Přejít na obsah

Sweds "Black lady"

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

konečně po nějaké době jsem se taky odhodlal...

Jedná se o moje 1. auto (předchozí samé služební). Jinak rok výroby 12/2007 v provozu od 03/2008. Dovezené z Německa při stavu poctivých 98313 km. Motor: 2,0 TDI, BMM
Výbava Elegance Sport:
- el. střešní okno
- sportovní sedačky
- sportovní podvozek
- dešťový senzor

Hotovo:
- zadní svetla FL "black"
- komplet led osvětlení (kromě přihrádky před spolujezdcem a dveří)
- folie Winfol (vpředu 88% a vzadu 22% propustnost)
- lakované lišty dveří
- maska bez znaku
- lité kola NEPTUNE 18" s pneu 225/40 Continental
- RS pedály
- MF volant RS face, řadička a madlo ruční brzdy - RED EDITION
- radio BOLERO
- úprava prdelky (RS nárazník + koncovky)
- úprava předku (RS nárazník)
- snížení o cca 30 mm vpředu i v zadu
- rozšíření nápravy vzadu 2x15mm
- komplet interier - RED EDITION

- nalakování brzdových třmenů (červená)

- chip od DieselPower

- vymeněny xenony + výbojky Philips 6000k

- zadní LED světla made Škoda Auto

Další plán:

- celolak + ochranná průhledná fólie

post-15119-0-28345200-1328553053_thumb.jpg

post-15119-0-30959900-1330880964_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

Dik moc chlapi.

Fotky urcite udelam a dam sem. Jen je ted jak jetel...Hold cerna barva a sul na dalnicich :angry:

To Princes: rozhodovaní bylo mezi cernou a bilou ale kdyz jsem uvidel nazivo tudle tak bylo rozhodnuto :D laska na 1. pohled :rolleyes::rolleyes:

Ted bude krapanek casu (nucena dovolena) :D tak udelam aspon fotky interieru...

Jinak zadni tmave svetla jsem delal venku v -15 :lol:

Odkaz ke komentáři

Dik moc chlapi.

Fotky urcite udelam a dam sem. Jen je ted jak jetel...Hold cerna barva a sul na dalnicich :angry:

To Princes: rozhodovaní bylo mezi cernou a bilou ale kdyz jsem uvidel nazivo tudle tak bylo rozhodnuto :D laska na 1. pohled :rolleyes::rolleyes:

Ted bude krapanek casu (nucena dovolena) :D tak udelam aspon fotky interieru...

Jinak zadni tmave svetla jsem delal venku v -15 :lol:

Ty jsi blazen,a libi se svetla??? :palec:

Odkaz ke komentáři

Svetla jsou bomba!!! Sice na nich nebylo tesneni ;) ale dal jsem z tech co byly na aute. Ted jen pomalu zacit delat na tom zbytku :-)....

...jinak byl jsem tak nateseny ze jsem to musel vymenit i v tom mrazu :D a taky jsem mel hned kupce na ty co jsem mel na aute :lol:

Jinak presne jak pises Princes hned se pak pozname ze jsme z OC :):palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ty jo koumal jsem koumal a nakonec jsem se bavil s kolegou a dal mi tip. nechaval si to tam delat na predchozim aute a bez problemu. a mi se to hodilo pac jsem stejne auto nepotreboval a mezi tim co jsem byl v kanclu a delal tak se mi delalo i auto :palec: . nechal jsem to delat v tech pocernicich jak jsme se bavili....

Odkaz ke komentáři

No mel jsem to v hlave uz dlouho. Proto jsem sedal Chipovi do auta abych vedel videl atd. K tomu jsem jeste hladal na netu info + doporuceni kamose a to ze jsem to nechaval delat cca 500 m od kanclu. Auto by stejne stalo na parkingu a tak jsem ho tam hned odvez no a bylo vymalovano :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Takže, jelikož dlouho nebyl čas skoro na nic než na práci musím se taky připomenout laugh.gif. Samo že jsem se snažil nezahálet. Tímto všechny zdravím a přidávám fotky mé nejmilejší rolleyes.gifwub.gifwub.gif

Z nejaktuálnějších věci jsou kola NEPTUNE black R18. Předchozí PALLASY zvažuju nechat na zimu ale uvidím. Pak kosmetické záležitosti jako např. nový znak v zadu, odstranění označení modelu, nové znáčky v kolech a krátký prut antény.

Dál musím ještě stihnout RS zadní nárazník. Ten je koupený a nachystaný jen nahodit a nechat nastříkat. Ještě k tomu nárazníku budou RS koncovky. Možná že ještě RS pedály....

Postupuju pomalu ale snazim se rolleyes.gif. Na vás borci nemam wink.gif.

Zato za rok a měsíc ježdění krásných 57.000 km a ani jednou mě nenechala ve štychu prdelka moje wub.gifwub.gifwub.gif

Tak snad se bude líbit.

post-15119-0-96035600-1347816870_thumb.jpg

post-15119-0-87907400-1347816920_thumb.jpg

post-15119-0-93128600-1347816972_thumb.jpg

post-15119-0-19508900-1347817054_thumb.jpg

post-15119-0-64525600-1347817191_thumb.jpg

post-15119-0-43654100-1347817528_thumb.jpg

post-15119-0-82357600-1347817568_thumb.jpg

post-15119-0-66551900-1347817617_thumb.jpg

post-15119-0-01562800-1347817661_thumb.jpg

post-15119-0-73813300-1347817680_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...