novadac Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 V únoru 2011 jsem si nechal dovézt z Německa Škodu Octavii GLX 1.6 55kW, r.v. 1998. Měla najeto 137 000 km a obutá byla na 15" plecháčích se zimáky, takže kromě výměny rozvodů a PZ stahovačky jsem ji dopřál škodovácký 15" liťáky a na nich Bridgestone B 390. Moje úpravy: Přestavba na facelift 2000 - Od světel, masky, nárazníku, jsem se dostal k nové palubní desce, středovému panelu, tunelu a loketní opěrce v šedé barvě. Sedačky jsem potáhl autopotahy MAD Hudba: autoradio LG LCS 300ar, ovály Alpine SXE-6925s, subwoofer Dexon W-80 Léto: Facelift 2001 - černý interier, výměna sedaček - model Tour Podzim: Výměna termostatu, Zástavba subwooferu do bočnice, Centrál na DO Zima: Menší servis - 2x sil. ramene, LZ ložisko, závěs výfuku, řemen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Pěkná práce, tak ať Ti auto dobře slouží s minimem poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 pěkný pěkný jen tak dál a auto ti bude za to pěkně a dlouho sloužit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Pekny kusok! Ja osobne by som ju ale asi nechal predface. Ten facelift je fajn, trosku mi tam chyba ten zadny naraznik aby to bolo vyvazene s tym predkom. Ak to nie je tajne, mozes prezradit, kolko ta vyslo samotne auto aj s dovozom a vsetkym okolo toho? Pekny kusok! Ja osobne by som ju ale asi nechal predface. Ten facelift je fajn, trosku mi tam chyba ten zadny naraznik aby to bolo vyvazene s tym predkom. Ak to nie je tajne, mozes prezradit, kolko ta vyslo samotne auto aj s dovozom a vsetkym okolo toho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Díky :-) časem dam aktuálnější foto. Zadního nárazníku se snad dočká po zimě a zaroveň se pustím do parkovacího asistenta. Cena byla 54 000 - dovoz, papíry, výměna rozvodů a davala se tam i nová vačková hřídel. Puvodní majitel si auto dobře udržoval, jsou tam skoro nové tlumiče, vyměnil výfuk,... Tak snad bude ještě chvilku sloužit bez větších investic. Jinak cenu kompelt přestavby jsem zatím nepočítal, ale nekdy bych si k tomu měl taky sednout abych si ,,zlepšil´´ naladu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 To vubec nepocitej. :D Parkovaci asistent budes davat nejakej neorigo v OEM stylu nebo co si poridil? Taky se na to jeste chystam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 houmik: No to co mě k vánocum přines ježíšek..:-D takže neoriginální sada. Jen nevím, jestli ho hodím do lišty nebo pod lištu, jak to je u originálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Vítej... zavidím šíbr a docela se mi líbí provedení toho SW v bočnici Tohle do lišty to nedáš, senzory by strašně lezly ven. Musíš to dát pod. Origo senzory se narazí z vnitřní strany do takových domečků které jsou vlepené na nárazník, zatímco tyhle se vyvrtají a prostrčí z vnejšku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Dej to pod listu, jako to ma origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 tommasAHC: Závidím klimu..:-D no na to že jsem použil takovej ,,maxi zesik´´ z aukra, to hraje docela dobře. Uvidim, až mě to přijde.. protože ten prodejce ma na tech svejch stránkách asi 3 ruzny fotky těch čidel. takže si počkám asi na ten face narazník a hodim do pod lištu. Taky se mě to libi vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Hele, ja mam treba Climatronic a jestli ho zapnu 2x za rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 houmik: Tak je jasný, že když jedu couračky, třeba 20km do školy, že bych klimu nevyužil a asi hlavně i neuživil :-D ,ale když otevřu šíbr, tak pro mě to jenom hučí..:-D možná ty co sedej vzadu z toho něakej požitek maj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Díky :-) časem dam aktuálnější foto. Zadního nárazníku se snad dočká po zimě a zaroveň se pustím do parkovacího asistenta. Cena byla 54 000 - dovoz, papíry, výměna rozvodů a davala se tam i nová vačková hřídel. Puvodní majitel, si auto dobře udržoval, jsou tam skoro nové tlumiče, vyměnil výfuk,... Tak