marekczek Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 krásnej trandák, světla se povedly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 to auto po FL neskutočne ožilo super auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 No čím začít Při cestě z Itálie auto přestalo topit na straně spolujezdce - super pocit, když máte v autě dvě webasta, dva vyměníky a manželka je zamotaná v dece Delší dobu se na diagnostice ukazovala sporadicky chyba servomotorku pro nohy a pro teplo spolujezdce.Jelikož je super JOB sundat celou palubku a propracovat se až na servomotorky tak jsem se rozhodl striktně.Když už to bude dole, tak koupím všechny. To znamená 6ks do předního topení a 2ks do zadního topení, když člověk veme v úvahu cenu 2.900,- /ks tak je to šílené, ale co máme přeci ty milované T5ky néé? Když se shodí palubka dolu, tak přístup na samotné serva je už OK, kluzné čepy jsem vzal rovnou vazelínou a zkusil hýbat i samotnýma klapkama v topení jestli není i v nich problém - vše OK, tak jsem si oddychnul, že jsou to ''jen ty serva''. Celou dobu mě při pohledu na palubní desku nasíral pohled na poškrábané díly palubní desky a tak jsem si řekl, když už je vše dole tak se plácnu přes kapsu a budu to skládat z nových dílů?A tak jsem opět jel do VW, kde jsem měl objednaný středový panel + popelník + horní přihrádku. (7H5 857 211A, 7H5 858 329 A, 7H5 857 922 D celkem necelých 4.900,-) Také jsem chtěl objednat plast, který je v okolí budíků, jenže... I když je šroubovaný do palubní desky, tak samostatně se to objednat nedá a jestli ex majitel u budíků vozil položený telefon, nevím, ale to pogumování bylo prostě podřené.Takže plast ven, na zbytek pogumování smrtící koktejl :pinch: aceton + benzín + houbičky na nádobí. Zbytek jsem dorovnal brus. papírama 800-2000 a podklad byl.Na to už taková ta klasika základ na plasty,... No ve výsledku bych, řekl že je to TOP a nikdo ani nic nepozná B) Samozřejmě, že očistou prošly také samotné budíky. Vadil mi napadaný prach kolem tlačítek.. Takže jsem budíky rozlouskl a prach očistil a když tak koukám na ty budíky tak mi blesklo hlavou! Vždyť ještě přeci doma musím mít někde ručičky z passata CC, které jsem před 3roky rouboval do jedničkové octavie No přehrabal jsem vše, ale našel je! Pořád jsem ještě nebyl, dokud jsem nesundal starou ručičku a zjistil, že ručičky tam padnou jak ušité a v tu chvílí nastalo drama. Ručičky jsou fešné, sedí tam suprově, ale chybí mi dvě malé díky highline budíkům :D Začal jsem tedy nahánět po republice sadu ručiček a sehnal. Cvakl jsem je tam, vykalibroval ručičky a skládal zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ani ventilátor se nevyhl inspekci a vyčištění :) V tuhle chvíli jsem měl už vše připravené na zpětnou montáž palubky a všech plastů.Jen jsem ještě objevil hnusnej svazek společně s nepoužívanou HF, takže šlo vše ven vč. antény,..No a v tu chvíli mi už jen chybělo přidělat jednotku telestartu na důstojnější místo, než měla předtím. Výměna serva v zadní části byla již brnkačka, ale stejnak kvůli serva na rozdělení vzduchu se musí odcvakat polovina tapece. Když to celé úsilí shrnu. Auto topí , vše funguje jak má a hlavně, když je zaplé topení na minimum a je v autě ticho tak už není slyšet neustalé cvakání motorků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 no hezký, .... ten ventilátor jsme už taky měnili, přední tedy, jinak začalo zlobit čidlo teploty vzduchu u spolujezdce ..., ta hláška o dvou webastech a zabalené manželce v dece mě pobavila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Pacient!!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 tywoe, ta tvoje manželka musí mít mezi nohama diamant ne? takových prachů a času kvůli tomu, aby jí nebyla zima jinak samozřejmě respekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Díky chlapci jar_do: ty přední dost odchází cena je také ''příjmená'' No věř tomu, že já v tu chvíli byl tak nasranej, že bych to auto z fleku prodal krocan: mezi nohama diamant nemá, ale ještě jednou připomenu, že s autem jezdí jen a pouze ona :jelen: Přes léto jezdí cécéčkem, to půjde začátkem listopadu do garáže na depozit a mulťák bude opět v pohotovosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Lukáši