Suda Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Tak Vás zdravím , chtěl bych Vám představit mojí novou kočku . Nahradila Celkem upravené BMW E46 320D automat ale vůbec toho nelituju . Manuál je prostě manuál :-) .. Takže se jendá o vůz : Octávía Combi - 1U5 , ALH Rok Výroby - 2003 Motor - 1.9 TDi , 66 kw Kilometrů najeto při koupi - 189 582 km Servisní kniha evidována do 160 159 km Barva - Šedá (Stone) Metla Kola - 195/55 R15 " plecháče :-( " Karoserie Klasická bez ůprav Plánované ůpravy : Podsvícení interiéru na bílo - Podsvícení nohou HOTOVÉ , už jen budíky a čudlíky. Tmavé folie na okna Kola - Nějáké vymazlené Disky s nízkoprofilovejma gumačema - Kdo má TIP šup sem s ním :-) Instalace Tempomatu Instalace vyhřívaných sedaček Snížení vozu Uprava zadního posuvného plata - Příprava na repro Pořádná Repro soustava Čirá optika Tak toto je asi tka vše co Vám mohu zatímk povědět na ůpravách už se pracuje po prácí když je volný hever :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 ahoj vitam te tady hezkej popis,ale chtelo by to jeste nejaky foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Octavii za BMW? Proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 ahoj vítám tě a dej fotto oktávky jak vypadá :) proč octavii za BMW já bych to vyděl tak že je octáva prostě srdcovka a nebo voli kvůli spotřebě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Pokud měl předtím BMW, tak BMW byla asi srdcovka... uvidíme, co z něj vyleze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 (upraveno) Hosi BMW = Budes mat velke naklady ! Inak divna otazka Octavii za BMW? Proč? v octaviaclube ! Znie to ako keby ste uz mali komplexy zo skodoviek :o Inak vitaj Upraveno Únor 28, 2012 uživatelem Giancarlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Taky Tě vítám :) at si spokojenej s oktávkou a nahod nejaky foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Hosi BMW = Budes mat velke naklady ! Inak divna otazka Octavii za BMW? Proč? v octaviaclube ! Znie to ako keby ste uz mali komplexy zo skodoviek :o Inak vitaj Proč divná otázka? Normálně jsem se zeptal... to je to samý, jako kdybych se zeptal, proč tady lidi prodávají Octávky a kupují Audiny. Já osobně bych si milerád koupil jiný auto a klidně to tady napsal a zdůvodnil :) Octavia už mě prostě začíná pěkně nudit. A zajímá mě, jestli se BMW kazilo nebo prostě proč. Nehledejte v tom něco hlubšího :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Suda Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak abych vám udělal klid na duši tak s BMW jsem byl velice spokojený bylo to v řadě už mé 2 BMW dokonce Automat plná výbava (když plná tak mylsím opravdu plná ) Ale .. Spotřeba se vůbec nedala rovnat Octavii ..Další věc je to že náklady na BMW a na Octávii se taky nedají vůbec srovnávat . Já vím říka se když máš na opici musíš mít i na banán ale bohužel takové náklady co byly potřeba pro BMW snad byly rekordní :D nicméně se to začlo vše sypat . Automat dosluhoval + začli téct vstřiky a žhavící svíčka na 4 válci se mi podařila zlomit . Tot málo důvodu proč jsme podstoupil tuto změnu . U octávky je vše za hubičku a hlavně se vše dá sehnat po 100 kusech :-) .. Ale nebojte počítám že jí budu mít tak do června a pak pujdu bud do 2kové oktavky a nebo do Superba :D .. Prostě značka Škoda je nejlevnější a musí se to tak brát . Jinak Foto upnu během tohoto týdne , až bude čas :-) .. Nemáte nějáké tipy na ty kola ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Vítej mezi náma a přeju ti, ať jsi s octou nadmíru spokojenej a ať ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Proč divná otázka? Normálně jsem se zeptal... to je to samý, jako kdybych se zeptal, proč tady lidi prodávají Octávky a kupují Audiny. Já osobně bych si milerád koupil jiný auto a klidně to tady napsal a zdůvodnil :) Octavia už mě prostě začíná pěkně nudit. A zajímá mě, jestli se BMW kazilo nebo prostě proč. Nehledejte v tom něco hlubšího :) Ved ja som to myslel len v dobrom ! Moze byt, ze ta to auto az nebavi. Ja som na tom opacne! S OI som asi od svojich 10tich rokov. V den ked otec kupil prvu som sa do toho auta zablaznil . Teraz mam 23 a stale ma to neomrzelo ! Verim, ze to najlepsie ma s OI este len caka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Az vyzkousite taky jiny auta, prejde vas to. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 A co si mám myslet pod úpravou "čirá optika" ?? Však octavie jí snad nemá?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 (upraveno) Podivej se na OI predfacelift. ;) Prijde ti to jako cira optika? TADY Upraveno Březen 3, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Octy od r.v. 01 mají čirou optiku .. meli to uz i octy predtim ale pouze ve výbavě LaK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Také tě vítám a doufám,že nahodíš nějaké foto brzy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Podivej se na OI predfacelift. ;) Prijde ti to jako cira optika? TADY On má 2003" !! Přijde ti to jako předface?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Suda Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Asi jsme se s tou optkou špatně vyjádřil :-) Chci Angel eyes nebo neco podobneho .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.