Laurin Klement Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 (upraveno) sraz ho na cene podle zkusebni jizdy a napichnuti na vag ne? Bud ho chces, nebo nechces.. Upraveno Březen 11, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Jo jo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Zdravím, pomalu se chystám vyměnit svou octavii 1 RS za 2 řadu. Co říkáte na tohle: Octavia 2 RS. Šli by jste do toho? Máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem? Cena se mě zdá sice možná malinko vyšší, ale auto má servisní historii a mám ověřené kilometry, včetně prohlídek u Škodovky. Samozřejmě víc budu vědět až po osobní prohlídce. Prosím žádně otázky typu proč zrovna O2 RS v benzínu :-) Děkuji za odpovědi Při osobní prohlídce se zaměř na přední levý ( spolujezdcův ) blatník, přechod světlo a nárazník. Světlo má ve spodu menší mezeru nežli druhé, což znamená že s tím bylo manipulováno. Tím nemyslím výměnu žárovky. Co se týká interiéru jak už napsali ostatní pisatelé, je až moc opotřebovaný na 130tis.km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 To bych tak vazne nevidel, ja vyndaval celou lampu, protoze jsem sundaval mracitka a pak to tam dat a dostelovat, aby to sedlo presne je fakt na hlavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Nu právě. Takže důvod to překontrolovat, proč si s tím někdo hrál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Kontrola podle škodovky je docela zcestná, jakákoliv manipulace s tachometrem mezi garančkami a STK a nikdy to nedohledáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Kontrola podle škodovky je docela zcestná, jakákoliv manipulace s tachometrem mezi garančkami a STK a nikdy to nedohledáš. To máš pravdu, ale jako orientační ukazatel to postačí. Co jínýho chceš dělat? Z fotek stejně člověk nic nepozná, takže se uvidí až na místě. Jako s tou řadičkou máte pravdu, ale hodně lidí jezdí tak, že má furt ruku na řadičce a tím se ošoupe. Spíš ještě omrknu pedály, ale to až na místě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Na cebii je pekne ze vidis kilometrovy prubeh od prodeje... jestli auto jezdilo 40 tkm rocne a potom nejakych 5 tkm je asi neco spatne... Obetuj cca 400 kc a nech si ji proverit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Na cebii je pekne ze vidis kilometrovy prubeh od prodeje... jestli auto jezdilo 40 tkm rocne a potom nejakych 5 tkm je asi neco spatne... Obetuj cca 400 kc a nech si ji proverit... Jo jo, asi to udělám, akorát po zadání VIN Cebia zná pouze 12 záznamů v období 02/2010 - 02/2015. Nikoliv od koupi ( 2007 ). Jako celkem jste mi nasadili brouka do hlavy s těmi kilometry... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 uz jak si sednes a zavres dvere budes tusit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik1983 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Jo jo, asi to udělám, akorát po zadání VIN Cebia zná pouze 12 záznamů v období 02/2010 - 02/2015. Nikoliv od koupi ( 2007 ). Jako celkem jste mi nasadili brouka do hlavy s těmi kilometry... :D v tom pripade je neco spatne urcite, pochybuju ze v ramci zaruky nebylo auto v servisu ani jednou napr. vymena oleje atd., takze nebrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 No tak ještě k té Octavii RS, zde to můžeme vidět :-) Děkuji všem zůčastněným za diskuzi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) no co, 2 roky couval.. Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Na cebii je pekne ze vidis kilometrovy prubeh od prodeje... jestli auto jezdilo 40 tkm rocne a potom nejakych 5 tkm je asi neco spatne... Obetuj cca 400 kc a nech si ji proverit... Průběh nárůstu km si může udělat i z dat od škodovky, ale úplně vypovídající údaj to taky není - díky své práci některé roky najedu se svými auty kolem 30 tis. a pak jsou roky, kdy nenajedu ani 6 tis. uz jak si sednes a zavres dvere budes tusit.. Tak jistě to napoví víc, než fotky, ale OII je odolné auto a při troše péče nepoznáš rozdíl mezi 80 tis. a 150 tis. km. no co, 2 roky couval.. Při couvání km neubývají :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 v tom pripade je neco spatne urcite, pochybuju ze v ramci zaruky nebylo auto v servisu ani jednou napr. vymena oleje atd., takze nebrat :D Nemusí být špatně, mám pocit že cebia data ze servisu nezbira tak dlouho, porovnej údaj o km ze škodovky co nejblíže prvnímu záznamu ve skodovce a pak jestli to nějak sedí celkove. Km bych celkove neřešil přikládá se jim až moc velká váha důležité je jak to auto působí, chová se a jede. Rozhodně sebou