Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

jj... Tunit se bude... Teda dneska už se trochu začalo, takže turbo už je v autě... :D

Jen budu muset doladit nějaký ty redukce, atd... Uvidím ještě co a jak bude. Asi ti zítra budu k večeru ještě volat, pokud mě nedáš košem, protože budu asi potřebovat ještě nějaké rady... A možná aj nějaké dárky ještě :D

Jo a výfuk jsme se nakonec domluvily taky... :D

PS: Doufám že ty žhaviče hodně, když byly komplet mrtvý.

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Marena, Petan: Vím, že to tu sledujete, tak prosím o radu.Měli pravdu... Včera jsme to poskládali, IC se zatím napojilo origo aby to jelo a ono to nejede... :( Hulí to jak sviň a jde to divně ten motor. I když otáček má cca 900 tak jak by měl mít. Je mi divný, že jde z palivovýho filtru hodně bublin (je skoro novej) tak bych řekl, že by to mohlo houpat kvůli tomu,ale proč to tak hulí? Jinak v tejdnu nejspíš pojedu do servisu kde dělaj hlavně motory, tak by snad věděli,ale kdyby někdo poradil a povedlo se vyřešit doma, bylo by to lepší... :D

PS: Jakej rozměr chladiče na oktu? Můžu dát 700*230*65?

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

jj... Auto už je u doktora na zjištění závady. Jen jsme si tak říkal, kdyby měl někdo nápad... :palec:

Mařena: Šak já zavolám ještě... :D Tohle bylo spíš jen tak kdyby byl nápad na co ještě kouknout než se pojede k mechanikovi. Nevěděl jsme totiž že mu to tam povezu takhle rychle. Čekal jsme že to bude spíš koncem týdne tak jsme si říkal, kdyby byl nápad na co ještě kouknout... ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...