Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Dnes výlet do Pardubic a takhle to dopadlo... Pán nedobrzdil na křižovatce a napral to do nás.. Holky jsou naštěstí v pořádku.. Jen jsem doma zjistil, že mi jde špatně zavřít kufr :-/ No, ale OII dopadla hůř, asi to odnesl silentblok motoru a nešla holka nastartovat..

DSC_1206.jpg

DSC_1208.jpg

DSC_1207.jpg

DSC_1203.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj, uznal vinu, volal jsem i PČR, protože se mi zdálo, že pán bumbal.. Naštěstí se to nepotvrdilo, byl asi jen KO z toho tepla.. Ale mám to v protokolu zapsaný, že je viník a podepsal mi to.. Jinak do srazu nevím, jestli to stihnu, uvidíme, jak budou mít čas v servisu..

Odkaz ke komentáři

Jj, je to "jen" odřená barva a asi ohnutý to zadní čelo, když dře zámek dveří o gumu :( Mohlo to dopadnout hůř, to je pravda.. Hlavně teď musím čekat, až to pán nahlásí na pojišťovnu.. Můžu to taky nahlásit a dát auto do servisu? Jsem na tohle hrozně nedočkavej, tak bych to rád začal řešit už dneska..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si nahlásil škodu na pojišťovně viníka sám...Stačilo ještě vložit do internetové aplikace kopii TP a záznam o dopravní nehodě, ozve se mi likvidátor a přijede si auto okouknout do servisu, kde bude odstrojené..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem v pátek dostal místo Fabie Golfa VII 1,2 TSI 63kW, Trendline + Climatronic, 4x el. okna, maxidot, dotykový rádio.. Hodně luxusní vozítko, zvyknul bych si! Nikde nic nevrže, nemlátí, Jede to perfektně, stačilo by mi to na dojíždění do práce :))) A toho prostoru uvnitř! Jen teda do kufru dám kočárek, tašku a končím :D Ale na hatchback dobrý :)

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...