Přejít na obsah

Krookyho Octávečka

Doporučené příspěvky

Tak teď bylo trochu víc času, tak máme uděláno:

- konečně letní gumy na hliníku s dobrým vzorkem :)

- u každého podběhu jsem sundal plasty, vystříkal bordel, vše promazal, namazal a dal zase z5 :)

- promazal i šrouby a vyčistil hliníky, aby se blískaly :)

- promazal dveře, zámky, táhla a vše co mně napadlo WD-40

- dal dokupy trochu lak - Sonax s brusnými částicemi je super, hned to vypadá o 80% líp :)

- nastříkal plasty renovačním prostředkem...

- komplětně vysál a vyčistil interiér + nastříkal plasty...

- zapojil rádio Pioneer s USB, RDS atd.. :) Zapojil tak, aby hrálo bez klíčku :D

- spároval si mobily na HF Parrot :)

O víkendu pokračujeme a to sem potom hodím nějaké fotky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak teď bylo trochu víc času, tak máme uděláno:

- konečně letní gumy na hliníku s dobrým vzorkem :)

- u každého podběhu jsem sundal plasty, vystříkal bordel, vše promazal, namazal a dal zase z5 :)

- promazal i šrouby a vyčistil hliníky, aby se blískaly :)

- promazal dveře, zámky, táhla a vše co mně napadlo WD-40

- dal dokupy trochu lak - Sonax s brusnými částicemi je super, hned to vypadá o 80% líp :)

- nastříkal plasty renovačním prostředkem...

- komplětně vysál a vyčistil interiér + nastříkal plasty...

- zapojil rádio Pioneer s USB, RDS atd.. :) Zapojil tak, aby hrálo bez klíčku :D

- spároval si mobily na HF Parrot :)

O víkendu pokračujeme a to sem potom hodím nějaké fotky :pivo:

No letní gumy jsi podědil téměř nejeté ;)

Jen nerozumím tomu vysávání a čištění interiéru, když byl kompletně vypucovanej interiér špígl nýgl mokrou cestou? Chlapík si s tím pohrál a mně to stálo 1200,-

Funguje ti Parot OK s tvým telefonem? Mi fungoval s E51 super, ale s E52 si nerozuměl.

:D jenže já to nemohl povolit, jsem na tom musel skákat, abych stím hnul... Bylo to totálně suchý :(

Jj, běžnej problém, já je taky lehce kdysi máznul. Jak to není mázlý vůbec, tak je to na obří kladivo.

Odkaz ke komentáři

No letní gumy jsi podědil téměř nejeté ;)

Jen nerozumím tomu vysávání a čištění interiéru, když byl kompletně vypucovanej interiér špígl nýgl mokrou cestou? Chlapík si s tím pohrál a mně to stálo 1200,-

Funguje ti Parot OK s tvým telefonem? Mi fungoval s E51 super, ale s E52 si nerozuměl.

Jj, běžnej problém, já je taky lehce kdysi máznul. Jak to není mázlý vůbec, tak je to na obří kladivo.

Jojo gumy jsou super :) Nemyslel jsem sedačky a koberce, ale spíš plasty a jen vysát :)

Funguje vše, mam HTC Desire Z, HTC Sensation XE a HTC ONE X a všechny MT jdou super :)

Přesně, trochu je to potřeba, potom někde píchnout, tak nevím co bych dělal :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jojo gumy jsou super :) Nemyslel jsem sedačky a koberce, ale spíš plasty a jen vysát :)

Funguje vše, mam HTC Desire Z, HTC Sensation XE a HTC ONE X a všechny MT jdou super :)

Přesně, trochu je to potřeba, potom někde píchnout, tak nevím co bych dělal :wallbash:

Na kolech jsem po letech měnil šrouby, jinak závit jsem trošku namazal ParkTool vazelínou kterou mám odzkoušenou na závity :) Pokud by chtěl někdo investovat do vazelíny určené speciálně pro závity tak se dají sehnat na www.enduroforkseals.com, ale ParkTool používám an všechny závity už několik let a super! :)

Odkaz ke komentáři

Plasty ten maník taky něčím napatlal. Mně osobně přišlo, že čistí dobře. Dělá to prý asi 15 let.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Stane se, taky mám důlek na SPZ (to má ale většina řidičů) :( , normálně tu SPZ sundej, vyklepej a černou barvou natři číslici, pokud si stím pohraješ, tak nepůjde nic poznat ;)

