Steel Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 A co dovolená!!?? :D Na dovolenou se šetri neboj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 No a teď už jen světla za dvojku a bude to, pak už jen svorkovnice na světla za 3 kylča a můžeme to přeházet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Nojo a pak uz jen lak za 4ku :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 hmmm u nás chce za nárazník 3ku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak dnes dosla ta maska predni :D jako je v barve auta ale mrizka byla praskla a logo totalne zniceny.. Tak jsem panovi volal a trosku agresivne mu rekl ze proste to vubec neodovida tomu co bylo na fotce a pán se ochotne nabidl ze mi zdarma posle novou mrizku i novej znak paradicka :-D takovydle lidi by meli byt vsude co umi problemy vyresit a hlavne se je snazi resit... ne nekdo kdo posle nejaky kráp a doufa ze se mu to nevrati a nebere telefony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 (upraveno) Potrebuju nějaký návod jak z faceliftove masky vymontuju ty mřížky a ten znak :P UPDATE : Tak znak byl jen nalepený ten jsem uz sloupnul :) ted jak mrizky.. :) UPDATE 2: hotovo maska rozebrána :-D Upraveno Duben 16, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 (upraveno) Nojo a pak uz jen lak za 4ku :-D :-D twl ty budeš mít lak draží než já metalízu na nárazník a sakra přivez mi to už ukázat :D Upraveno Duben 17, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Nj ale tech 4k myslim za vse .)) predni naraznik, zadni narazník, zadni listy pod svetla :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 vždyt říkám že to budu mít levnější :P já budu platit jen 3k za přední i zadní nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 mam par otazek ohledne predelani exterieru na facelift.. zadni naraznik ten se normalni prohodit vse je stejné jako ty uchyty atd..? ... A predek.. jde dát faceliftovej naraznik a facelift masku a zatim nechat predface svetla, nez sezenu faceliftove? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Zadek: přehodí se nárazník a lišty pod světly - nic jiného se nemění... Předek: Nárazník můžeš dát, ale budeš ho znovu sundavat až budeš upravovat výztuhu, maska se starýma světlama bude vypadat blbě, bude vykloněná hodně dopředu...ale být tam může... Takže asi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Maska by vypadala blbě, jinak takhle to taky může vypadat se starejma světlama když si člověk s nárazníkem pohraje: http://www.skodaoctavia.cz/garage/kudrnac11/octule-16-junior 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 No nejspis dam zatim zadek a az budou svetla tak dam teprve predek at je to najednou.. Octavinku hod mi prosimte na tebe cislo do SZ mám jiny telefon a tvoje cislo sem nemel ulozene na simce ale ve starem telefonu kery jsem bouzel prodal :( :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Kuci kdyz se měněj světla musi se sundavat narazník? Kdyz budu mit face naraznik a predface svetla ale uz budu mit sklepnutou vystuhu staci pak jen vysunout predface a dát face nebo se musi sundat narazník? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 S nárazníkem nemusíš nic dělat, ale tu výztuhu budeš muset mít nachystanou abys tam ty světla jen nasadil, ale obávám se že bez světel tu výztuhu jen tak neupravíš (musíš ji podle těch světel upravit) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 (upraveno) Vsak ja uz je mam obednane ty svetla nový :))) upravim to podle nich a dám tam ty stare a pojedu za octavinkem a ten mi zapoji ty nove jelikoz tezko bych k nemu jel bez svetel :) Upraveno Duben 19, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Aha, tak to potom jo , když to tak uděláš tak není problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Konny odpověděl za mě, je to tak, světla nemají vliv na nárazník... Jinak varianta jízdy bez světel, je pořízení led - denních světel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 (upraveno) Upraveno Duben 22, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak octa dostala nové nárazníky jak predni tak i zadní + nové faceliftové zadni listy pod svetla... Vystuhu predniho narazniku jsem pripravil pro nová světla.. Pasují tam jak hrnec na prdel ted jen pockat do stredy nez mi Octavinek prepinuje ty svetla a hodim tam faceliftove :) pak sem nahazim fotkxy z prestavby az to bude komplet :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak jsem chtěl původně, napsat dodej fotos...ale když to uvidím "live" tak to vydržím! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Už se těším na fotky, jinak úprava té výztuhy, byla to velká drbačka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 úprava výztuhy je jen pár ran kladivem. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Vím že se dá upravit kladivem, ale nevěděl jsem jak složitá je ta úprava, tzn. jestli stačí pod světlama jen zbouchat nebo se musí např. nějaká hrana spešl doklepat atd. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 A vystuhu serizl normal rozbruskou jak mi octavinek poradil a parada je to prace nachvili ta vystuha neni zas tak tvrda jak jsem si myslel konce jsem normalne ohnul klestema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Tak jsem to nakonec prepinoval sám :) opravdu to není tak těžké .) ... Zitra dodám kompletní foto.. Ale mám tu jiny problem.. Dnes bylo hrozne vedro tak sem pri jizde si zapl klimošku a dal to na plno na 4ku.. Ze zacatku se vetrak tocil a foukal ok ale pak z niceho nic se prestal tocit a vubec nevetra proste vubec nereaguje jestli je neco s motorkem, nebo blbne nejak ta vrtule.. Nevite cim by to mohlo byt? Nemuze to byt tou prestavbou na fl jelikoz sem tam musel vlastne odstranit kousek toho plastu na sání? Nebo to s tim vubec nesouvisí? Děkuji za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Koukal si na pojistky?? Třeba se jen utavila,,nebo ztratila kontakt..mrkni na to..pokud to bude ok..tak zkusit větrák napřímo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 No tak sláva!!! GRATULACE!!!! Tak hlavně, že 6 SMSkový návod jak na piny pomohl! A já jsem zase bez práce!! :D Tak koukl bych na pojistky, na autobaterii, tam je ventilátor na klimu, pokud jsou o.k. tak to můžou být i ty plíškové pojistky na autobaterii..ale také se mohl odporoučet ventilátor...při těch km... Mě se zase ventilátor točí, ale žádný efekt... a pok palubkou škrundá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 No dnes sem na pojistky nekoukal zatim sem to neresil delal sem ten facelift.. Zitra na to mrknu a udelam taky fotky auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 (upraveno) Tak tady jsou slibované fotky :) Toho blinkru si nevsimejte ulomili se mi tam ty packy kere to drzi takze to drzi jen na jedne té zasouvací pacce :D ve stredu by meli prijit nové :) Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.