já jen čumím :o, to co děláš tak před tím klobouk dolů ;), prostě paráda :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 MNO pěkný. Ale měnit si všechny nemusel, teoreticky ten novej kus se ti může pokazit dřív než ten starší... Jinak t5 už bohužel není jako t4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Musel nemusel .. Po 10ti letech provozu si myslím, že je vetší šance, že lehne, než na novém servu, které je navíc tvarově úplně jiné než to původní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 (upraveno) To sem si říkal taky, preventivně sem vymenil vodní pumpu a zmetek novytekl :D Upraveno Říjen 9, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Jedna aktuální z pátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Moooc hezky to mas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Fakt nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Luky ty jsi proste pacient ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Děkuji chlapci! A pacient opravdu jsem, protože v pátek se na multáka přijeli podívat z moravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Ho prodáváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Jelikož mám téma i na t5 klubu, tak se mi ozval jeden člen, že shání t5ku a začal mi posílat odkazy co já na to, když jsem si svoje tak šťoural a měnil to minimum co se na t5 sere Po nějaké době se ozval a volal mi a ptal se jestli o nějaké nevím ? Vzhledem k tomu, že mulťák už je zase hotovej, tak už se rozhlížím na mobile a řikám mu, že mě akorát napadla myšlenka jít zase někam dál. No to jsem mu neměl říkat, protože na mě hned uhodil jak má celé téma 10x prolezlé a že to je jeho vysněné auto,.. Takže se v pátek přijeli podívat, řekl jsem mu cenu s tím, že to prostě nepotřebuji prodat a kdybych řekl, že s ním může odjet tak snad už odjel. Chci s ním ještě zažít zimu a jet do termálů,.. takže jsem se domluvil na prodeji v březnu. On to bere jako 100%, chtěl mi dávat zálohu. Ale je to ještě daleko a stát se může cokoli ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Pošli mi jen tak pro info cenu, matka začíná přemýšlet, že by vyměnila X3 za T5. Ale ta by chtěla spíš ještě 4Motiona a ideálně ještě v automatu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Teď jsi projel na Primě :) - autosalon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Presne tak. Mavala tvoje zenska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 No ty woeee!!!! Tak to si delas srandu, nejdriv dotahnes tu Audinu a pustis na Moravu a ted zase? Ty ses jasnej! Ale jako palec a respekt!!! Me cvakajici servo taky rmouti (cti se*e!), ale porad funguje, vsechno chladi/topi a 3000czk za kousek je mi za takovej malej nesmysl proste lito. Prijdo mi to silene neadekvatni cena. Jinak jestli mate nekdo link a cas, kde to bylo, rad bych mrkl na autosalon. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Tak už jsem to konečně také viděl, jojo mávala, dokonce tam multak byl ještě jednou a pak kouká malej u toho ferdy jak je zamotanej ve strečce :-) Jak se vůbec audi má ? Cvakáním to začíná Ta cena je opravdu out, ale co se dá dělat.... http://play.iprima.cz/autosalon/vw-transporter-sraz-2014-i http://play.iprima.cz/autosalon/vw-transporter-sraz-2014-ii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Cas 2:04 prvni video? 3:30 druhe video(obec Zvole?)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Jen a pouze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Vždy na jaře a před zimou při prezouvani kontroluji rezervu. Na gumě byli boule a disk za ty roky hnus. Takže písek, komax a nová pneu :) Také se z ničeho nic ozval spínač brzdového pedálu. Žhavení blikalo, diagnostika psala chybu, ale brzdovky svítili normálně :woohoo:Takže vyměněno, jen připomínám je nunto doržet montážní postup !!! :) Aby se neřeklo, že se nic neděje Nový ventil N75, auto mělo o 0,05menší podtlak než bylo zapotřebí. Co jsem se dozvěděl tak prý je doporučno ventil měnit okolo 160tis km. Hold člověk se pořád učí :)Když už se měnil ventil, tak se rovnou měnilo i celé turbo. Né z důvody potřeby, ale z důvodu posunout výkon o něco výš Po doladění jsme se dostali na 240hp/500Nm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.