marekczek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 aha tak to chápu gj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 No, to křídlo je hrozné, ale po vysvětlení to chápu, ačkoli by mi asi rvalo srdce s tím jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 krasa ;) ale na alu kolach bola krajsia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) To jo, ale počítám, že v zimě ji dám pořádně zabrat, a po tom co jsem si minulej rok oštípl na bejvalce ty 17" a vím jak mě to sralo, jsem si říkal, že na této 4x4, které dám asi více kakao, tak rovnat a řešit litáky nechci, na plech vezmu kladivo a opraveno, max za 500,- koupim jinej, o to jde o nic jiného. Na léto samozřejmě ALu mám, dneska jsem koupil za best cenu s novejma gumama. Možná ještě nahodím :lool: Tooto auto se snažím více brát jako "Denní auto" což asi nevypadá Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) s tymi plechacmi mame rovnake nazory ;) nepotrebujem rovnat po kazdej zime alu s plechacmi je to uplne ine a aj trosku komfortnejsie :lool: Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) No ono jde o to, že jezdit normálně tak OK, ale jakmile bylo trochu sněhu, nebo hladko, ESP vypnuto, a do každé zatáčky bokem, tady to bude navíc zajímavější, že si asi díky 4x4 dovolím víc, jen abych někde neskončil. :lool: Taky jsem prosazoval alu vždy, ale nějak prostě mi jde čím dál tím více o komfort, na léto jsem si koupil 16" , no prostě změna je život. ;) Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Hoj jak si dopadl s tou podvolantovkou ... podporuje cf podvolantovka mf fl volant ??? rozchodil si to ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 No já jsem to ještě nedělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Tak jsem to nevydržel a lupnul tam ještě letní Ronal R38 jinak gumy Bravuris 2, DOT 2012 a mají všechny 8mm. kola jsou 7J a ET42 čili lezou ven trošičku víc než origo , ale uplně ideál. Akorát je budu potřebovat pořádně umejt, a nevím čím to vzít, jsou tam ty sračky z těch destiček, ty hrudečky . Kua proč ty lidi to nemejou Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 no většinou lidi kola neřeší, ani je neumyjí při výměně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Zdenku jde to i jarem a houbkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Tim to akorat poskrabes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 mam doma neco na kola od autoglymu tak to muzeme testnout jestli chces, ale ne ze mi cely vypraskas. Vybornou zkusenost mam taky s servo samponem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Vevco jednu blbou radu,tkus to čističem na krby a krbová kamna (prodávaj OBI apod) akorát ho nenechávej působit dlouho a raději hned opláchnout. Mně se na O1 osvědčil perfektně a je za babku. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ty jsou maličký :lool: Ale komfort bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Na tech kolech nema co poskrabat kdyz nejsou lestene a dej kline jar s vodou a hadrikem a uvidis ze to pujde,vycistil jsem tak origo vw kola ;-) a mas to zadarmo,bo jar mas doma ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 To si na velkom omyle, hubkou to poskriabes. Asi si si to nevšimol ale poskriabeš to jak nič :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ja si to na tech vw kolech nevsim zeby to bylo poskrabane.Ten povrch byl jakoby lakovany stribrnou barvou,meli takovej design co audi,hodne paprskove,ale urcite mate vice zkusenosti ;-) ja jeste nejsem v detailingu zbehlej,to az pristi rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Z vlastní zkušenosti vím, že houbičkou na nádobí tou druhou hrubší stranou kola poškrábeš. Funguje to jako smirkový papír. Podařilo se mi jedny kola takhle zničit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Tak nejsem blbej abych to snad delal tou drsnou stranou ;-) Tu jsem si odrezal ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 luki ja som si tiez myslel ze hubky neskrabu lak a div sa svete skrabu a dost dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) Takovej pitomej dotaz, a tolik příspěvků Jinak ono to jde, vzal jsem to Mafrou supermafrasolem, ale je to moc práce, jen něco co nastříkám a ono to sleze. Jinak jsou už úplně čistý oproti tomu co byly, jinak tím na ty krby to vím, není to zrovna s duchem detailingu, ale vím, že to funguje. P.S? jsou to 16 na novejch pneu a vzhledově to není špatný a komfort je supr. Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 P.S. kdyby někdo měl zájem viz bazar je na prodej (výměnu ) ten můj MF volant s komplet jendoutkou a kabelem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Proč měníš? Nefunguje MLF? Taky jsem to teď docela řešil na Supovi. Zítra to bude dovedeno k dokonalosti ... konečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) no na předfl bych musel kupovat CH, sice jsou to to věci z 2009 a MF funguje, ale jsou tam věci které bych musel předělávat měnit atd. a Hlavně kvůli té jiné podvolantovce, za ty nekřesťanský peníze to dodělávat nebudu, samozřejmě to vypadá lépe, ale stejně jsem to ani v bejvalce moc nepoužíval, jako jo, ale za ty peníze v rozdílu mě to nestojí, to radši za to dodělám komplet intec. ;) Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 (upraveno) Tak a další kokotiny pro tu moji peplnici. Pedály a všechny facelift tapece kožené včetně lišt facelif elegance, včetně ovladačů oken atd. v perfekt stavu, konečně se mě to začíná líbit, ještě šaltru a 2jitou podlahu, dělící síť a bude to ok. Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 parada ale este by to chcelo vymenit aj naslap :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 njn to snad časem, už ted jsem se mlátil přes prsty, že takovou vocasovinu jsem tam dal, ale zas na 2hou stranu, do Scoutů se to dávalo za příplateček. Stejně jak do tatovýho, jsem nedával nové, takže cena byla přijatelnější. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 a jak to tam ide tie pedale? tazsie? lahsie? lebo aj mna to caka ;) akurat ja mam o pedal menej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.