VAG, rozum a trvat na to ze to budeš řídit v rámci zkušební jizdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 To ano, ale jde o princip, že někdo tvrdí, že jsou kilometry poctivé a ony nejsou. Navíc za to chce 239 000 což je celkem dost. Rád si připlatím za kvalitu, ale né za takové podrazy.... Navíc je mi divné, že pokud to je 2007, tak technickou to mělo v roce 2009, když nová auta jdou na technickou po 4 letech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 mischicka ja vim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 jenze otazkou je jestli je tu fakt podraz, jak rikam data ze servisu byt nemusi protoze kdo vi jestli v te dobe je cebia sbirala a jestli byla povinnost je psat do zaznamu ve skodovce. Ma to servisku, nema doklad ze servisu kterym by to dolozi, jako treba zakazku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Navíc je mi divné, že pokud to je 2007, tak technickou to mělo v roce 2009, když nová auta jdou na technickou po 4 letech... To byla asi evidenčka a ne klasická TK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Servisku mám oskenovanou, zde to jde pěkně po sobě, ale nikdo neví, co jse dělo mezi těma prohlídkama, to mi nikde v servisu neřeknou... Víš co, prostě podle mě to auto má moc otazníku na to, abych za něj dal čtvrt miliónu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 no ja nevim podle me to ma nejmin otazniku co muze mit (maximalne o jeden navic), kazde dalsi bude mit stejne nebo vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik1983 Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 v ceskych bazarech budou otazniky vzdy, proste nekupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Hmm, ale i tak, stejně pro něj nepojedu. Mě to spíš připadá takto, že jelikož auto mělo už 2 majitele, tak ten momentální ani netuší, že to auto má stočený tachometr. Přec není to tak dlouho, co je na netu tota aplikace na zjišťování kilometrů z STK k dispozici. Když jsem sním mluvil, tak stál celkem pevně i za tou cenou, že ví co prodává... Jako já na to auto nějak nespěchám, mám v čem jezdit, tak třeba se objeví něco přímo od majitele :-). Popřípadě to německo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Takže nějaké další pokračování: Odpověď od prodejce: Dobrý den,potvrzuji zrušení prohlídky, nicméně jsem prověřoval údaj kdy mělo býtauto stočené a jednalo se o den záznamu z evidenční kontroly než si nasebe tento původní majitel přihlásil auto kde v kupní smlouvě od dealeraŠkoda má jasně napsáno že vůz má 52.000km. Jedná se o chybný údaj. Neníproblém příští týden dodat potřebné podklady pro důkaz, že vozidlonebylo stočeno. Někdo na evidenční kontrole tento údaj (stav km.) napsalšpatně. Pokud by jste měl tedy zájem, můžeme vše příští týden podložit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 To je jasné. On někdo udělal chybu při zapisování údajů...... Spíš bych zkusil originálního prodejce škoda, jestli jim tam někdo nedal auto na protiúčet při koupi nového modelu. Toto tvé vybrané vozidlo je takové dosti pochybné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) Schválně sem zkoušel naházet pár techničáku do té jejich datábaze... no u našeho transportera tam mají chybu a vypadá to jako taky stočený, ovšem to není pravda... na protokolu, sou reálné km, ale v té jejich internetové databázi uplně jiný.... a k cébii: schválně sem tam zadával bráchova scouta(rok 2007) a auto chodilo do autorizáku, ale prostě tam mají jenom jeden udaj z roku 2012 :D Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 To ze na STK zadají jiné km se tu už několikrát řešilo a jsou tu členové se stejným problémem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Za úplatu v dnešní době udělá chybu na STK kde kdo. Zas nebuďme až tak naivní. Navíc když se dá mozaika dohromady nebourané - je tam vidět zjevné pasování, doložitelné km - opotřebený volant a řadící páka nad normál.......... no nasvědčuje to k něčemu jinému než k čistokrevnému vozu. Budu jen rád pokud bych se mýlil, a ve zkutečnosti by to byl pěkný čistokrevný kousek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scarecrow Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 No napsal jsem jim, ať mi pošlou ty doklady k tomu autu, ale jak říkáš: raději se poohlédnu jinde :-) ... i když vypadá celkem zachovale :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Jak muzete soudit auto,ktery jste jeste nevideli?Bez prohlídky nema cenu lamat hul..Podle.me ty km budou chyba v zapisu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.