TomasB Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Náhodou sem zavítám a co nevidím Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Njn, tak termín vyzvednutí dílů se mi posunul a jdu pro ně až dnes.. Nahodit nápravu a hurá ke klempířovi.. Achjo, snad příští týden budu jezdit :( Jezdím teď bráchovo OII combi a nějak si na to auto nemůžu zvyknout :( Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 no koukám, to asi bolelo a taky nejsem příznivcem o2, jednička je hezčí Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Hlavne ze to dobre dopada... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Takhle jsem si privezl dily:-) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Díly vypadají slušně .Ať se daří s opravou ! Nelákalo Tě vzít rovnou zadní RS-kovou nápravu? Pořád o tom špekuluju, ale je mi líto prodat ještě dobré díly současných brzd, které moc v kurzu nejsou. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Po pravdě mě to ani nenapadlo :) Byl jsem rád, že jsem sehnal díly rychle a hlavně v dobrém stavu. A navíc větší brzdy mě nelákají, pak bych dozadu nedal zimní 15" pokud se dobře pamatuju ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Mame opraveno;-) Na jare uz jen lak;-) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Tak to je super že všechno tak rychle klaplo ! Na jaře lak a bude to zase krasavice! Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Daku to je fofr hlavní je že jsou holky v cajku. Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Kdyz to odnese jen plech tak je to vzdy jedine dobre ikdyz to nastve ale zdravi je prednejsi.... Jinak Petre ti preju brzke nalakovani a taky zdravi holkam i tobe ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Nastesti to bylo jen zelezo;-) Jsem poucenej a ted od domu vyjizdim jinou cestou..Bylo mi receno,ze v tomhle miste se to.stava tak jednou rocne..Bavil jeem se s mistostarostou a pry tam daji 30ku a zuzenou silnici..Ale stejne,ty co tam jezdi denne tam budou porad litat:-/ Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Dat tam 30 a na par dnu mestaky s radarem a je po vyreseno :-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Zase nejaky ty km:-) A preji vsem jen to nejlepsi,zdravi,stesti a vsechny cesty bez nehod a problemu! Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Pri tech km je to dobre zajete auto... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 No,mohla by byt dobre zajeta:-D Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Určitě je dobře zajetá, jinak by nefungovala tak dobře ! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 A mame konecne dospele auto:-) Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 konečně po letech? :D teď to bude správný kombíček :) a kilometry máš parádní..jo a ten bok už máš po laku, nebo čekáš na jaro ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak vyly jiny priority.A kdyby mi neulitla ta lista,tak je nemam ani ted;-) Dvere a blatnik se budou lakovat na jare.Mozna budu mit stesti a sezenu dvere v barve,uvidime;-) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Moc pěkná změna Peťo! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Vcera probehla vymena oleje,vzduch. a kabin.filtru..Motor si zase prede:-) 382096km.A dnes jsem luxnul interier a vydrhnul APCeckem,jeste me ceka vyndani sedacek a vezmu je mokrou cestou,ale to až bude teplejc..Auto ted vic slouzi,než abych mu dopraval:-( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Super Km, pěkná údržbička! Auto musí sloužit, jen občas se mu a sobě musí udělat nějaká radost :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Mas pravdu;-) Ale na druhou stranu to byl vzdycky relax jit neco kutit na aute:-) Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Parádní kilometry :) Když porovnám, že doma máme předface se stejným nájezdem, tak vypadá děsně proti tvé leštěnce. A že souží, to je přece normální. Málokdo má auto jen pro zábavu. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Jj, na ty kilometry vypadá zachovale :) Jen mi teď straší ten levý zadní bok v plniči :( Dveře už jsem sehnal v barvě a jsou na autě.. Koukám, že jsem sem ani nedával fotku :( Tak jasný, auto má primárně sloužit, ale když porovnám, kolik jsem mu věnoval času ještě loni na jaře... Teď jak jsme koupili barák, tak není čas.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak jsem to nějak zakřiknul.. Zámek zadních dveří neotvírá, takže budu muset koupit novej :( Má cenu kupovat Čínu? Nějak se mi teď nechce dávat 4ku za origo... A ve středu jsme zas pokořili jednu půlkulatou hranici.. :) Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Daku máš elektrickej zámek ? nebo raději zavolej Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky