Neználek Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Zase jedeš na plný koule. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 No hlavně chci s klidným svědomým cestovat :) Po dlouhém vybírání jsem se rozhodl a objednal předstan před auto. Vybíral jsem aby to nebylo malé iglů a mělo pár věcí, které jsem měl jako podmínku. -přední stěna se dá zcela odepnout -stan je samostatně stojící - dá se od něj tedy odjet, nechat věci ve stanu a zadní stěnu zapnout -pravá boční stěna se dá zcela otevřít a tou bočnicí si udělat přístřešek -tyčky nejsou plastové -v případě potřeby se dá koupit do stanu ''spací místnost'' Sice oproti jiným má 15kg a větší rozměry, ale měl by také něco vydržet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Tohle je moc dobrá vychytávka! a vybral jsi dobře - v tomto ohledu platí, že větší je lepší. U jiných je to tak, že vylezeš z bočních dveří a už jsi komplet venku. Toto je ideální. Jak to má řešený uchycení; můžeš to uchytit i někam na auto, nebo to je komplet samostatně stojící? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 je to i s tou paní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Honza: Přesně jak píšeš, čím větší tím lepší. :-) Je to volně stojící + to má šnůry na vyvázaní třeba ke stromu,.. na té fotce to je i vidět. Dá se to také udělat tak, že na střechu dáš přísavku a do té našponuješ tu šnůru. No a nebo pro 100% jistotu se může koupit magnetický adaptér, který dáš na střechu a pomocí kedru to přichytíš ke stanu. Jo a ještě jsem zapomněl, na všech oknech + dveřích jsou moskytiéry :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Tak přišlo na řadu soukromí v autě + trocha té tepelné izolace. Na čelní sklo + přední boční okna jsem koupil termoclony přímo na T5 A i když se dělají ty clony na zbytek auta tak jsem chtěl raději záclonky. Přecejenom ty clony se musí sundavat a někde vozit což se mi nelíbilo. Kouknul jsem na ebay a německá fora a zjistil, že za cca 300eur se dá koupit hotová sada záclonek vč. kolejnic a montážním návodem. Jeden člověk na T5 klubu si je objednal a dle fotek a rozhovoru s ním to sice jsou záclonky, ale stále propouští světlo. A tak jsme začal shánět adekvátní kolejnice (z kamionu je to problém) ale našel jsem šikovné lišty v Jysku. Látku jsme koupili v KIKu a původem to byl ubrus. Vzhledem k tomu, že jsem měl podmínku udělat látku dvojitě, tak jsme museli objet kik v DC,UL,TP,CV protože ta látka už byla ve výprodeji a měli jich ve více rozměrech - doslova jsem posbíral kde co měli :D Látku s rozměrama jsem odvezl čalounici a za 3týdny měla ušito. Včera jsem ještě vezl čalounici látku na 5dv + za řidiče a spolujezdce na úpravu, tak foto celku dodám později. No abych to shrnul.. Kolejnice na celé auto 600,- Látka 900,- Čalounice 2000,- Druky 2x100,- Komaxit na druky gratis :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Tak to opravdu nezahálíš, ale kdo je připraven není překvapen, paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 No tak to je mazec Ten stan je super, pokud je k němu i ta slečna, tak o to víc No a závěsy jsou bez chyby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Hotovo :) Ještě teda musím doladit vrchní rohy na zácloně za řidičem aby to tam neplandalo :) A ten tmavý snímek je pohled od řidiče do zadní části vozi ve 13hod Tak jsem si jist, že děti mohou za jízdy spokojeně spát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 tak to je bomba - klobouk dolů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Jak je ta záclonka za řidičem přichycená ke stropnici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 dekuji :) zaclonka drzi v kolejnici,kterou jsem vytvaroval podle tvaru stropnice a pridelal pomoci texu do stropnice. ale jelikoz jsem se bal, aby to drzelo tak jsem texy vymenil za vruty do termoplastu (maji stoupani jak hruby vrut do sadrokartonu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Vodní pumpa vyměněna - podle všeho to bylo skoro zbytečné, ale jistota je jistota :-) Výměna setrváku pomohla, auto se již nechvěje a rovnou jsem zvedl volnoběh na 840ot :-) O víkendu proběhla montáž otočí na přední sedadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Kdy se budeš stěhovat? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Pozdrav od mrdk* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 To je banda kryplů... Sekat ruce, fakz že jo. Se mi stalo něco podobnýho na Golfu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Ty pičo toto fakt nesnáším, vím jak se cítíš, taky jsem to zažil tu bezmoc a vztek ... na špalek s rukama a urazit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Nechápu to.. auto máme od srpna stojí pořád na stejném místě, kde stála a4 rok... Naštěstí mám v HAV i vandalismus s minimální spoluúčastí, ale sere mě to, že to auto mělo pořád původní lak a bebylo nikde odřené.. a teď tohle a zbytečný starosti a dohadování se s lakovnou aby to bylo v TOP stavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 ty vo**... tohle je fakt hnus! taky mam 'novinku' od nejakych stribnych dveri otisklou kousek od zrcatka ridice... tezko hledat slusny slova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Lukáši tak to je hrůza :o , já mám jen jedny dveře podepsány debilem a jsem z toho na tabletky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 tohle je fakt ubohost těch lidí škoda, že to není pod nějakým kamerovým dohledem. Normálně, aby měl člověk kolem auta nataženej ostnatej drát s elektrickým proudem a kolem očumujícího sekuriťáka s hladovým a permanentně nasraným psem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Proč to ty kurvy dělaj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Nooo lidi jsou fakt zavistivy ku*vy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak jsme byli na prodlouženým víkendu v Maďarsku v termálech 2dny a pak cestou zpět se stavili ve Vídni na trhách.. Spali jsme jen a pouze v autě, webasto topilo na 35st takže naprostá pohoda Otoče na sedačkách také fungovali na 1ku tak jsme se i stravovali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 To je hezké, jak je náročnej na baterku takovejhle velkej provoz bufiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak já mám dvě baterky a dvě webasta. Teplovodní funguje na motorovku - to mám ovládané na dálku A horkovzduch běží jen a pouze na baterku pod sedačkou řidiče. Auto stálo 2dny na místě kdy topení běželo 48h a stále topilo. Spotřeba je při plném výkonu co jsem se dočetl 0,3 l/h Ale plný výkon je opravdu 35st a to se v autě nedá fungovat. Topení má 8stupnic a přes noc běželo na 2ku Co má zkušenosti kolega tak mu to vydrželo 4dny topit. Nicméně je opravdu super to, že horkovzduch nasává z interiéru a tím pádem vysušuje auto od vlhkosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Jo tak když máš dvě webasta a dvě baterky tak je to sranda hra, toho já se trochu bojím až si někde zatopím třeba na horách abych lezl do teplýho auta, tak abych ještě nastartoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 To se neboj.. Teplovodu dálkou spínám (resp. manželka) na 50min a pokaždé nastartuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 úplně v pohodě :) s tím že v Yetim nám stačí v mrazech to zapnou na 10minut předem a v autě je krásně, rozmrzlá skla atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak jsme byli na prodlouženým víkendu v Maďarsku v termálech 2dny a pak cestou zpět se stavili ve Vídni na trhách.. Spali jsme jen a pouze v autě, webasto topilo na 35st takže naprostá pohoda Otoče na sedačkách také fungovali na 1ku tak jsme se i stravovali. Co ti to caouha za kablik z toho auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.