ciimaa Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 teďkon večer sem jel pro přítelkini a hučelo mi ze zadní části tak když sem přijel dom tak sem si posvitil baterkou na kola a zadní levý kolo na kotouči pořát jako by rez(co se dělá když se z autem dýl nejede)a bylo dost znatelně víc teplý než ostatní a všechny ostatní kotouče sou v pořátku nevíte čím by to mohlo být ? tak si myslim jestli nejsou seklí brzdy(ale to by šlo poznat? myslim)a nebo ložisko ?? Děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Tak jestli je to brzda poznáš jednoduše... Hoď auto na hever a zatoč kolem - lehce poznáš jestli se točí nebo dře. Pokud ale jde o nepřetržité hučení, které se při projíždění zatáčky mění, je to na 100% ložisko. Divná je ta rez, zkus pořádně prošlápnout brzdu a pořádně zatáhnout ručku... pak auto projet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Jestli je to rezavé, tak to kolo nebrzdí. Zkontrolovat destičky, očistit dosedací plochy, vodící čepy promazat či vyměnit. Nejlépe na obou zadních kolech. To hučí podle mě ta rez jak drhne o obložení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rohatej Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tohle mi dělá taky a servisman mi řekl totéž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.