Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dal do zkoušky změny znaku. Audi znaky jsem chtěl dát pryč a rozmýšlel jsem se zda dát znak škoda, nebo něco netradičního. Když jsem dneska dostal dolu znak audi, tak jsem zjistil že podklad není rovný, takže samolepku, kterou jsem to chtěl vyřešit tam nenalepím. Tak jsem zkusil rozebrat znaky z mých starých kol a dát je tam.. Sice mají jiný průměr ale, řekl bych, že se mi to povedlo dopasovat celkem dobře. Obrousil jsem podklad, nalakoval do černé lesklé a na to přilepil znak. Mně se to teda moc líbí palec.gif

Ještě nahodím časem fotku na kole rolleyes.gif

post-16683-0-91364000-1385741262_thumb.jpg

post-16683-0-20103500-1385741292_thumb.jpg

post-16683-0-99368200-1385741321_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

jn to by bylo hodně divný, tyhle znaky jsou naprostá bomba, jak je mám v laurinech tak se na ně hnedka jinak dívá :) já vubec nevím jak to mám udělat Já, buď ponechat 3D polep Porschete nebo dát 3D polep se znakem Škoda a nebo možná volit 3D polep s mojím nickem.. To ještě nevím :D

Odkaz ke komentáři

Já mám právě stejný názor chlapi. A jelikož WSP snad ani nemá žádné normální logo, tak to nepřipadalo v úvahu. Chtěl jsem tam buď škoda nebo něco zajímavého. Když na ten křivý podklad nic nešlo tak tohle nakonec vyšlo dobře.

Nevím jestli je to na živo jiné :D mně se to líbí stejně i na fotce. Snad to bude i na autě dobré, lakoval jsem to stejnou černou jako mám auto (9910)

Jinak díky, že se to tu celkem oživilo v poslední době palec.gif

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi!

Závodník: Jooooo už aby bylo po zimě palec.gif

Surfman: To víš, černá je černá,. Ale ta špína jak je na ní vidět angry.gif Každopádně stojí to za to palec.gif A ano, kupoval jsem nové, protože nikde v bazarech jsem je nenašel a když, tak to byly originály kolem 30ti tisíc laugh.gif Tohle jsou repliky od WSP Italy (což jsem podle toho co jsem vyčetl a co mi bylo řečeno, usoudil jako nejlepší firmu na repliky) Cena jednoho kola se pohybuje kolem 4 tis.

Spooky1: To bys byl moc hodný rolleyes.gif Nějak to chci vyřešit. Ty máš asi 18ky zapsané že ? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...