Krookous Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Tak teď bylo trochu víc času, tak máme uděláno: - konečně letní gumy na hliníku s dobrým vzorkem :) - u každého podběhu jsem sundal plasty, vystříkal bordel, vše promazal, namazal a dal zase z5 :) - promazal i šrouby a vyčistil hliníky, aby se blískaly :) - promazal dveře, zámky, táhla a vše co mně napadlo WD-40 - dal dokupy trochu lak - Sonax s brusnými částicemi je super, hned to vypadá o 80% líp :) - nastříkal plasty renovačním prostředkem... - komplětně vysál a vyčistil interiér + nastříkal plasty... - zapojil rádio Pioneer s USB, RDS atd.. :) Zapojil tak, aby hrálo bez klíčku :D - spároval si mobily na HF Parrot :) O víkendu pokračujeme a to sem potom hodím nějaké fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 čoveče, šrouby na kola by se neměly mazat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 :D jenže já to nemohl povolit, jsem na tom musel skákat, abych stím hnul... Bylo to totálně suchý :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Tak teď bylo trochu víc času, tak máme uděláno: - konečně letní gumy na hliníku s dobrým vzorkem :) - u každého podběhu jsem sundal plasty, vystříkal bordel, vše promazal, namazal a dal zase z5 :) - promazal i šrouby a vyčistil hliníky, aby se blískaly :) - promazal dveře, zámky, táhla a vše co mně napadlo WD-40 - dal dokupy trochu lak - Sonax s brusnými částicemi je super, hned to vypadá o 80% líp :) - nastříkal plasty renovačním prostředkem... - komplětně vysál a vyčistil interiér + nastříkal plasty... - zapojil rádio Pioneer s USB, RDS atd.. :) Zapojil tak, aby hrálo bez klíčku :D - spároval si mobily na HF Parrot :) O víkendu pokračujeme a to sem potom hodím nějaké fotky No letní gumy jsi podědil téměř nejeté ;) Jen nerozumím tomu vysávání a čištění interiéru, když byl kompletně vypucovanej interiér špígl nýgl mokrou cestou? Chlapík si s tím pohrál a mně to stálo 1200,- Funguje ti Parot OK s tvým telefonem? Mi fungoval s E51 super, ale s E52 si nerozuměl. :D jenže já to nemohl povolit, jsem na tom musel skákat, abych stím hnul... Bylo to totálně suchý :( Jj, běžnej problém, já je taky lehce kdysi máznul. Jak to není mázlý vůbec, tak je to na obří kladivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 No letní gumy jsi podědil téměř nejeté ;) Jen nerozumím tomu vysávání a čištění interiéru, když byl kompletně vypucovanej interiér špígl nýgl mokrou cestou? Chlapík si s tím pohrál a mně to stálo 1200,- Funguje ti Parot OK s tvým telefonem? Mi fungoval s E51 super, ale s E52 si nerozuměl. Jj, běžnej problém, já je taky lehce kdysi máznul. Jak to není mázlý vůbec, tak je to na obří kladivo. Jojo gumy jsou super :) Nemyslel jsem sedačky a koberce, ale spíš plasty a jen vysát :) Funguje vše, mam HTC Desire Z, HTC Sensation XE a HTC ONE X a všechny MT jdou super :) Přesně, trochu je to potřeba, potom někde píchnout, tak nevím co bych dělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VLAN Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Jojo gumy jsou super :) Nemyslel jsem sedačky a koberce, ale spíš plasty a jen vysát :) Funguje vše, mam HTC Desire Z, HTC Sensation XE a HTC ONE X a všechny MT jdou super :) Přesně, trochu je to potřeba, potom někde píchnout, tak nevím co bych dělal Na kolech jsem po letech měnil šrouby, jinak závit jsem trošku namazal ParkTool vazelínou kterou mám odzkoušenou na závity :) Pokud by chtěl někdo investovat do vazelíny určené speciálně pro závity tak se dají sehnat na www.enduroforkseals.com, ale ParkTool používám an všechny závity už několik let a super! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Jojo gumy jsou super :) Nemyslel jsem sedačky a koberce, ale spíš plasty a jen vysát :) Funguje vše, mam HTC Desire Z, HTC Sensation XE a HTC ONE X a všechny MT jdou super :) Přesně, trochu je to potřeba, potom někde píchnout, tak nevím co bych dělal Plasty ten maník taky něčím napatlal. Mně osobně přišlo, že čistí dobře. Dělá to prý asi 15 let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Tome, nemyslel jsem to nějak zle! :) Ale určitě víš, že každý má rád, když si to "udělá" sám a má z toho dobrý pocit Tedy skoro vše :lool: Dnes jsem otočil 700KM na otočku a maximální spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 No SPZ máš parádní,to tě snadno rozeznám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Super, se ozvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Tome, nemyslel jsem to nějak zle! :) Ale určitě víš, že každý má rád, když si to "udělá" sám a má z toho dobrý pocit Tedy skoro vše :lool: Dnes jsem otočil 700KM na otočku a maximální spokojenost A tak já si ledasco nechám rááád udělat než vlastní rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Jsem rád, že si rozumíme.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 (upraveno) Tak akce "hagusy" dopadla úspěšně :) Hagusy mně vyšly na 1200,- a příčníky jsem sehnal za 500,- Na to, že to stojí před barákem, tak to stačí Upraveno Červenec 8, 2012 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Pěkný! Hned jsem to ukázal manželce a ta se úplně rozplývala, že je to hezký vidět bejvalou Octávku. BTW, slečna je ale hezčí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Díky Tome Auto slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Dnes mi nějaký k***t ve feldě na parkovišti pod Bezdězem udělal důlek v mojí krásné SPZ Tak jsem mu to šel vysvětlit a když jsem viděl malý, červený očička a vysmátý obličej, tak mi bylo jasné, že nemá cenu se rozčilovat... Jeho tažný si teď vozím sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Stane se, taky mám důlek na SPZ (to má ale většina řidičů) :( , normálně tu SPZ sundej, vyklepej a černou barvou natři číslici, pokud si stím pohraješ, tak nepůjde nic poznat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 ha, tak podle RZ si to byl opravdu ty.. viděl jsem tě v sobotu, když si byl pro nějakej mls v Lestkově :D ta RZ naštve, ale ještě že jen tohle a nevzal to i s nárazníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 kdyby se Ti opřel koulí do nárazníku, tak bys pištěl jinak, zlatě do SPZtky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Stane se, taky mám důlek na SPZ (to má ale většina řidičů) :( , normálně tu SPZ sundej, vyklepej a černou barvou natři číslici, pokud si stím pohraješ, tak nepůjde nic poznat ;) Jj až bude volno, tak na to mrknu. Vím, že to mohlo dopadnout hůř, ale i tak mně to naštvalo! ha, tak podle RZ si to byl opravdu ty.. viděl jsem tě v sobotu, když si byl pro nějakej mls v Lestkově :D ta RZ naštve, ale ještě že jen tohle a nevzal to i s nárazníkem Byl no, to víš zákusky a zmrzka tam je suprová :) Kde ty tam bydlíš...? Máme v Troskovicích chatu, tak tam jezdím často kdyby se Ti opřel koulí do nárazníku, tak bys pištěl jinak, zlatě do SPZtky :D Ano, ale naštval mně! :D A kdyby to bylo do nárazníku, tak by si poplatil a měl bych RS.