Vladan Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Treba todle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7799886 Dej vedet do jake castky se chces vlezt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Cenu jsem si dal max. 240 000tisíc ;) To auto je hezké, ale už po výměně motoru, a to je divné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jednoznacne pro tebe 1.9TDI 77KW, s tvojim stestim by si 100% narazil na 103KW mrsku ktera bude mit problemy. 125KW uz je od vyssich rocniku, a tam byly taky problemy. Pocitej ze pokud nejsi schopen si veci na aute resit individuelne a jsi odkazan na servis Skoda Auto, tak si u auto s najezdem pres 200 tis/km priprav taky nejake penize na pripadny vetsi servis, tam uz se totiz nemusi jen menit olej a filtry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Určitě tedy 1.9TDi 77kw. Automobil budu dávat samozřejmě na výměnu oleje a rozvodů dle Servisní knihy, ale ostatní problémy už do autorizačního servisu určitě ne ;) OI už mi ukázala jak to vlastně chodí, tak už nezbude nic jiného než jít po známostech na opravy a další. Ale Servisní knihu určitě budu plnit nejspíše :) Však už není povinností dělat opravy se servisní knihou v Autorizačních servisech ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 za 240 tis. se už dá vybrat nějakej slušnější kousek i s menším nájezdem, jen chce hledat a nic neuspěchávat a co se týče těch rozvodů, tak já doporučuji, aby sis je nechal po zakoupení pro jistotu vždy udělat, těch 10 až 15 tisíc (ve škoda auto) tě už nezabije a budeš mít jistotu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Určitě koupě auta nechci uspěchat a budu vyhlížet co nejpovedenější kousek momentálně ;) Nejvíce by se mi líbila černé, ale takové štěstí asi mít nebudu. S těmi rozvody máš rozhodně pravdu, není na škodu si udělat výměnu a mít jistotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Já jsem si taky po zakoupení hned nechal udělat preventivně rozvody (i když serv. knížka byla poctivě vyplňovaná) a v servise mě řekli, že jsem měl velké štěstí, že sice rozvody evidentně vyměněny byly, ale nějakej Frantík špatně nasadil kryt od rozvodů a ten drhl o řemen, až byl z boku pěkně sedřenej a kryt probroušenej, takže časem by to ruplo. Takže výměna se vyplatila i když rozvody byly původně měněny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 1,9 je nejpovedenější motor, co byl (v OII), asi dlouho nic podobného nebude. Jinak doporučuji rok 2006 a výš, výbava Elegance, jinak nejsolidnější rok je 2007 a 2008. Mužu potvrdit...mám modelový rok 2006,motor 1,9TDi a zatím leju jen naftu a pravidelný servis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Co myslíte? http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7796389 Děkuji za názory. Myslím se že je to jeden povedený kousek, co se týče výbavy a dalších věcí? Pokud je tomu tak také že rozvody byly právě měněné a doložené fakturou ;) Jinak jak je to s přestavbou poté třeba na RS? Normálně výměna nárazníku za nárazník (přední + zadní?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Co myslíte?http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7796389 Děkuji za názory. Myslím se že je to jeden povedený kousek, co se týče výbavy a dalších věcí? Pokud je tomu tak také že rozvody byly právě měněné a doložené fakturou ;) Jinak jak je to s přestavbou poté třeba na RS? Normálně výměna nárazníku za nárazník (přední + zadní?) Zdá se mi že to je nějaké docela levné :D Pěkná cenovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Co myslíte?http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7796389 Vypadá dobře, ale nemá ESP jak je v inzerátu uvedeno .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 docela mě zaráží že má krytky na ostřik světel a přitom má obyč halogeny, toho sem si ještě nikdy nikde nevšiml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 kdyz uz tak s ESP, to je dulezitejsi jak navigace bo vyhrejvany sedacky! