matty663 Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Ahoj.Displej v otáčkoměru je připojený přes takovou speciální gumu, která spojuje plošňák s displejem a vše k sobě aby to kontaktovalo spojuje kovový rámeček , který vede skrs desku a tam je ohnutý. Je možná že se při nárazu nějak uvolnil a teď ti bude špatně kontaktovat. Vyndat budíky a rozdělat je. Pak uvidíš plechové rámčky co drží displej na každé straně jeden. Jinak pokud by jsi měl špatný jen dispej (rozbrazovací část) tak není problém vyměnit pokud seženeš někde jiný. Víc ti neporadím, ale nebát se toho a podívat se na to - nic složitého. Díky moc za radu a dodání odvahy. :-D Hned o víkendu na to mrknu, popř. dám vědět jak jsem dopadl ;-) Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty663 Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Ahoj.Displej v otáčkoměru je připojený přes takovou speciální gumu, která spojuje plošňák s displejem a vše k sobě aby to kontaktovalo spojuje kovový rámeček , který vede skrs desku a tam je ohnutý. Je možná že se při nárazu nějak uvolnil a teď ti bude špatně kontaktovat. Vyndat budíky a rozdělat je. Pak uvidíš plechové rámčky co drží displej na každé straně jeden. Jinak pokud by jsi měl špatný jen dispej (rozbrazovací část) tak není problém vyměnit pokud seženeš někde jiný. Víc ti neporadím, ale nebát se toho a podívat se na to - nic složitého. Tak jsem vše udělal podle rady a dobrá věc se podařila! :-) Díky moc, výbava vozu se mi po roce opět rozšířila o palubní PC :-D... Ještě jednou díky ;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jenikus Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Zdárek borcíí, tak už i ke mě doběhl problém s padajícíma ručičkama (blbne mi jen tachometr a palivoměr ostatní v poho) ale ještě se chci zeptat zda i u vás doprovázel syndrom padání ručiček nefunkčnost tempomatu a palubního pc. Pokud jde tacho jdou i zmíněný pc a tempomat ale jakmile spadne ručička tacho na 0 tak prestane jít pc (sekne se na poslení hodnotě) a vypande tempo. Setkal se s tím už nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 to bude něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mkysela Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Dobrý den, mám problém s ručičkami - Octavia 1, rv 2000, 66kW diesel. Občas na chvilku naskočí, pak zase přestanou jít... Jak rychlost, tak i otáčkoměr a nádrž. Našel by se někdo v Praze, kdo by byl schopen a ochoten mi levně a rychle (ideálně na počkání) pomoci? Kdyžtak prosím SZ. Díky moc, Martin EDIT: Díky všem za reakce. Mám už tři tipy, tak to snad bude v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Já vím jedině v Teplicích po dálnici jsi tu za hodku nebo poštou http://www.repres.eu/repres/eshop/10-1-Opravy-panelu-pristroju.Opravoval mi také budíky a naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Tak a je hotovo, povedlo se to, budíky fungujou.Díky moc za pomoc,a za návod.Nevím proč s tím dělaj takový tajnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ahoj kluci, jsem týden majitelem octavie combi rv.1999 a už mě potkal problém padajících ručiček. Opravoval jsem přeskřípaný drát v průchodce zadních dveří, oprava se zdařila okno funguje, ale po nastartovaní budíky nic. A nefunguje ani kontrolka levého blinkru. Palubní počítač a kilometry fungují normálně. Na chvilku to pak naskočilo a zase to lehlo. Asi to bude náhoda, že se to objevilo po tom co jsem se v tom vrtal. Jedná se tedy o tu výrobní vadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cholerik Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Pomůže někdo opravit padající ručičky - Litoměřice a okolí ? Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zwak Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Ahojte. Mal som podobný problém s O1 1999, preletoval som všetko podľa návodu a budíky fungujú!!!!!! Fakt vďaka za návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 zdravim potřeboval bych opravit budiky nenašel by se tu někdo jsem z trutnova a jsem schopen přijet do okolí 50 km, problem je v tom že když vyndám pojistku č 15 tak budiky fungují ale vynuluje se mi spotřeba km hodiny atd. a když pojístku vrátim tak jsou ručičky na budikach mrtvé komplet všechny byl bych rád kdyby se mi někdo solidní ozval a nebyl moc drahý v auto kelly za to chtějí 1500 a to je dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj, taky mám problém s ručičkama. Kámoš mi poslal číslo na nějakého týpka z Trutnova. Prý to dělá za 800kč. Číslo v SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kesardno Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 jestli má někdo zájem ...opravuji tuto závadu... Olomouc a okolí...popř. Ostrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mirama69 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Tak a je hotovo, povedlo se to, budíky fungujou.Díky moc za pomoc,a za návod.Nevím proč s tím dělaj takový tajnosti. Ahoj, mohl by jsi mi ten navod prosim preposlat, nikde jsem jej nenasel. Diky M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 taky je už mám hotové diky moc za pomoc ten chlápek z trutnova mi je dal do kupy diky mooc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 jestli má někdo zájem ...opravuji tuto závadu... Olomouc a okolí...popř. Ostrava Zdravím mám problém s padajícíma ručičkama, nejde otáčkoměr, rychloměr palivoměr ani teplota, jinak všechno ostatní funguje. Chci se zeptat na možnost opravy. Jsem z OPAVY, mohl bych případně přijet nebo se nějak domluvit na opravě. tel.737639407 děkuji karlosop5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Jerysek120,- to je daleko,není tu někdo z Moravy?Případně, můžeš mi poradit co s tím,jak na to??? Mám naprosto stejnej problem, jen už asi v pokročilejšim stadiu rozpadu, ručičky spíš neukazujpou než ukazujou... je tu nějakej šikovnej človiček od Prostějova? respektyve Olomouckej kraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hotty Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 zdravim vespolek :) mam problem obcas mi padne rucicka palivomeru nema na to vliv kolik je nafty v nadrzi ostatni rucicky jsou v pohode jde o octavku 1.9tdi 66kw r.v. 2002 nakej napad na zavadu? predem dekuji za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cholerik Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak já už mám opraveno a mohu jen doporučit ;-) Kontakt: Amiraa@email.cz - je z Teplic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Pokud nekdo potrebuje, pomuzu. Brno az Vysocina a klidne i postou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest HarlyFXRS Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 O1,66kW,padající ručky.Nebyl by opravář,nejlépe na počkání z Opavy,nebo okolí? Piště prosím sem: reno.h-d@seznam.cz Děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hotty Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 nikdo nema zadn napad? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 @HarlyFXRS: jestli má někdo zájem ...opravuji tuto závadu... Olomouc a okolí...popř. Ostrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Co sa viac oplati kupit pouzite budiky alebo to opravit pajkovačkou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Opravit, jiný budíky ti dřív nebo později spadnou taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 V kolika km to cca padá? Nebo je to zcela náhodno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Pokud někdo chce,tak jsem z Kopřivnice a opravím.Info na mail- cosby@centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Toncek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 a když nepomuže vytahnutí pojistky č15 tak je problém v čem?ví někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest czunlocker Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Zdarec Oktavisti. Mam " lama " dotaz: mam padajici budiky, nasel jsem navod jako opravar mobilu a elektroniky s 12letou praxi se do propajeni dle obrazku klidne pustim. Ale nechapu proc pak nastavovat rucky. Musej se snad pri demontazi sundat ? asi ano. Jinak kdyz prece pristrojovku vyndam / zandam do auta nemusim nic nastavovat ... nebo jak ? Dekuju za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AutoMotoTechnik Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Víkend 11. a 12. Srpna, budu v Jindřichově Hradci, kdyby někdo potřeboval opravit padající ručičky, tak SMS na 607 40 90 90 - ozvu se zpět. Cena je 1000,- Kč Možno i další služby - chip, diagnostika, změny podsvícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.