Guest Aichman Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Zdravim vsechny.Chtel jsem se zeptat jak vam sviti vase octa2?? Ja jsem presedlal z Renaultu a mam pocit ze jezdim poslepu.Nevite cim to muze byt ?? Myslim ze zarovky jsou original mam najeto asi 70 000km a pokud byli meneny tak urcite v autorizovanem servisu.Muze mi nekdo tedy poradit nebo doporucit co s tim.diky za kazdou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Zdravim vsechny.Chtel jsem se zeptat jak vam sviti vase octa2?? Ja jsem presedlal z Renaultu a mam pocit ze jezdim poslepu.Nevite cim to muze byt ?? Myslim ze zarovky jsou original mam najeto asi 70 000km a pokud byli meneny tak urcite v autorizovanem servisu.Muze mi nekdo tedy poradit nebo doporucit co s tim.diky za kazdou radu. Nevim me sviti xenony paradne,pokud chces zajed si na STK tam ti za 50kc seridi svetla a pokud ti po serizeni budou svitit porad malo nebeo nejak spatne vymen je za zarovky OSHRAM NIGHT BRACKER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Aichman Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Budu muset zrejme vymenit zarovky alespon u toho zacnu.svetla sviti slabe ne ze svitili treba hodne do strany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Naex Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Budu muset zrejme vymenit zarovky alespon u toho zacnu.svetla sviti slabe ne ze svitili treba hodne do strany. mám osram night bracker a svítí stejně na hovno a jsou seřízený,chci xenon origo s certifikatem.Prosím co k tomu potřebuji????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Cau oktavaci mam dotaz chci si koupit mracitka na predni svetla. Vim ze musej mit homologaci. Jenze na netu jsem nasel dve homologace TÜV a 8SD. Bylo mi receno ze tuv policajt neuznavaj. Pak mi bylp receno odjinyho cloveka ze to polocajti uznavaj a ze tuv plati pro celou EU. Takze nevim jestli je mam vzit nebo ne. Pak se chci zeptat kdyz s koupim s homologaci 8SD muzu s tim bezproblemu vycestovat do jinych zemi anichz byc se bal ze dostanu pokutu za ne???. Dik za pomoc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Každopádně bych zvolil ty s atestem 8SD jsou určená přímo na náš trh TUV je zase pro německý trh nejlepší by bylo kdyby byla kombinace obou popřípadě homologace KBA ta už je celoevropská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 http://www.milotec.net/downloads/soubory.php?downloadId:3 hoj tady s tech stranek si stahni a vytiskni dokument 8SD 1951 a voz ho v aute je to na mracitka a jine veci primo schvalene ministerstvem dopravy policie a STk neni problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Colek76 Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 hoši může mi říct jak poznám 100% xenon od čočky? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 otázka je jak to chceš poznávat jestli vyndaný světlo, nebo v noci až půjdeš krást tak abys nevzal omylem čočky atd... jinak xenon poznáš že má větší krytku a v ní trafo vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Colek76 Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 ne ,chtel jsem to vědet kvůli tomu , abych si nemyslel že mam xenon a oni to nebyli čočky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Jo tak, jako v autě svým no tak pokud to jsou origo xenony, nebo poradne udelany tak poznas podle automaticke nivelace to znamena zapnes klicek rozznes svetla a meli by ti automaticky vyjet nahoru a dolu a nemas tam kolecko na nastaveni vysky svetel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Colek76 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 oki, jsou tam ;) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doval Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Moje obycajne svetla (nie projektorove) svietili rovnako zle, tak som ich dal nastavit do servisu. Zoštelovali ich tak, ze svietili este horsie, mimo mesta som musel ist 60, lebo som nic nevidel. Poriesil som to tak, ze som si ich sam pridvihol. Ale nie velmi, aby to neoslepovalo oprotiiducich, stale svietia nizsie nez ine xenonove auta. Kazdopadne so svetlami zla skusenost a s nastavenim v servise tiez. Potom som presadol do OII FL, ktora mala projektorove halogeny a chvilu som si myslel, ze mam xenony. Je to nebe a dudy, tie svetla svietia tak, ze je v dialke presne vidiet hranu, kde sa konci svetlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomin1 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Mám dorobené xenony a max spokojnosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Mam O2 pred FL a nemuzu si naprosto stezovat. Mam tam zarovky H7 55W Osram Night Breaker Unlimited a vse je naprosto ok. Nekde jsem cetl ze mel majitel teto Octavie taky problem se svetly a psal tam ze namerili slabsi napeti a proto ty zarovky svitily slabe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Taky sem dával H7 55W ty osram unlimited a pohoda ale radči bych xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavianusII Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 cate, ja mam OII predfl a mam origo xenony a svieti to nanic, ked za mnou ide nejake auto s xenonami tak az otvaram usta ako to svieti. Vymenil som aj nove vybojky osram a stale na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Nemas "zajdene" sosovky (mliecna farba), alebo vypalene parabolky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Taky mi predface xenony az tak moc nesviti... Pokud by byly vypalene paraboly, nebo zasle cocky, co s tim jde udelat? Svetla jako takova jsou nechutne draha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Jsou firmy ktere ti udelaji repas, vymeni ci vylesti co se da, financne jsi pod cenou 1pouziteho svetla 100% Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Diky moc, podivam se, co je k dispozici v okoli. Vybojky jsem kupoval pred pul rokem nove, tak snad s tim nekdo neco vymysli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Hmm, tak kdyz budu chtit komplet renovaci vcetne vnitrku, tak to pravdepodobne delaji jen v Praze - alespon podle toho, co nasel strejda Google.. :- ( Obyc. rozlesteni nechci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pecan98 Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Ahoj, chtěl sem se zeptat, mám Octavii II facelift a mám halogeny, na kolik by vyšla asi tak předělávka na xenon? i s homologaci samozřejmě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas680 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 To by me take zajimalo. A co vse je potreba koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Pocitej tak 10k i s praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas680 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Aby bylo vse jako origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 5000kc svetla, 3000kc cidla(lze pouzit jen zadni cidlo a nakodovat jen na snimani zadniho cidla), kabelaz,1000kc jednotka,1000kc velka nadrzka na ostrikovace 500kc motorek na ostrikovace, 260kc kdkrytky ostrikovace a 2000kc ostrikovace svetel (nekdy jsou i s drzakama do narazniku) k problwmu u OII predFL problem je s vypalenou parabolou. Svetla opravuje v praze clen VW clubu a aufikludu a dieselfora apod s nickem Satas. Dela komplet renovace svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Diky za info k tem vypalenym parabolam. Mas s nim prosim nejakou primou zkusenost? Cekaci doba, cena, kvalita? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Joo pravda, na ostrikovace jsem uplne zapomnel:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 to trosku na cenu pritlacte :) ... svetla (realnejsi cena spis kolem 7 000), cidla (3000), vnitrni kabelaz (2000), svody ke kolum (2000), jednotka (1500), ostriky (4500 - kompletni se vsim vsudy) + prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.