swistik Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Zdravim,potrebuji poradit.Dnes mi na Octavce 1.9tdi,66kw,za jizdy spadly budiky.Svitila palubka,sel pal.PC,ale palivomer,teplomer,otackomer,rychlomer,to vse nefungovalo.Zastavil jsem a pak vse naskocilo.Tak nevim co s tim,aby se to nestavalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 nespadly ti budíky, ale ručičky, klasika, výrobní vada na tišťáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16651 tady je jeden clen co to spravuje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swistik Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 No,ja jsem myslel,jestli bych to nezvladnul sam,ze to je treba nejaka blbost.Jestli nekdo nevite jak na to.Nikam se mi to posilat nechce a ani nekam jezdit.Auto potrebuju denne a jine nemam k dispozici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 no jestli jsi prihlaseny i na SH foru tak tam pohledej. mam pocit ze se to tam resilo nejak vic. jako co kde s tim udelat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swistik Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Jeste tam nejsem.Tak jdu na to a zkusim to najit,je to neprijemna kravina.Diky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 záleží na tom jak moc jsi zručnej, zjednodušeně řečeno to obnáší demontáž budíku, které je pak třeba komplet rozdělat, pod lupou projít tišťák a najít inkriminované místo, které se musí znovu proletovat a je přitom třeba dbát zvýšené opatrnosti, abys neproletoval některé spoje dohromady a na závěr to zase celé složit a namontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swistik Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 No,sikovnej na letovani moc nejsem.Tak to s kamosem v jeho garazi rozeberu a zkusime to.Nahodou novejsi budiky z Octavky 2001 tam asi nejdou,co.Ty mam moznost koupit docela za levno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ne facelift budíky tam nedáš, pohledej je tam i návod jak to opravit, nebo oprava cca 5OO, Mělník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swistik Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 A nahodou kontakt na Melnik mas?Mame chalupu u Ml.Boleslavi,tak jestli to je na pockani,muzu tam zajet.Tusim,ze to asi stejne nezvladnu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 (upraveno) ne facelift budíky tam nedáš, pohledej je tam i návod jak to opravit, nebo oprava cca 5OO, Mělník Proč by je tam nedal? mam je tam taky na předface octě, jediný co je problem tak komunikace budiků s RJ airbagu (svítí kontrolka) a pokud se nepřepinujou svorkovnice tak nesvítí kontrolka tlumenejch světel. dokonce nám jedny šlapou i v trojkovým golfu. Upraveno Září 4, 2009 uživatelem Art Car Design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swistik Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 No tak jestli tam jdou budiky z faceliftu,tak to muzu zkusit.Me na moji stejne nesviti kontrolka airbagu.Airbagy tam mam a fungujou(potvrzeno ve Skoda servisu),tak ji odpojim taky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Drak Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Zdarec, mám oct I 1,9 TDi 81 kW a tu samou závadu. Na Vagu mi to neukáže žádnou závadu, při akčních členech se objeví hláška Chyba: Funkce není dostupná. Jedná se o tu samou závadu, nebo bude špatnýho i něco dalšího? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Proč by je tam nedal? mam je tam taky na předface octě, jediný co je problem tak komunikace budiků s RJ airbagu (svítí kontrolka) a pokud se nepřepinujou svorkovnice tak nesvítí kontrolka tlumenejch světel. dokonce nám jedny šlapou i v trojkovým golfu. ano dáš cokoliv kamkoliv, to bez debat ale nefunguje to korektně Patrik: jestli chceš budíky co máš opravit, pošli mi v SZ tvoje číslo, je to na počkání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Padající ručičky zvládnu snad taky, kdyžtak SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ja ma tedy uz dlouho stejny problem, prepajel jsem ten svab, ktery to udajne zpusobuje nejcasteji + dva odpory dle navodu a po trech tydnech sli rucicky do kytek. Mozna je ten svab poskozeny a bylo by potreba ho vymenit uplne, nebo se prehriva stale. Nevim, ale asi ve finale prehodim za faceliftove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Dělal jsem pár budíků a zatím všechny ok, je to už pár měsíců, takže pokud máš vybavení zkus to přepájet znova pořádně, případně tam může být závada ještě jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
doktor Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Pánové,obracím se na Vás o radu,na oct.I.(r.v.leden2004 tdi) mi nejde prostřední displej,nevím, zda to tak má být,ale známému (octa I. r.v.2001) to ukazuje teplotu vody, venkovní teplotu,spotřebu,každá je oddělená čárou.Je to závada??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 umim to taky opravit... pokud to nekomu blbne z jiznych cech.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
doktor Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Jerysek120,- to je daleko,není tu někdo z Moravy?Případně, můžeš mi poradit co s tím,jak na to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Čau, mám podobný problém. Padá mi ručička teploty vody, ale jen než se voda ohřeje, pak už je to ok. vyšplhá se to třeba na 70, pak to zase psadnde a po chvili to vyleze na 90 a uz to zustane, nekdy to nespadne nekdy i vickrat... Může to být taky tim tišťákem, nebo to bude něco třeba s termostatem? Díky za rady!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 to bude bud snimac teploty, alebo konektor na nom. Mam obcas nieco podobne a VAG mi povedal, ze videl prerusenie vedenia toho snimaca. :D Uz len mat cas sa na to vrhnut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 chci se zeptat, když vám spadnou ty ručičky, tak všechno ostatní funguje jak má? tím myslím čas, palubák atd? Mě se totiž dneska stalo, že se dneska začaly třást rafičky,postupně šly na nulu, k tomu začalo svítit EPS a ABS a airbag a všechno se mi vynulovalo. za vteřinu se to vzpamatovalo, akorát že airbag zůstal svítít s hláškou "závada na airbagu". Hodil jsem to na vag a vyhodilo mi chyby "18058 pohon datové sběrnice chybí odezva sdružených přístrojů, 17978 řídící jednotka motoru zablokována, 18062 vypište prosím pamět závad sdružených přístrojů" Pamět přístrojové desky je čistá. nevíte někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 tebe se závada padajících ručiček na MR01 už netýká, dle mě máš bu'd vadnou spínačku a nebo kostru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 mohla by na to mít spínačka vliv i když je motor vypnutý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ráďa Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 zdravím,mám problém(oct 1 agr 2000) se sekajícím se rychloměrem.V rychlosti nad 80, se začne sekat rychloměr ukazuje stejnou rychlost a pak trhavě poskočí o jeden až dva dílky.při zpomalování vše funguje jak má.Měl jsem to u Váši kvůli padajícím ručičkám to bylo opraveno.Co s tím,vyměnit budíky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 nejdřív zjistit kde je problém jestli v budících nebo v autě nechceš se s tím zastavit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zdeba Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Zdar chlapi, tak mě taky potkal prolém padajících ručiček, oprava podle návodu vypadá jednoduše, ale v podstatě neodstraní příčinu a tou je přehřívání čipu. Neřešil jste někdo dodělání chlazení čipu, eventuelně jak to májí udělané novější budíky když už chladič mají? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shroubekk Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Ahoj. Tak nejdřív padající ručičky,po velmi opatrnem proletování to je ještě horší. Opravuje někdo budíky v okolí Litoměřic? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shroubekk Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Tak jsem zkusil jeste proletovat TLE a dal jsem to do aute. Vse OK,ale po 5 minutach kouř. TLE kaput. nechapu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.