Přejít na obsah

Stěrače O1

Brawl

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Původní, s kterýma jsem Octu koupil, už byly hanebné - břity na koncích už plandaly a nic moc stírání. Pak jsem koupil Aero twiny z Aukra pár za 160,-Kč(!!!)+ poštovné (já tedy dokoupil rovnou i na zadek za +80,-Kč). Nic moc jsem od toho neočekával, ale jsem velmi mile překvapen - perfektní a bezhlučné stírání. Mám je tedy asi 3měsíce, tak neposoudím trvanlivost. Ale za ty prachy...borec je prodává stále a na husto...

Takže i po roce stále velmi spokojen. Ale koukal jsem a momentálně žádné nenabízí (11honza11).

Odkaz ke komentáři

Já nevím, měl jsem flaty Bosch a nic moc, teď jsem koupil obyč ramínkový Valea a super...

Já je mám (Bosch) a jsou super vydrží i řadu let a pořád stírají jak nové... u nich si musíš dát pozor aby jsi je v zimě neodtrhával, když jsou přimrznuté. Jak je odtrhneš tak jsou v pr....

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o měsíc později...

Čus lidičky,tak jsem koupil ramínka na flat stěrače z Golfa4.Bohužel samotné stěrače přijdou v úterý.Ale mám dotaz,když přiložím ramínka,k tem stávajícím co tam mám,tak jak je ta ocsička co se na to ty stěrače nasazují,tak my nevychazí úplně přesně na střed těch stávajících.Právé je malinko kratší a to levé zase trošku delší.Tak se chci nejdřív zeptat jestli to tak má být,abych to zbytečně nerozebíral.Mám strach abych potom chytnul tu správnou polohu.Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...