Octavinek Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 (upraveno) Se stříkáním plastů mám už předchozí zkušenosti...měl jsem nastříkané tapece, ještě zůstala nastříkaná palubka a tunel...a v pohodě...nic se neloupe...jen to chce pořádně odmastit...a pak dát 2 - 3 vrstvy...Je to barva od Motipu - na nárazníky matná...teď jsem sehnal ještě jednu na plasty od Motipu..a taky je v pohodě! Pomalu uvažuji o sledování auta web kamerou... Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 (upraveno) Asi to sem nepatří, ale pochlubím se přírůstkem do rodiny... Auto pro ženu Fabia 1.9. Tdi RS 96kW Upraveno Duben 19, 2010 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 (upraveno) Tak Octavia na 99.9 % prodaná a tady je její nástupkyně 1.9TDI Upraveno Prosinec 2, 2010 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak to bych se na "nastupkyni" 1.9 TDi Octavku vysral, kdyz mas Fabii RS :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak nástupkyně vypadá zachovale a zdá se mi, že má stejnou barvu co mám já, ta se moc na octávkách nevidí (nebo já jsem v mém okolí viděl snad jen na jedné) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Fabia RS je sice v rodině, ale jezdí s ní žena a občas i já, právě proto jdu do nafty.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 (upraveno) Tak tady je můj nový vůz: Takové EVO II, výbava stejná, takže jsem vyměnil jen motor, ale jsem na začátku s úpravami...aby vypadala tak nějak k obrazu mému... Upraveno Prosinec 30, 2010 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 (upraveno) Moc pěkná octávka a po shlédnutí fotek jsem si na 99% jistej, že je to ta zelená 5550 :) Upraveno Prosinec 30, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 parádní kola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Kola si majitel nechal, a já si nechal svoje spidery...jinak včera se odporoučela baterie! Pěkný na Nový rok! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 (upraveno) Tak jsem po dlouhé době opět tady, abych napsal něco o postupu úprav na new car...tentokrát jsem to vzal od interieru...vyměnil jsem sedačky za ty z verze myslím Business, místo stříkání plastů jsem šel tentokrát cestou výměny dílů...takže výměna spodní části palubky + tunel, nová loketka, výměna prahových lišt, černých pirelek...jediné co přišlo na řadu z exterieru jsou blinkry v blatníku a zadní face světla.. Původní interiér v šedé barvě .... Současná podoba...ještě z doby montáže... Původní sedačky... A současná podoba.... původní verze tapeců.... současná verze tapeců...zatím jen bez spolujezdce, ale neberte to za 1500,- zadní část po facu pohled na palubku... Tak teď je na řadě exterier...původně jsem chtěl něco jako RS II nárazníky, ale když jsem četl co je s tím práce s pasováním a lakováním, tak jsem si řekl kašlu na to, jdu opět cestou RS I..... můj sen.... Upraveno Únor 16, 2011 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Pěkný kus práce si udělal paráda, uplně novy auto, vevnitř ;) jen tak dál :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Pěkný kus práce si udělal paráda, uplně novy auto, vevnitř :) jen tak dál Jde to pomalu, už není tolik financí co bylo před lety, přece jenom teď už s mladým jdou finance jinam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Pěkná prace pokud to udelaš jak octu před tim tak to budes mít super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 hosi hergot fagot nechte si ty predfacelifty.. zachvilu vymizi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Misel: Jestli se to Tobe libi, klidne Ti daruju predface palubku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 dik Jajo, to je dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 (upraveno) Dlouho jsem nic nevložil, na autě nic moc změny, až na výměnu nosníku pojistek na autobaterii, tím se vyřešila závada svítící kontrolky ABS, dále jsou vyměněny podklady budíků za RS: dále je připravena na montáž nová řadička...tady už upravena na rámeček Octavia Tady ještě na rámečku Fabia - foto od prodejce: Upraveno Duben 4, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Tak řadička v autě... Pokud by byl zájem udělám foto návod přehození z Fabia rámečku na Octavia rámeček.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Pěkné to máš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Mě se to taky moooc líbí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 (upraveno) Přemýšlím o těchto sedačkách : Nemáte někdo cestu do Polska (DZIERŻONIÓW) je to kousek od Broumova a pak do Prahy? A potom nárazník RS za 2100,- To taky jde!!!! Upraveno Duben 13, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Tak jelikož jsem před minulý rok prodal 17" kola Spider, tak letos na léto jsem zakoupil 16" spidery, ale přemýšlím, že je hodím na Fabii RS a na Octuli dám ty s FRS? Jinak už je na cestě RS nárazník, takže se začne předělávat znovu na RS styl I. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Tak RS nárazník už je doma a v laku, takže jakmile bude trochu teplo, jde se na facelift, jinak dále za supr peníz byli zakoupeny devil eyes světla(1500,- komplet), akorát jsou v děsivým stavu, tak je potřeba je dát trochu do provozuschopného stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Jsi se do toho zase nějak opřel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak včera jsem se do toho opřel pořádně, využil jsem toho, že bylo teplo a trochu času (3 hod.) a pustil se do přestavby. Musím říci, že ač jsem měl již zkušenosti dalo mi to zabrat. Nejvíce jsem se zdržel asi s odstraněním nasávání vzduchu, a s montáži jednoho motorku do světla... přepinování jsem si oživil při vyndavání doma, protože jsem dostal svorkovnice na vraku i s kouskem kabeláže... dalším oříškem bylo trochu dopasování jednoho světla, neb světla jsou z bouračky za pár šušní (1500,-) a mají trochu ulámané držáky, zvláště jedno. To je vidět ještě na fotce, už to vypadalo že to bude dobrý a není. Jednak jsem asi trochu méně sklepl na té straně výztuhu, takže to tlačí světlo nahoru a pak ta absence držáků na chladičové stěně... což jsem vyřešil provrtáním toho, co tam zůstalo + nová díra na chladičové stěně... teď ještě seštelovat náklon, musím zajet ke kámošovi na regloskop... Jinak na výztuhu jsem šel nejprve s kladivem a pak jsem na to šel ručně.... a konce jsem ohnul sikama. Pokud si na něco vzpomenu tak to dopíšu... Tak tady je výsledek: původní stav: zkouška nárazníku: zkouška napasování světel.... konečná fáze včerejšího pocení: Jo doplním, že dne jsem teprve přinesl z laku masku, ta půjde vyměnit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 :palec: moc pěkné, ten predek poradne prokoukl. docela ti zavidim ten RS nárazník :D a pasuje ti to ten narazník po stranách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 pasuje, chceš půjčit? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No pujcit jen tak narazník nevim nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.