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Já jezdím dost často do Košťálova, jinak bydlím kousek od Turnova ;) Dyžtak po SZ nebo pokecáme na srazu, jedeš doufám? Zákusky jsou tam nejlepší v okolí, taky tam jezdíme, když je nějaká oslava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Nejedu :( Mam zrovna dovču ten termín a tak letíme na dovču... Ale v Turnově mam tátu, takže se tam taky občas ukážu, takže se můžeme nějaký den dohodnout a pokecat tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 (upraveno) Tak včera při jízde se mi zdálo, že mam nějaký divný zvuk motoru... :/ Zastavil jsem, najel na obrubník, lehl pod auto a ejhle, výfuk... Díl, kde je katalyzátor... Ten je +/- ok, ale v místě, kde se napojuje na zadní díl to je u místa napojení v horní části trubky trochu prorezlé a vzduch prdní ven... Sice malinko, je to spíš škvírka, ale když točím na 1600-1800 tak to je slyšet nejvíc - bublá. Při vyšších otáčkách skoro vůbec... Na netu jsem četl, že jsou nějaké opravné tmely... Má to cenu kupovat a nebo to je lepší nechat někde pozavařit? Tmel si koupím a na místo dám sám, ale svářečku nemám, budu muset do servisu... Výfuk není zase tak špatný, abych kupoval komplet nový s katalizátor, což je celkem rána - našel jsem na cc-autodily originál za 4.000,- http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-1-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Zatím bych to jen poopravil a nový koupil třeba po zimě, nebo až odejde úplně zatím mi to příjde zbytečné... Váš názor? Díky Upraveno Srpen 29, 2012 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 1, 2012 Sdílet Odesláno Září 1, 2012 zavařit, nic jiného nemá cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Tak včera při jízde se mi zdálo, že mam nějaký divný zvuk motoru... :/ Zastavil jsem, najel na obrubník, lehl pod auto a ejhle, výfuk... Díl, kde je katalyzátor... Ten je +/- ok, ale v místě, kde se napojuje na zadní díl to je u místa napojení v horní části trubky trochu prorezlé a vzduch prdní ven... Sice malinko, je to spíš škvírka, ale když točím na 1600-1800 tak to je slyšet nejvíc - bublá. Při vyšších otáčkách skoro vůbec... Na netu jsem četl, že jsou nějaké opravné tmely... Má to cenu kupovat a nebo to je lepší nechat někde pozavařit? Tmel si koupím a na místo dám sám, ale svářečku nemám, budu muset do servisu... Výfuk není zase tak špatný, abych kupoval komplet nový s katalizátor, což je celkem rána - našel jsem na cc-autodily originál za 4.000,- http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-1-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Zatím bych to jen poopravil a nový koupil třeba po zimě, nebo až odejde úplně zatím mi to příjde zbytečné... Váš názor? Díky Tak to čumím, to slyším prvně, že na OI prorezavěl výfuk. To se mi nestalo ani na 10 let staré předešlé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 zavařit, nic jiného nemá cenu ;) Jj máš pravdu, vrhnu se na to :) Tak to čumím, to slyším prvně, že na OI prorezavěl výfuk. To se mi nestalo ani na 10 let staré předešlé... Tome je to u ty spojky mezi středním a zadním dílem, fakt malinko, tak to zatím pozavařím a uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Tak přes víkend jsme zvádli: - výměna oleje Mobil ESP 5W-30 + olejový filtr - výměna vzduhového filtru - výměna kabinového filtru - zavařená díírka ve střední části výfuku, u spojky se zadní částí - oživení plastu pod stěrači, promazaná táhla stěračů - update zadního stěrače na flatový - nalepena nálepka Octavia clubu Nyní objednány zimní gumy ContiWinterContactTM TS 850, přezujeme, vyvážíme, obujeme a může začít padat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 nooo, na ty táhla stěračů se musím taky podívat :) Nerad bych, aby mi zatuhly.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Stříknul jsem tam WD-40 a myslím, že bude klid :) Raději pro jistotu, po tom všem co jsem četl. Jinak sundat ten plastový kryt je porod, než na to člověk nepříjde :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 nj, copak tu část před spolujezdcem, ta je jednoduchá :D u tý druhý části musíš sundat stěrače, že? P.S. necituj pls předchozí příspěvky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.