xshreck Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 zkusím oddálit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Na golfu mám už tři roky Flaty a max spokojenost,na felinu jsem dal Lukasy a ty stírají taky pěkně,tak jsem je koupil i na Oktu,jeden stál 150 kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Máte někdo zkušenost s těmahle?? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/sterace_predni_zadni_krytky/skoda-octavia-predni-sterace-530-480-mm-orig-aero-id:4750.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Mno já koupil flaty asi za 200,- na aukru a teď už jen asi tak po půl roce měním gumičky (jedna mě stojí 15,-) na všech třech stěračích najednou (vzadu mám klasický). Neřekl bych že je to tak moc o konstrukci, jako spíše o stíracích gumičkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Já nevím, měl jsem flaty Bosch a nic moc, teď jsem koupil obyč ramínkový Valea a super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Máte někdo zkušenost s těmahle?? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/sterace_predni_zadni_krytky/skoda-octavia-predni-sterace-530-480-mm-orig-aero-id:4750.eshop Mám je 3 roky a v pohodě,na zimu používám obyčejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Původní, s kterýma jsem Octu koupil, už byly hanebné - břity na koncích už plandaly a nic moc stírání. Pak jsem koupil Aero twiny z Aukra pár za 160,-Kč(!!!)+ poštovné (já tedy dokoupil rovnou i na zadek za +80,-Kč). Nic moc jsem od toho neočekával, ale jsem velmi mile překvapen - perfektní a bezhlučné stírání. Mám je tedy asi 3měsíce, tak neposoudím trvanlivost. Ale za ty prachy...borec je prodává stále a na husto... Takže i po roce stále velmi spokojen. Ale koukal jsem a momentálně žádné nenabízí (11honza11). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Já nevím, měl jsem flaty Bosch a nic moc, teď jsem koupil obyč ramínkový Valea a super... Já je mám (Bosch) a jsou super vydrží i řadu let a pořád stírají jak nové... u nich si musíš dát pozor aby jsi je v zimě neodtrhával, když jsou přimrznuté. Jak je odtrhneš tak jsou v pr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Potřebuji trochu zvýšit přítlak stěrače řidiče, aby více prostě tlačil na sklo. Nevíte jak na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaVesely Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Čus škodovaci,chtel bych na svou O1 flaty z Golfa4,samozrejmě i ramínka,tak se chci jen zeptat,jestli ty raminka se jenom vymění,nebo se musí nějak upravit.Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaVesely Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Čus lidičky,tak jsem koupil ramínka na flat stěrače z Golfa4.Bohužel samotné stěrače přijdou v úterý.Ale mám dotaz,když přiložím ramínka,k tem stávajícím co tam mám,tak jak je ta ocsička co se na to ty stěrače nasazují,tak my nevychazí úplně přesně na střed těch stávajících.Právé je malinko kratší a to levé zase trošku delší.Tak se chci nejdřív zeptat jestli to tak má být,abych to zbytečně nerozebíral.Mám strach abych potom chytnul tu správnou polohu.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Kluci,koupil jsem flat aero twin na golfa iv,chci je dat na octu.Pujdou na raminka flat aero z octy II nebo musim sehnat ty z golfa?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.