Přejít na obsah

Zimni pneu

honzaa.16

Doporučené příspěvky

Mě když obouvali UG7, tak se chlápek v pneuservisu hned ptal, kde jsem je kupoval, že to jsou prý nejlepší zimní pneu a že si je taky koupí. Jinak říkal, že v pneuservisech jsou ty UG7 dražší o asi 400,- na kolo, takže suma sumárum, při objednání přes internet se dá ušetřit cca 1600,- :palec:

Odkaz ke komentáři

UG7 jsou super gumy a vyzkoušené několika členy klubu,

při objednávání na netu si zadejte maximální stáří gum, já třeba našel levné Snowsporty, podezřele, tak jsem poslal dotaz na DOT a výsledek byl 1907, takže proto ta cena,

taky některý pneuservisy nejsou nadšený z toho, že si přineseš vlastní gumu, což chápu, k cenám na netu si přihoďte sumu za přezutí, kterou vám servis naúčtuje, obvykle ještě trochu vyšší než normálně, já zatím kupuju přímo od pneuservisu a dostávám ceny na Pirelli a Bridgestone plus mínus stejné jako na netu, zadara mi je nazují a ještě se dobře chovají k mým diskům,

třeba Bridgestone LM 35 mám za 2.400,-, stejně jako Pirelli SotoZera, rozměr 205/55/16, což je myslím dobrá cena, takže zatím net neřeším

Odkaz ke komentáři

11 tyden v roce 2008, tak si spocitej, co to je za mesic :) nejaky brezen, ne? Teda, jestli se nepletu :D Protektor nepoznas, ja je mel ted 2 roky a byl jsem hodne spokojeny, musim teda rict, ze byly hodne kvalitne udelany, to jo. Ale jako oznaceni nevim, ze by tam bylo nejaky extra.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...