Přejít na obsah

Sudova Okina

Doporučené příspěvky

Tak Vás zdravím , chtěl bych Vám představit mojí novou kočku . Nahradila Celkem upravené BMW E46 320D automat ale vůbec toho nelituju . Manuál je prostě manuál :-) ..

Takže se jendá o vůz :

Octávía Combi - 1U5 , ALH

Rok Výroby - 2003

Motor - 1.9 TDi , 66 kw

Kilometrů najeto při koupi - 189 582 km

Servisní kniha evidována do 160 159 km

Barva - Šedá (Stone) Metla

Kola - 195/55 R15 " plecháče :-( "

Karoserie Klasická bez ůprav

Plánované ůpravy :

Podsvícení interiéru na bílo - Podsvícení nohou HOTOVÉ , už jen budíky a čudlíky.

Tmavé folie na okna

Kola - Nějáké vymazlené Disky s nízkoprofilovejma gumačema - Kdo má TIP šup sem s ním :-)

Instalace Tempomatu

Instalace vyhřívaných sedaček

Snížení vozu

Uprava zadního posuvného plata - Příprava na repro

Pořádná Repro soustava

Čirá optika

Tak toto je asi tka vše co Vám mohu zatímk povědět na ůpravách už se pracuje po prácí když je volný hever :-)

Odkaz ke komentáři

Hosi BMW = Budes mat velke naklady :lol: ! Inak divna otazka Octavii za BMW? Proč? v octaviaclube :lol: ! Znie to ako keby ste uz mali komplexy zo skodoviek :o :wallbash::lol:

Inak vitaj :palec:

Proč divná otázka? Normálně jsem se zeptal... to je to samý, jako kdybych se zeptal, proč tady lidi prodávají Octávky a kupují Audiny. Já osobně bych si milerád koupil jiný auto a klidně to tady napsal a zdůvodnil :) Octavia už mě prostě začíná pěkně nudit.

A zajímá mě, jestli se BMW kazilo nebo prostě proč. Nehledejte v tom něco hlubšího :)

Odkaz ke komentáři

Tak abych vám udělal klid na duši tak s BMW jsem byl velice spokojený bylo to v řadě už mé 2 BMW dokonce Automat plná výbava (když plná tak mylsím opravdu plná ) Ale .. Spotřeba se vůbec nedala rovnat Octavii ..Další věc je to že náklady na BMW a na Octávii se taky nedají vůbec srovnávat . Já vím říka se když máš na opici musíš mít i na banán ale bohužel takové náklady co byly potřeba pro BMW snad byly rekordní :D nicméně se to začlo vše sypat . Automat dosluhoval + začli téct vstřiky a žhavící svíčka na 4 válci se mi podařila zlomit . Tot málo důvodu proč jsme podstoupil tuto změnu . U octávky je vše za hubičku a hlavně se vše dá sehnat po 100 kusech :-) .. Ale nebojte počítám že jí budu mít tak do června a pak pujdu bud do 2kové oktavky a nebo do Superba :D .. Prostě značka Škoda je nejlevnější a musí se to tak brát . Jinak Foto upnu během tohoto týdne , až bude čas :-) .. Nemáte nějáké tipy na ty kola ? :D

Odkaz ke komentáři

Proč divná otázka? Normálně jsem se zeptal... to je to samý, jako kdybych se zeptal, proč tady lidi prodávají Octávky a kupují Audiny. Já osobně bych si milerád koupil jiný auto a klidně to tady napsal a zdůvodnil :) Octavia už mě prostě začíná pěkně nudit.

A zajímá mě, jestli se BMW kazilo nebo prostě proč. Nehledejte v tom něco hlubšího :)

Ved ja som to myslel len v dobrom :rolleyes: ! Moze byt, ze ta to auto az nebavi. Ja som na tom opacne! S OI som asi od svojich 10tich rokov. V den ked otec kupil prvu som sa do toho auta zablaznil :pivo: . Teraz mam 23 a stale ma to neomrzelo :lol::wallbash: ! Verim, ze to najlepsie ma s OI este len caka :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...