Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

No nevím, ale když se na ně díváme při zvednutí auta vypadají solidně, je mi jasně že když to vyměním komplet že to bude lepší a udělám si to po svém, ale absolutně nemám tušení jak se to šteluje a já to dám dolu, abych to dal nahoru tak zas sundávat kola, dolu zas sundávat kola, nevím nevím či se mi dotoho chce, furt bych měnil jen pružiny, máš to na stálo...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Rád bych znal vaše názory na to zda vyndat, nebo nechat KAT ? Uvažuji že ho vyndám ( spíše kvůli zvuku ) Nevím jestli to bude znatelné na výkonu. Píšou, že se snáze roztočí turbo, ale nevěřím že to bude znatelné. Zlepší se zvuk když ho vyndám, tak že to poznám ? A kdybych ho měl vyndat, tak raději celý vyříznout a nahradit trubkou stejného průměru ? Nebo by stačilo protáhnout trubku zkrze něj, aby na technické nebylo nic poznat ? Dík za názory. palec.gif

Odkaz ke komentáři

Závy, jestli chceš slyšet můj názor.. Hele já to vyndal taky kvůli zvuku a pohoda, je malinko víc slyšet turbo a je to celkově malinko víc slyšet ale nic extra, mě se to teda líbí.. Hele pokud chceš projít na technický bez remcání a známých, tak bych to udělal jak píšeš :palec: vyříznout, vykuchat dát trubku a zavařit. Já mám trubku stejného průměru a taky ok :) Tak hodně zdaru :)

Odkaz ke komentáři

Tak pár drobností už se mi válí doma na příští rok palec.gif

Taková prkotinka co potěší štítek elegance

post-16683-0-92391800-1384171550_thumb.jpg

A koncovky z octavie II RS.

Takovéto... fotku těch mých nemám, ale jsou stejné :)

post-16683-0-51182100-1384171580_thumb.jpgpost-16683-0-41399700-1384171584_thumb.jpg

A tady jedna fotka jak to měj Majinek napasované na OI. Podle mne bomba a tak to takhle chci taky prcprc.gif

post-16683-0-20258400-1384171654_thumb.jpg

Doufám, že se nebude zlobit, že jsem sem dal jeho fotku.

Odkaz ke komentáři

Tak a největší pecka na příští rok je doma palec.gif

Kolečka jsou prostě nádherný prcprc.gifprcprc.gif

Ale nezvyk jak jsou veliký 18" :D Vyndal jsem je z krabice a lekl jsem se, že mi z obchodu poslali 19ky jak jsou obrovský.. Tak jsem hledal jestli jsou to vůbec 18"

Ono to opticky vypadá obrovský bez pneu, navíc když jsou široké 8J

Taky jsem byl mile potěšen, že jsem dostal zdarma šrouby ke kolům.

Už se těším až obuju pneu a nasadím na auto wub.gif

post-16683-0-63648000-1384516106_thumb.jpg

A tady ještě foto těch koncovek co mi přišly. konečně jsem vyfotil ty co mám doma lol.gif

post-16683-0-51028600-1384516887_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...