Jj až bude volno, tak na to mrknu. Vím, že to mohlo dopadnout hůř, ale i tak mně to naštvalo! :wallbash:

ha, tak podle RZ si to byl opravdu ty.. viděl jsem tě v sobotu, když si byl pro nějakej mls v Lestkově :D

ta RZ naštve, ale ještě že jen tohle a nevzal to i s nárazníkem pest.gif

Byl no, to víš zákusky a zmrzka tam je suprová :) Kde ty tam bydlíš...? Máme v Troskovicích chatu, tak tam jezdím často :pivo:

kdyby se Ti opřel koulí do nárazníku, tak bys pištěl jinak, zlatě do SPZtky :D

Ano, ale naštval mně! :D A kdyby to bylo do nárazníku, tak by si poplatil a měl bych RS.. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak včera při jízde se mi zdálo, že mam nějaký divný zvuk motoru... :/

Zastavil jsem, najel na obrubník, lehl pod auto a ejhle, výfuk...

Díl, kde je katalyzátor... Ten je +/- ok, ale v místě, kde se napojuje na zadní díl to je u místa napojení v horní části trubky trochu prorezlé a vzduch prdní ven... Sice malinko, je to spíš škvírka, ale když točím na 1600-1800 tak to je slyšet nejvíc - bublá. Při vyšších otáčkách skoro vůbec...

Na netu jsem četl, že jsou nějaké opravné tmely... Má to cenu kupovat a nebo to je lepší nechat někde pozavařit? Tmel si koupím a na místo dám sám, ale svářečku nemám, budu muset do servisu...

Výfuk není zase tak špatný, abych kupoval komplet nový s katalizátor, což je celkem rána - našel jsem na cc-autodily originál za 4.000,- http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-1-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA

Zatím bych to jen poopravil a nový koupil třeba po zimě, nebo až odejde úplně zatím mi to příjde zbytečné...

Váš názor? Díky :palec:

Upraveno uživatelem Krookous
Odkaz ke komentáři

Tak včera při jízde se mi zdálo, že mam nějaký divný zvuk motoru... :/

Zastavil jsem, najel na obrubník, lehl pod auto a ejhle, výfuk...

Díl, kde je katalyzátor... Ten je +/- ok, ale v místě, kde se napojuje na zadní díl to je u místa napojení v horní části trubky trochu prorezlé a vzduch prdní ven... Sice malinko, je to spíš škvírka, ale když točím na 1600-1800 tak to je slyšet nejvíc - bublá. Při vyšších otáčkách skoro vůbec...

Na netu jsem četl, že jsou nějaké opravné tmely... Má to cenu kupovat a nebo to je lepší nechat někde pozavařit? Tmel si koupím a na místo dám sám, ale svářečku nemám, budu muset do servisu...

Výfuk není zase tak špatný, abych kupoval komplet nový s katalizátor, což je celkem rána - našel jsem na cc-autodily originál za 4.000,- http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-1-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA

Zatím bych to jen poopravil a nový koupil třeba po zimě, nebo až odejde úplně zatím mi to příjde zbytečné...

Váš názor? Díky :palec:

Tak to čumím, to slyším prvně, že na OI prorezavěl výfuk. To se mi nestalo ani na 10 let staré předešlé...

Odkaz ke komentáři

zavařit, nic jiného nemá cenu ;)

Jj máš pravdu, vrhnu se na to :)

Tak to čumím, to slyším prvně, že na OI prorezavěl výfuk. To se mi nestalo ani na 10 let staré předešlé...

Tome je to u ty spojky mezi středním a zadním dílem, fakt malinko, tak to zatím pozavařím a uvidíme :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak přes víkend jsme zvádli:

- výměna oleje Mobil ESP 5W-30 + olejový filtr

- výměna vzduhového filtru

- výměna kabinového filtru

- zavařená díírka ve střední části výfuku, u spojky se zadní částí

- oživení plastu pod stěrači, promazaná táhla stěračů

- update zadního stěrače na flatový

- nalepena nálepka Octavia clubu

Nyní objednány zimní gumy ContiWinterContactTM TS 850, přezujeme, vyvážíme, obujeme a může začít padat :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...