Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

To jo, ale počítám, že v zimě ji dám pořádně zabrat, a po tom co jsem si minulej rok oštípl na bejvalce ty 17" a vím jak mě to sralo, jsem si říkal, že na této 4x4, které dám asi více kakao, tak rovnat a řešit litáky nechci, na plech vezmu kladivo a opraveno, max za 500,- koupim jinej, o to jde o nic jiného. Na léto samozřejmě ALu mám, dneska jsem koupil za best cenu s novejma gumama. :palec: Možná ještě nahodím :lool:

Tooto auto se snažím více brát jako "Denní auto" což asi nevypadá :lol:

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři

No ono jde o to, že jezdit normálně tak OK, ale jakmile bylo trochu sněhu, nebo hladko, ESP vypnuto, a do každé zatáčky bokem, tady to bude navíc zajímavější, že si asi díky 4x4 dovolím víc, jen abych někde neskončil. :lool:

Taky jsem prosazoval alu vždy, ale nějak prostě mi jde čím dál tím více o komfort, na léto jsem si koupil 16" :blink::lol:, no prostě změna je život. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to nevydržel a lupnul tam ještě letní :palec: Ronal R38 jinak gumy Bravuris 2, DOT 2012 a mají všechny 8mm. kola jsou 7J a ET42 čili lezou ven trošičku víc než origo , ale uplně ideál. Akorát je budu potřebovat pořádně umejt, a nevím čím to vzít, jsou tam ty sračky z těch destiček, ty hrudečky . Kua proč ty lidi to nemejou :wallbash:   

post-17195-0-06388000-1380722522_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takovej pitomej dotaz, a tolik příspěvkůlaugh.gif

Jinak ono to jde, vzal jsem to Mafrou supermafrasolem, ale je to moc práce, jen něco co nastříkám a ono to sleze.biggrin.gif

Jinak jsou už úplně čistý oproti tomu co byly, jinak tím na ty krby to vím, není to zrovna s duchem detailingu, ale vím, že to funguje.palec.gif

P.S? jsou to 16 na novejch pneu a vzhledově to není špatný a komfort je supr.palec.gif

Odkaz ke komentáři

no na předfl bych musel kupovat CH, sice jsou to to věci z 2009 a MF funguje, ale jsou tam věci které bych musel předělávat měnit atd. a Hlavně kvůli té jiné podvolantovce, za ty nekřesťanský peníze to dodělávat nebudu, samozřejmě to vypadá lépe, ale stejně jsem to ani v bejvalce moc nepoužíval, jako jo, ale za ty peníze v rozdílu mě to nestojí, to radši za to dodělám komplet intec. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak a další kokotiny pro tu moji peplnici.

Pedály a všechny facelift tapece kožené včetně lišt facelif elegance, včetně ovladačů oken atd. v perfekt stavu, konečně se mě to začíná líbit, ještě šaltru a 2jitou podlahu, dělící síť a bude to ok. 

post-17195-0-48820500-1380999211_thumb.jpg

post-17195-0-78375300-1380999217_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...