Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Čeče ještě si s tím pohraj. Maska musí být blíže nárazníku moc velká mezera . Pod těmi světly je taky moc velká mezera alespoň pod tím levým. a světlo je nějak moc ven?. Musíš to lépe slícovat a můžeš si vypomoci tak, že pod světly ten nárazník něčím podložíš nějaké kousky plastu... snaž se, aby mezery byly stejně velké.

Odkaz ke komentáři

Já vím, jeste to musim doladit :)) dám tam nejspis podložky pod to aby to bylo více zvednuté s tím se pocita, ze se to udelá :) Ono to ale na zivot neni skoro vubec videt ta mezera jen ted na tech fotkach to trosku vyniklo .. ..) ale kazdopadne o tom vím a vyresimt to .. to uz je to nejmenší :)

Upraveno uživatelem Steel
Odkaz ke komentáři

Když ten předek ještě doladíš, tak to bude super, ale jako celkově je to teď úplně jiný auto :palec: . Co se týká těch blinkrů, tak doufám že tam dáš faceliftový, protože ty předface tam vůbec nepasují a i boční dej face nebo by bylo lepší tam dát kouřový (RS) ;)

Odkaz ke komentáři

Konny face blinkry uz mam obednany od nejakyho borce z aukra uz z 16.4. a porad mi nedosli rikal ze je v patek poslal tak doufam ze do stredy dojdou :)) a bocni dam taky neboj to uz jsou jen takové ptákoviny za pár drobnych hlavne jsem ted chtel ty narazníky a prepinovat svetla, coz se mi povedlo.. ted uz se muze jen doladovat ale uz nebdou takove tisicové výdaje :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

dodám nekdy.. :D neni ted cas.. jo a octavinku ty jsi mi lhal :D rikal si ze blinkry jsou stejny :D ale napasovali tam ty objímky na zarovky byli moc velký tak sem to tam do tech fl blinkru narval :D a prilepil vterinakem.. :D nejdriv sem byl v klidu.. jo koupim face objimky ale pak sem dostal psycho , vzal lepidlo a narval to tam a zalepil.. takze az budu menit zarovku tak to musim odtrhnout , vymenit a zase zalepit.. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...