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 docela mě zaráží že má krytky na ostřik světel a přitom má obyč halogeny, toho sem si ještě nikdy nikde nevšiml Miloši to je v pohodě.Neni to častej jev ale jsou Octávky co to maji i bez xenonu.Vetšinou jde o referenční vozidla manageru z Bolky.Otec tam jezdí na kontroly tak to vím od něj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Já mám taky ostřik na obyč halogeny..... jestli to nebude tím že mám auto po nějakým magerovi z Bolky :) Mám to teda s hodně zvláštní výbavou... takové kombinace se hnedka nevidí.. ale asi to byla moje krevní skupina a tak mi to vyhovuje. Jenom ten dálkáč na centrál jsem moc nepochopil... ten jsem si musel dodělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 já si taky objednal z výroby ostřiky k halogenům.... nevím, co by na tom mělo být divného... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 k halogenum nebo projektorum ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 k projektorům... ale to je přeci šumák ne? :) ale asi bychom se měli vrátit k tématu... což je:"Jaký dieselový motor do OII?" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ripeed Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Dobrý večer, potřebuju poradit. Rozhoduju se mezi dvěma Octaviema. Obe skoro stejné až na výbavu, cenu a rok výroby. Každá má nějaký plus. Poraďte kterou. A jaké máte zkušeností z kůží a různou výbavou. Odkazy jsou zde: http://www.autobarreto.cz/index.php?menu=n...amp;detail=1202 http://www.autobarreto.cz/index.php?menu=n...amp;detail=1199 Už jsou zamluvené a mám se co nejdřív rozhodnout. Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Těžká volba jsou si hodně podobné, ale já bych volil tu 2005 má větší výbavu a já jsem rozmazlenej ;) . Já mám taky rok 2005 a prakticky stejnou výbavu a jsem max. spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Asi bych taky volik 2005 - mám, jí taky, ale MR 2006 a jsem spokojenej....ALE...obě auta jsou z Francie...a frantíci nejsou zrovna šetrní ve vztahu k autům...jsou docela raubíři...něco jako Italové...samo že ne všichni, ale obecně, bych spíš volil auto z Belgie nebo Švícar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ripeed Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Obě auta jsou prověřené. Jednak původ a kilometry. Ověřoval jsem si to sam... prodejcům se moc věřit nedá. Ale že jsou to solidní chlapy. Vypadá to že pujdu do té 05. Lákájí mě ty kilometry a ta výbava. Otloukle ty auta taky nejsou. A ta kůže se mi víc libí, asi i víc vydrží. Jen se mi asi v létě upeče zadek! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 tezka volba tezka, bral bych tu 07 to bylo jeste pred krizi a naklady se netlacili tak dolu, xenony s nivelaci ti kluci tady na foru dodelaji a polokozenej interier koupis taky a pak uz bude ta 07 jako ta 05 po strance vybavy, kdyz budes chtit neco jeste dodelavat treba jako Corner tak tam uz by treba mela byt ta novejsi jednotka BSG co je na to treba, rozvody te budou cekat tak jako tak a ruku na srdce, nektere servisy delaji rozovdy na 1.9TDi taky driv nez ve 120tkm a stejne bys je radeji udelal i na te 05. Ja bych bral teda 07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest virnik27 Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 chcem si kupit oktaviu 2 1,9 tdi a chcem vediet na čo si mam dat pozor pri kupe?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 na prodejce :) jako u ostatnich aut, podvozek atd... zaklad je diagnostika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Nenapísal si, či novú alebo jazdenú - ale ak jazdenú, tak si určite nechaj zistiť servisnú históriu. Dovolím si tvrdiť, že 2 tretiny všetkých predávaných OII po bazároch majú stočené kilometre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Je možné,že fl-ko je z výroby s pred fl zadnými svetlami?Dnes som takú videl a típek tvrdil,že vymenené nie su,ale moc zhovorčivý nebol,tak som sa ho ani nestihol opýtať,či je prvý majiteľ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Je možné,že fl-ko je z výroby s pred fl zadnými svetlami?Dnes som takú videl a típek tvrdil,že vymenené nie su,ale moc zhovorčivý nebol,tak som sa ho ani nestihol opýtať,či je prvý majiteľ Já bych řekl že je to nějaká předělávka že Fl byl prostě komletní jak přední světla tak zadní hned oboji nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tiež ma to hneď napadlo už podľa tých dvoch výfukov,že ke to nejaký kutil a pritom to bol snáď 60 ročný ujco,tak podľa jeho vzhľadu som to netipoval,ale keď som videl spústa nálepiek a všeliakých povešaných gýčovín v interieri a aj vzadu "domarobený" nápis 1.6MPI,tak som mu neveril,že to nie je jeho práca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.