LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Tak Mulťas má už levý bok, který nám podřel vandal opravený Když už se lakovalo, tak jsem rovnou koupil nové modifikované kliky, které už nedřou lak na šoupačkách tak jak tomu bylo na všech T5 1ks kliky pod lak 950,- No a rovnou jsem nechal lakovat neduhy, které tam byli od ex majitele. Odřené levé zrcátko Zadní nárazník Pravé šoupačky + klika Pravý zadní blatník ( na hraně byli 2 pupínky ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Opět moc hezká a kvalitní práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Jak to budes mit s havarkem po tom vandalismu? Mam ted jeden krasny 'podpis' na levem boku a premyslim, o kolik mi to tak na pristi sezonu asi zvednou... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 No to vůbec zatím nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Nechceš přejmenovat vlákno na Multivan? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Když by jsi byl tak hodnej.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Nějaký speciální přání na název tématu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 VW T5 Multivitamín ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 OK, jak je libo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Pěkně děkuji Ještě by sis mohl dát tu práci a rozdělit tohle téma na 3 :D audi, peugeot, vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 To jsem jako že nečetl To je práce tak na půl dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Já jen, že by to bylo takové přehlednější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 jééé jsem tohle téma přehlídnul, dokonce i o brzdách to tady bylo, ty série jsou slabota, dávali jsme větší průměr kotouče, tam už se dají vybrat lepší kotouče, stačí vyměnit jen držáky třmenů a kotouče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Jardo rozepiš se prosím o tom. Sice už mam doma sadu 308mm, ale asi by to šlo vrátit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 já teď zavzpomínat, juknu do starých papírů, byly tak kotouče toho nejmenšího průměru, pro model 96 kW, dávali se tam o chlup větší, protože se nemusely měnit třmeny, ale jen držák .... juknu, jinak nechápu, jak jsem mohl tohle téma přehlídnout, jak já vzpomínám na cestování s T4, teď už T5 přestavěná tolik není jako T4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Tak koukni prosím tě. Já jen nevím jestli 96kw mají průměr kotouče 308 nebo ještě dokonce menší ? Tak doposavaď tohle téma bylo nazvané Audi.. Ale když se prolouskáš těma xx stránkama tak se dopracuješ až k Mulťákovi Jinak také pěkněj pokojíček v T4 :-) kdo s tím alespoň jednou někam takhle nevyjel tak nepochopí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 96 kW a brzdy pro 16´´ podvozek, to vím jistě, tuším, že to bylo průměrem pod 300mm, dali jsme jiné držáky a větší kotouče, ty nové jsou určitě přes 300mm, kotouče jsou vedené pro 17´´ podvozek, ale ty to máš asi 118 kW v základu, tak tam už asi budeš mít ty větší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Já mám serii 128kw a seriové 308mm kotouče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 tak to budou oni, v těch 308 mm se už dají sehnat lepší kotouče, u toho nižšího rozměru nebyl žádnej výběr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Jak jsem již psal na jaře proběhne servis podvozku ať nějak přežijem léto na 20'' -_- Dnes přišly poslední díly, tak když to shrnu. Přední náprava -kotouče + destičky brembo-horní uložení tlumičů-tyčky stabiliz.-uložení stabiliz-řídící čepy-spodní čepy-silenbloky ramene přední a zadní PLNÉZadní náprava-kotouče + destičky brembo-silentbloky ramen-uložení stabilizatoru(přemýšlím ještě o nižších pružinách -40mm, ale nevím nevím nikde nemohu najít od nikoho info a angláni dávají z 99% štelováky .. ) Hlavně se bojim abych nedal pružiny a auto nelehlo místo -40 o -80, protože nikde jsem se nedočetl kolik má být serie, co vídám T5ky tak všechny mi připadaj nižší, než naše.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 hele, když už budeš dělat servis, co protočená poloosa? už jsi měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Pravá poloosa byla řádně kontrolována při výměně spojky a tisíci hran byl ve výborné kondici. Tak se to raději celé pořádně procpalo grafitkou a uvidíme jak se to bude jevit dál. Údajně se ty poloosy protáčí z důvodu, že to není mazané a postupně se to vydře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 já ti nevím, on ten celý pazmekt - to prodloužení je takové nešťastné, v podstatě trubka, která se může roztáhnout, teď je prý nový inovovaný a vyztužený díl, výměna byla po 160.000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Hmm tak to nevím. Já slyšel a hlavně viděl fotky toho vydřeného tisícihranu s tím, že se to následně protočilo Jo mít 4motion tak je klid, tam už je to prý řešené jinak -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Od samého začátku co mám Mulťase mě neseděli ''německé'' zrcadlové folie.Až jsem se v týdnu konečně rozhoupal a ve čtvrtek v 18h je šel loupat.V pátek ráno jsem odvezl auto na polep nových a odpoledne bylo hotovo.Manželka skoro ani nic nepoznala :-"Teď už je v autě zase o něco větší tma a to i bez záclonek :wrench: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Kolik % to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Předtím bylo 38% a nyní je na šoupačkách 20% (aby děti viděli ven) a na zbytku 5% Nicméně, když se podíváš na auto jako celek tak vůbec v tom nevidím rozdíl a mohlo být 5% všude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 To jo, taky koukam, rodil nula-nula-nic... aspon z te fotky, vypada to fakt jednolite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 pěkně to prokouklo, zase o level víš :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jojo, ale stále je co vylepšovat ;) Nicméně stále řeším ty pružiny, co vy na to ?? Bude se ten podvozek chovat jak na osobáku, když se na to dají -30mm pružiny ? jar_do, ty máš přehled, kde tě mám ? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.