snad bude ještě chvilku sloužit bez větších investic. Jinak cenu kompelt přestavby jsem zatím nepočítal, ale nekdy bych si k tomu měl taky sednout abych si ,,zlepšil´´ naladu :-D no tak to vyzera na dobru kupu. Cenu prestavby nepocitaj :D ! Kde sa teraz vyhladavaju auta z D? Za cias ked ma este bavilo to sledovat, bolo v kurze mobile.de a autoscout24.de Inak dobra volba motoru . S tych benzinov v 98 vychadza AEEcko velmi dobre co sa tyka spolahlivosti, dostupnosti ND, ale aj napr. moznosti dalsieho predaja (napr. predaj 1.8 20V je dost problem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Hezky zachovala Oktava. Tak at ti slozi. K te klime: mam ji taky a zapinam ji jen kdyz se mnou jezdi mlada bo ji je porad zima tak musim topit a pak kdyz prsi. Jinak kdyz jedu do praca cca 650km tak ji mam vypnutou. Max otevru sibr nebo okno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Giancarlo: Ja jsem použil mobile.de Puvodně to tedy měla bejt výbava LX, jak psali v inzerátu, ale chybička se vloudila:-D. Puvodně jsem se bál spotřeby, ale docela se s ní kámošim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Koukam ze je z Lipska. Tam jezdim pracovne a co tam potkavam auta tak jsou dost zachovale. A obcas tam jde videt i super trabantik nebo simpson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Kube: jj Lipsko.. no taky jsme měli simsona SR 50 - skutřik a jezdil jak o závod..:-D Jinak tu klimu bych asi já osobně taky využil zřídka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 já klimuju celoročně, jde z toho suchý vzduch a lépe to odmlžuje pokud je nás v autě víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Taky tě vítám, octule vypadá mooc dobře, předchozí majitel se o ni asi dobře staral a ty v tom pokračuj . Jinak až dáš ten face zadní nárazník tak to nebude mít chybu (i když předface předek i zadek má taky něco do sebe ;) ). No přeju ti, ať ti dělá jen samou radost a slouží mnoho kilometrů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 (upraveno) tý jo se nám ta sekce 1,6 55kW nějak rozrůstá Tak vítej mezi námi a ať autí slouží Taky mám vlastnoručně dovezenou z Německa. Taky jsem ji vyhlídl na mobile.de akorát moje pochází z Mühlhausenu v Durynsku. Upraveno Leden 2, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Díky díky za pěkne přivítání.. Kdybych nedával ty čidla, tak bych asi nechal ten starej. Zas až tak životně důležitý to není, ale když už mam do toho vratat, tak aspon ať neničim ten starej.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Také tě pěkně vítám mezi námi Kdyby jsi si to rozmyslel s těma 15" a chtěl třeba větší, rád tě jich zbavím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Garrett: ÁÁÁ další RED DEVIL.. ;) Jeste jednu sezonu mně musej sloužit (vzorek 2,3 mm) a pak se uvidí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Já jen kdyby náhodou :P Já ty kola už sháním docela dost dlouho a na pěkný kousky jsem ještě nenarazil a když už, tak jsou na druhý straně republiky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Jj :lool: Ja si pro tyhle jel asi 20 km, ale taky jsou mistama pěkne odřený a středový krytky jsou vyšisovaný. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 hmm, ale jestli byla aspoň pěkná cenovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Krytky koupis novy. Ale vetsi nez 16" bych ani nedaval, pak uz to vubec nepojede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Garrett: Cenově to vyšlo docela dobře... Taková zlatá střední cesta. houmik: To né.. spiš pak sehnat origo, co se dávaly na Facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Jooo, ty mam na zimu. Dobry kola. A co L&K 16"? To jsou pekny kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Taky nejsou špatný.. Podle mě všechny origo liťáky maj něco do sebe, akorát u L&K mě odrazuje cena a dostupnost. Třeba teďka jsem našel pěknou nabídku - originály face za 3300,- a vypadaj na první pohled slušně. inzerát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.