paralerně 5W odpor, tak jí můžeš vyndat a auto nic nepozná. Ale jak říkám, nevím co ty Can-bus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 CAN Bus je odrb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.