Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Tot dilema jestli teda lesk nebo mat...stale zvazuju...ale sobota se blizi... :wallbash: ze by teda lesk? Jinak po cteni par navodu co to lidi delali zkusim v prvni fazi horkovzdusnou pistol a dlabat,druha moznost bude ten upraveny list z pilky na zelezo,ten se udajne taky osvedcil...

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Tak rozebráno.. odřízl jsem ten rantlík a plexi vyndal neponičené..

je fakt že v té troubě by to bylo elegantní ale vydrží tam všechno v tom světle? popřípadě když jsou na tom mračítka v barvě jestli barva na tom vydrží? Ten chrom uvnitř?

určitě oceníme nějakou zkušenost pekaře :D

post-16531-0-20124800-1395337894_thumb.jpg

post-16531-0-18774100-1395337903_thumb.jpg

post-16531-0-71986800-1395337911_thumb.jpg

post-16531-0-32892800-1395337921_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukam ze jsi mne predbehl,delal jsem na tom do tedka cca 2hodiny,mame stejny postup,rezani pilkou je uplna blbost,to jsem ani nezkousel,jemne nozikem jsem odrezal ten rantlik a pomalicku skvirkama rezu v podstate lepidlo,jsem uz skoro oddelen ale mam bobky vic zabrat,tak radeji budu pokracovat v dlabani az zitra,pac je fotbal. :palec: (tu troubu fakt nedam,na to nemam nervy)

Odkaz ke komentáři

JJ,ja se chystam fotit postup pro vas az u druheho svetla,ted se fakt pekelne soustredim at to nez...m :wallbash: Jinak na slepeni jsem koupil Pattex super fix a barvu jsem nakonec koupil lesklou cernou,mozna dam i bez.lak,uvidim az po nastriku...

Odkaz ke komentáři

ty to děláš na světlech který používáš? To ti nezávidím ale myslím že nejhorší je to rozdělat teď už je jen stříkání a lepení ale s tím už mě určitě předběhneš. Tohle moje světlo má ulomený růžek jde to vidět na plexi takže nemám strach měl jsem ho na půdě.

Ta pec by vážně byla libovka pak jen očistit lepidlo a nablejt tam nový.

Odkaz ke komentáři

Jo to mas pravdu,trouba,to by byl luxus ale to fakt riskovat nebudu...jinak auto je momentalne bez svetla v garage a ceka jak to dopadne,potutelne se na mne smeje a tesi se na novej xenon :loool: ta stredni cast-parabola se ti odelila bez problemu po odriznuti plexi nebo jsi taky jeste dlabal?

Odkaz ke komentáři

já sem zatím jen čistil vše a zaobloval to tom odřezaní vypadá to jako že na to nebylo máknuto jen je to bez toho rantlu odstranil jsem to staré lepidlo a vypadá to že to půjde krásně zas složit a jen zalepit a zatmelit.

Teď už je to bezpředmětný ale střední část šla ven krásně je to tam jen nacvaklé.

Něčeho jsem si všiml na krajích plexi možná je to tím že je starý a nevím co má za sebou ale kolem dokola v ohybu přechod z pohledový plochy do těch rantlů jsou takový vlasový trhlinky musím se zadívat abych je viděl. Nevím jestli jsem to udělal já jak jsem to pak opatrně páčil ven páč lepidlo bylo i ze spodu nebo ne.

Odkaz ke komentáři

parádně jsi to oblepil asi to byla piplačka ne? a dáš teda lesk nebo ne? budeš dávat plnič? nebo rovnou tu černou. Bude to vypadat parádně :palec: takovéhle světlo za 6 tis jedno ale český ručičky si dokážou poradit.

já jsem to řezal mikro bruskou a na tom takový malý kotouček jako na flexu ale na ty světla z auta zkusím sehnat to co použil Libor.

a budu se snažit aby tam ty trhlinky jestli sem je tam udělal já.

Odkaz ke komentáři

Myslim ze ty drobne trhlinky tam uz ale byly,ono to neni videt,kdyz je to spojene vcelku,jinak dve vrstvy uz nahozene...(plnic nedavam,jen jsem opravdu dukladne brousil a odmastoval,zejmena ty ohyby,to je radost,je potreba dat jemnej smirgl na sroubovacek...a davam tam lesklou,po treti vrstve uz se krasne leskne,presto dam nakonec jednu-dve vrstvy bez.laku ...)

post-8583-0-07046200-1395349148_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...