Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Bolavýma prstama :blink: Odehnul jsem ten plast co je do něho nacvaklá tak, abych tam dostal špičky prstů , a tak dlouho jsem s tím OPATRNĚ zápasil , až se to oddělilo na jedné straně a pak jsem se přesunul naproti a to samé . Věděl jsem kde jsou zhruba ty dva zacvakávací zobáčky a tam jsem se nejvíc snažil. Ale teda tak jak to šlo nejvíc opatrně :)

jak chces!Pokud chces aby to vypadalo jako RS tak ho tam dej,pokud chces nejakej svuj styl tak ho tam nedavej! ;-)

Myslíš to jako tak, že pokud to má být jako RS , tak to musí mít křídla ? :lol: Redbull :wacko:

Odkaz ke komentáři

Tak to se ti hodně povedlo. Interiér :palec:, kola s těma pokličkama vypadaj jako originály od Audi :palec:, prostě nádherný auto.

Mně se líbí auto s křídlem i bez křídla, ale jelikož tam máš rs nárazník tak to k tomu křídlu úplně vybízí.

A určitě bych bejt tebou sundal to označení TDI na kufru.

Odkaz ke komentáři

Jinak zvažuju výměnu zimních kol Proxima 16" za 18" . Doteď jsem chtěl ty RS Zenith , nebo Neptune . Ale jelikož nemůžu nic sehnat za nějakou rozumnou PRICE .

Začal jsem hledat i v jiných tvarech a narazil jsem na toto : LUNA Škoda Superb2 rozměr 7,5J x R18 .

Co vy na to ? Docela se mi i líbí když nejsou ty RS . Je jasné , že se tu zase za chvíli nějaké objeví , ale mě se nechce znovu přezouvat .

post-2502-0-74866100-1349890680_thumb.jpg

post-2502-0-29843600-1349891155_thumb.jpg

post-2502-0-37683200-1349891169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No ale to auto potřebuju mít v pohotovosti , bez něho se k doktorovi nedostanu, jedině že bys mě tam hodil na saňách :D

No a ještě druhý důvod je to snížení.Na těch 16 je to dost nízko a každý zmrazek mi bude drat lak na nárazníku.Mám to ke garáži blbé , proto , když tama projede uhrňač, tak mi na tu odbočku ke garáži nahrne MANTINEL SNĚHU .

Sice to nechápu, protože jsem měřil všechny kola co mám doma od 16 až do 19 a ten obvod kola je skoro stejný, ale když jsem měřil výšku na stejných bodech, které jsem si k tomu účelu označil ,tak to vyšší je :wallbash: nebere mě to hlava :wallbash:

Odkaz ke komentáři

No to neni samozřejmé. Ať je to co chce , třeba 19, tak nezustane tak jak je. Čím se zvětšuje to kolo , zmenšuje se ta guma , pokud se dodrží předepsaný rozměr pneumatik pro dané vozidlo.

A taky různé velikosti se různě foukají . Ta 19 je taky hodně zmáčklá pod váhou auta. Takže je blbost si měřit od středu kola . Pokud je obvod dvou velikostí kol, kolem dokola pneumatiky stejný , tak je stejný i ten naměřeny údaj od středu po povrch pneumatiky. Nějaký malý rozdíl snad , ale balon nebalon , nemůže být měký jak sračka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...