Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

starej RS nárazník prodám, takže se aspon nějaký peníze vrátěj :lool:

Jsem měl vědět. Kdyby byla cena dobrá a nebyl otřískanej moc tak bych ho bejval možná vzal.... Jen přžeci máš stejnej lak jak já, pokud se nepletu...

Tak takhle oloupaný žárovky sem měl taky v předních blinkrech, pak sem je vyměnil za ty co máš ty, akorát za takové ty duhové.

sonyk: A nejsou to ty samý? Tohle jsou diadem. Záleží jaký je světlo...

Spooky: lakyra je dobrej v Nemanicich, strikal ty moje a fakt umi. Jen nevim, jak to bude mit s casem. Ale kdyz na to nechvatas, tak by to melo byt v pohode :)

A cena pane? Klidně SZ... TAky je to o penězích... :-(

Odkaz ke komentáři

Sonyk: jj... Já mám ty chromové. Ty se mě líběj že "nejsou" vidět...

A když už jsme byl v garáži a kámoš jel něco dělat na svým odstaveným autě tak jsem ho rovnou stáhl o LEDky a vyměnil parkovačky... Jen to nejsou s 5ti SMD,ale jen s jednou.

post-60-1262193012_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska byl zase chvilinku dělat a trochu pokročil s tou podlahou... Teď už jen aby došly desky na bednu, vyrobit jí a dodělat poslední desku na zavření podlahy. No a pak aby už mě kámoš dodělal to "relátko" na časový spínání zesilovačů a ovládání větráků podle teploty. Nooo a pak to nejhorší. Celý zadrátovat, pozapojovat a naladit...

post-60-1262548315_thumb.jpg

post-60-1262548319_thumb.jpg

post-60-1262548323_thumb.jpg

post-60-1262548328_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsme včera dovezl od Liskyho z jeho mrtvoly sedačky, řadičku a brzdy. Ještě jsou v plánu trysky. Snad se nějak rozumně domluvíme.

A tady pár foto řadičky, zatím doma na stole, připravena na implantaci do auta, asi v deset hodin večer jsme to páchal, pač mě to nedalo a hnedka v šest ráno jsme ji do Otloukánka donesl a nasadil. Fota z auta budou později.

Sedačky musím vyčistit, možná zítra odpolko a brzdy se čeká na místo na dílně... Zatím to vypadá na pondělí nebo úterý.

post-60-1262866629_thumb.jpg

post-60-1262866633_thumb.jpg

post-60-1262866646_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Houmi: njn... bejvávalo... Ale fakt jsem to říkal no, že na ni nesáhnu... Ale na tu řadičku sahat budu... a rád... :-D

edit: Jen porád přemýšlím že dám aj ty sloupky polepit folii, pěkně do černa... aby mezi těmi okny tolik nesvítily...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Spooky1: Ahoj, začal jsem počítat OC a narazil na tvoji octavku, musím pochvalit hudbu, myslím že máš slušně našlápnuto ;) . O těch Helixech jsem taky uvažoval, ještě budu muset popřemýšlet co tam šoupnu. V planu je ještě Tempo 6, MS6A nebo R6A(nevím jestli se tam vlezou). Denony jsme měli doma 3kousky, takže věřím, že carhifi budou taky paráda. Hlavně bych se tě chtěl ale zeptat na podovzek. Na první strance čtu že máš KW -35. Jak jseš s tím podozkem spokojenej? Není to moc tvrdý na normální ježdění? A ještě bych měl prosíka jestli by jsi mi nemohl změřit výšku okraje lemu od země abych měl představu o kolik si to sedne. Dík

Odkaz ke komentáři

Formis: No ty Helixy me tesej.Jsem s nimi moc spokojen i kdyz jsem v podstate vubec netusil co kupuji,ale super. MS6A je problem ze bych je tema DENONama nenakrmil jak by potrebovali.Ty Morely to samy. Pokud by jsi byl odnekud Jizni Cechy - PHA - KV - Plzen tak neni problem se domluvit na pripadnem poslechu a svezeni. Co se tyce KW tak ja bych mohl mit lesenovy trubky,ale jsem spokojen velice.Je to prijemne tvrdy,nenaklani se to,ale hlavne to funguje.

;-)

Odkaz ke komentáři

spooky: jako poslechl a svezl bych se moc rad, musí to být obojí parada, horší je že jsem od Náchoda a spíš jezdím moravu nebo LBC. Ale kdybych měl cestu tvým směrem, tak bych se určo ozval. Kdyby jsi šel někdy s metrem okolo auta, změř mi prosím tu výšku. Ja parkuju denně pulkou auta na chodníku a nevím jestli bych tam pak s tím KWčkem zajel. už takhle to je tak tak, mám ale sedlý pružiny.

Odkaz ke komentáři

No právě že po dálnici najezdím celkem dost. Jezdím často JČ - Sokolov a většinou přez PHU. No a až nám dodělaj tu dálnici tak si jedině PHA... Jen musím kouknout kolik vůbec ta převodovka stojí...A budu muset pozjišťovat co by to všechno obnášelo... asi to nebude úplná sranda a úplnej pakatel... Ale uvidíme...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...