Mattoni.m Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Nefungují mi ručičky na budíkách u OI r.v. 1998 tachomtr+ hodiny a dalsí funkce jdou ale ručičky někdy naběhnou a pak spadnou a někdy se ani nehnou a po čase zase chvilku jdou nemůžu zjistit čím to je nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti? je to stejný problé s budíkyma že je musím nechat poopravit? někdo na Moravě kdo by mi pomohl? Diky Miloš R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 v Prostějově ti mohu pomoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattoni.m Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 v Prostějově ti mohu pomoci a jaká cena? a kdy by to šlo? a za jak dlouho by to bylo na počkání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 odeslána SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest storm123 Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Zdravim, mám taky tenhle problém s padajícíma ručičkama. Dočetl jsem se, že když jsou vyndaný budíky, že by se nemělo startovat, aby se nezablokoval imobilizér. Bohužel sem se to dočetl pozdě až druhý den. Budíky mám stále v opravě takže až je připojim, tak asi nenastartuju jestli sem to dobře pochopil. Mohl by mi sem někdo napsat návod jak to přes VAG odblokovat? Jedná se o ocatvii 1.9TDI 66Kw rv. 99 předem děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 pokud budíky nejsou v autě tak nejde nastartovat jak se budíky vrátí tak nastartovat opět půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jany 11 Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 zdravím padají mi ručičky na budíkách,nevíte jak to opravit nebo je tu někdo z vysočiny kdo by to opravil?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Jerysek120,- to je daleko,není tu někdo z Moravy?Případně, můžeš mi poradit co s tím,jak na to??? Severní Morava otázka 20 min,jestli máte zájem s opravou padajicích ručiček co se týče studeňáku tak pište SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Kamaratovi odisli tiez budiky na octe,tak sme vzali z vrakaca nove prisposobili a fakci vse hotovo za necelou hod.lepsie nez se trapit a nieco pajkovat a i tak sa to nepodari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Nejdřív padaly ručičky jen občas a potom se už ani nezvedly. Vyndal jsem pojistku na pozici 15, je to 30A a světe div se ručičky padají jen zřídka a za za chviličku se zvedají.(dá se s tím v pohodě jezdit) Jinak všechno funguje a nic se nikde nevymazalo, čehož jsem se bál. Nevíte někdo, k čemu ta pojistka v praxi slouží, když se po jejím vyjmutí nestala žádná změna? (kromě podstatného zlepšení padání ručiček) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Padali mi rucky v budikach - to jsem mel 1.9.TDI Ostatni fungovalo myslim digi Nakonec jsem v Peckach u Podebrad (bydlim blizko) nasel servis ktery mi to do hodky za maly peniz opravil Fungovalo to do prodeje auta bez jakychkoli problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 v Pečkách je to za 1500,- a trvá to asi 1,5 hod. jak jsem zjistil, Jinak mám ještě kontakt na někoho z Pardubic, kterej to opravuje za 700,-, tak to ověřím a pak to sem dám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest powerhunter Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Kdo má problém s padajícími ručičkami v Praze a okolí, tak pište SZ, nebo volejte 607409090 (občas nezvedam, moc práce) pro klubáky slevy. Možné další věci, jako změna podsvitu, nebo jen červené ručičky, chiptuning, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 (upraveno) Tak to asi zvedl ceny, ten z Peček Bylo to levnější Upraveno Listopad 1, 2011 uživatelem luban75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 U mě za 1000,- už 5let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 ověřeno - Holice u Pardubic p. Pavlíček 775 312 077 a cena je 700,-Kč i na počkání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest passion84 Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Myslíte, že projdu na technické kontrole, když mi nefungují ručičky na budíkách??? Mě osobně to nevadí, pač jsem si už za ten rok na to zvykla. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Graystorm Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Díky Powerhunterovi za opravu budíků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajs Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 zdar,chtěl sem se zeptat zda někdo umí vyměnit SMD LED na budíkách?když tak SZ díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Myslite, ze mam problem v budikach, kdyz jde otackomer, jde teplota, jdou kontrolky sviceni, dvere, brzda.....Nejde mi rucicka rychlomeru, je stale na 0, nenacitaji mi km, a kdyz to osolim nebo prudce zatacim tak zapipa benzin, ze mi dochazi a rucicka benzinu se o par mm hne a pak se zase vrati. Nebudu mit problem jen v cidle na prevodovce? Zkousel jsem na VAG dat pristroje a akcni cleny, ale neslo to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 v Kolíně oprava padajících ručiček za 1.000,- na http://www.clevercars.cz/, ale mě se to podařilo opravit podle návodu. Nastavení ručiček jsem udělal tak, že jsem je dal na první čárku a zkontroloval otáčky dle volnoběhu a rychlost dle navigace. Vypadá to, že i teplota a palivoměr sedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 To i v Praze to je levnější a u mě za polovic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 A někdo z jihu moravy by nebyl?:) Pročítal jsem to tady ale jih moravy jsem neviděl :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Rafičky se štelují na nuly nebo podle vag-comu na 3000 otáček a 100 km? Protože aby to bylo tak i tak mi nějak nevychází. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 v Kolíně oprava padajících ručiček za 1.000,- na http://www.clevercars.cz/, ale mě se to podařilo opravit podle návodu. Nastavení ručiček jsem udělal tak, že jsem je dal na první čárku a zkontroloval otáčky dle volnoběhu a rychlost dle navigace. Vypadá to, že i teplota a palivoměr sedí. A nemohl bys prosím dát odkaz na ten návod na opravu padajících ručiček? Na jiném foru jsem našel odkaz http://www(tecka)octaviaclub(tecka)cz/oc/index.php?option=com_content&task=view&id=196&Itemid=30 ale i když se tam ty tečky dají, stejně to nefunguje. Dělají se s tím zbytečné tajnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira250f Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 U mě v jižních čechách oprava padajících rafiček na počkání za 500,- Konkrétně Dačice... tel 721 843 315 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czzapik Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Myslite, ze mam problem v budikach, kdyz jde otackomer, jde teplota, jdou kontrolky sviceni, dvere, brzda.....Nejde mi rucicka rychlomeru, je stale na 0, nenacitaji mi km, a kdyz to osolim nebo prudce zatacim tak zapipa benzin, ze mi dochazi a rucicka benzinu se o par mm hne a pak se zase vrati. Nebudu mit problem jen v cidle na prevodovce? mám stejné příznaky jako kolega. mám teda shánět servis na budíky nebo hledat jinde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Ve vašem případě to bude čidlo na převodovce případně vypadlej konektor z něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Zajímalo by mě zda ti pětikiloví opraváři dají dvouletou záruku. Zprasených budíků vidím dost a se životností také nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Zajímalo by mě zda ti pětikiloví opraváři dají dvouletou záruku. Zprasených budíků vidím dost a se životností také nic moc. a ja si koupil WELLER pajku za 16 000,- rizenou procesorem, tak to se mi nikdy nezaplati.. :D to nehovorim o tavidle za 500,- at je zajistenej kvalitni spoj budky delam za 1000,- reklamaca zadna za ty roky co to delam.. Ale uz jsem opravoval po nekome :-)ted jsem ale opravil i vytopenou komfortku ze Superba ale na to trafopajka nestaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.