Přejít na obsah

zadní lampy a žárovky

MrTur

Doporučené příspěvky

Rekl bych, ze krome predelani kabelaze, bude nutna jeste uprava patic zarovek. Pokud mas nahore dvojvlaknovou zarovku a dole jednovlaknovou, tak tomu odpovida i patice na dvojvlaknovou nahore a jednovlaknovou dole, takze by jsi to musel predelat cele. Byla by to sice frajerinka, ale asi taky pekna makacka pri predelani :( Pokud budes predelavat, tak potom hod fotky

Upraveno uživatelem Bluefrog
Odkaz ke komentáři

Rekl bych, ze krome predelani kabelaze, bude nutna jeste uprava patic zarovek. Pokud mas nahore dvojvlaknovou zarovku a dole jednovlaknovou, tak tomu odpovida i patice na dvojvlaknovou nahore a jednovlaknovou dole, takze by jsi to musel predelat cele. Byla by to sice frajerinka, ale asi taky pekna makacka pri predelani :( Pokud budes predelavat, tak potom hod fotky

No pustim se do toho na jaře,ale pořád mi vrtá hlavou proč to normálně takhle jak to chci mít mají normálně octavky? Nebo to mají jen sedany? a combí ne?

Odkaz ke komentáři

Všechno jde když se chce, takže když jdou u sedanu dodělat druhé obrysovky (taky to mám dodělané a nic těžkýho to nebylo), tak půjde i u kombíku dodělat obrysovka v mlhovce. Jen budeš muset upravit dvouvláknovou žárovku (upilovat jeden ten zobáček) a přemostit napájení obrysovky káblíkem :)

Odkaz ke komentáři

Všechno jde když se chce, takže když jdou u sedanu dodělat druhé obrysovky (taky to mám dodělané a nic těžkýho to nebylo), tak půjde i u kombíku dodělat obrysovka v mlhovce. Jen budeš muset upravit dvouvláknovou žárovku (upilovat jeden ten zobáček) a přemostit napájení obrysovky káblíkem :)

a já přemýšlel jak to jednoduše udělat :) tohle vypadá hodně jednoduše :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...