Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

měsíc km prům.sp. l/100

leden 2700 9.37

únor 1849 9.19

březen 2046 9.64

duben 2105 8.79

květen 2723 9.02

červen 2939 8.72

červenec 2160 8.66

takhle papká Otesnijá.... ;) jinak letos mám zatím najeto přibližně o 1000 km víc jak loni v tu samou dobu.... začínám mít takový divný pocit, že by se mi to TDIčko vyplatilo... :lol:, ale teď už je asi pozdě, co? :D

Upraveno uživatelem vorlajz
Odkaz ke komentáři
Pekné foto .Tak toto velmi dobre poznám ,lebo takto natlačený chodím každé leto ku svokre na východ.Obsadenie:2+2deti+ plný kufor.Naposledy keď som tak išiel som mal spotrebu 6.9l/100km-Trasa 500 km. :)

Ja som mal uplne narvany kufor, az tak ze mi danka odrela folie na zadnom okne ked ho zatvarala :palec:, zadne sedadla sklopene a na nich batožina osádky druhého auta, a spotreba 5,4l /100km. Dĺžka trasy 1928 km. Akcelerácia stále nadpriemerná a rýchlosť na dilanici 140 km/h podla GPS. Nazad cesta spotreba 6,2l ale rýchlosť na dilanici 180 km/h. Domov som sa ponáhlal, urobil som to na durcha (dlžka trasy zase 1928km).

Odkaz ke komentáři
nic ve zlém, ale tohle je totální PÍČOVINA a žádám jakéhokoliv admina či moderátora, aby to z mého vlákna poslad DO PRDELE!!! díky

a tohle mi sem nedávejte...

vorlajz neblazni bez otesanka to straci veskerej smysl... tentam tvrdi muziku.. je tak velkej ze musi olin skakat nahoru ab ybyl videt zato Vitto ne protoze je u predni kapoty.. chapes... raketka je vzadu moc nizounka .. to on by mohl koukat prez kridlo a ani by si neposkocil

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...