mario33 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Zdravím prosím Vás nebyl by někdo z Prahy kdo by mě mohl opravit ty budíky?A za kolik by mě to mohl udělat? Prosím spěchá to. V pondělí odjíždím na Moravu. Popřípadě někdo kdo by to opravil na Moravě? Jedu kousek od Vyškova a za týden kousek od Luhačovic. Díky moc Budu Vám moc vděčný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Mario33: v Prostějově mohu opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 VAŠA Díky moc za nabídku ale už to mám udělané. Mohu se Tě prosím zeptat. Na počtu najetých km mě to vynechává nějaký čarky.Myslím tím např. u 85KM to ukazuje 8 a z 5 chybí svislá čárka. Nevíš prosím čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 asi špatně přitáhlá klec displeje a nebo poškozená vodivostní guma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ludva131 Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 ahoj krom toho ze mi blbnou budiky taky by me zajmalo jan na nefungujici podsviceni klimi-ventilace diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 u A/C je pod prostředním knoflíkem žárovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
thor93 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Zdravím, mám dotaz prestali mi fungovat budíky(ručičky) na me octavii rok 2000 tdi pokud bych sehnal budíky z druhe ruky tak mi bylo nejiste receno ze v tech budících zustavaji kilometry co na nich nekdo najezdil a leda bych si to musel za nejakych 8000 nechat stocit dolu. Budto neumím pořádně hledat nebo jsem hledal spatně ale po netu jsem moc budíku nesehnal na tdičko. Byl bych rád za kazdou radu, případně odkazy na náhradní budíky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Proč kupovat nové budíky ? Stačí proletovat viz. toto téma a máš po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 lze opravit, zalezi odkud ses. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
thor93 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 lze opravit, zalezi odkud ses. Já jsem od Vyškova, zatím to dám asi do servisu mam dělat rozvody tak to nechám udělat přijednom. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 zdar je tu nějaký člověk z prahy východ ? díky, rok to nedělalo a opět to začlo před tím jsem to nijak neřešil jen jsem přestal parkovat čelem do slunce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Cabicek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj fachmani... Mám uplně stejný problém s ručičkami.. Opravuje to někdo na Rokycansku ?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Oběma opravím. SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zakamil Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 umim to taky opravit... pokud to nekomu blbne z jiznych cech.. Zdravim, kde se nachazite? Jsem z Kaplice. Jak dlouhho trvá oprava a popř jaká je cena?? dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lada14 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 neni problem si to udelat sam mam i foto navod odtud posilam dal taky jsem si je delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vildaa89 Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Minulý týden jsem byl u Radase na spravení těch budíků. Supr práce, fajn chlap. takze kdo pochazi ze severní moravy mohu vřele doporučit!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pekač Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 mam stejny problem neni tu někdo ze vsetina a okoli dik za kontakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 PLZEŇ - Opravím padající ručičky... Na počkáníadamcz@netplzen.cz www.adamkafka.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pvl23 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Zdravím, asi 3 neděle mám Octavii I 99 1.6 a dneska cestou z práce mi začali padat ručičky. Vcelku nepříjemné. Pendluji Praha Zbraslav - Říčany o víkend i Rakovník. Bohužel se do práce jinak než autem nedostanu, takže nejlépe na počkání. Auto by toho potřebovalo víc, ale tohle má přednost. Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Díky, Motorpower doporučuji všem z okolí Prahy oprava je se zárukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Graystorm Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 neni problem si to udelat sam mam i foto navod odtud posilam dal taky jsem si je delal Jak by si to řešil, kdyby se objevil problém "který se objevuje celkem často" a shořel ti procesor, tudíž by ti nefachalo immo? Použil bys ušetřených 1000,-kč na odtahovku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
degrel Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Zdravim OI 1,9Tdi 66KW padají ručičky,umí to někdo opravit Most a okolí?? Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest karloska Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Zdarec lidi, už jsem přepájel jen tak od oka pár spojů, které se mě nepozdávali, ale stále nefunguje. Po přečtění techto návodů, to znova rozdělám a zkusím to. Dík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Zdarec lidi, už jsem přepájel jen tak od oka pár spojů, které se mě nepozdávali, ale stále nefunguje. Po přečtění techto návodů, to znova rozdělám a zkusím to. Dík za rady. Takže další budíky v pr.... Nebuďte prasata a aspoň do toho nehrabejte trafopájkou. Kdo to má potom dávat dohromady . Za poslední dobu asi dvacet oprav po amatérech, ten návod jsem tedy neprohlížel , ale to co jsem opravoval, tak samá voda. Hoří jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest karelsid Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 1.3. provedena oprava ručiček od uživatele Radas ve Fulneku a vše naprosto v pořádku. Jen doporučuji a jemu ještě jednou děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Myslite, ze mam problem v budikach, kdyz jde otackomer, jde teplota, jdou kontrolky sviceni, dvere, brzda.....Nejde mi rucicka rychlomeru, je stale na 0, nenacitaji mi km, a kdyz to osolim nebo prudce zatacim tak zapipa benzin, ze mi dochazi a rucicka benzinu se o par mm hne a pak se zase vrati. Nebudu mit problem jen v cidle na prevodovce? Zkousel jsem na VAG dat pristroje a akcni cleny, ale neslo to... čau mě dělá to samé všechno jde kromě rychloměru a taky palubák pak nefunguje a dělá mi to sami s tím palivoměrem a ještě mi poskakuje auto v nízkých otáčkách pokud ručička spadne na nulu, mám octavii 1 2001 1.9 TDI,jo a čidlo na převodovce jsem měnil, nic se nestalo, díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest imre1990 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Zdravim, mám octavku 1 z roku 2000 1,9TDI 81Kw a neukazujou mi budiky a potřeboval bych poradit nějakého mechanika nejlepe z Litoměřicka kdo by to dokazal opravit, předem dík z odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Graystorm Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Jak vám hořej tišťáky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.