Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Ja bych dal sroubky ;) Taky budu davat kridlo na srouby pro sichr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Dobře, tak nějak jsem s tím počítal, že ho dám na šroubky. Jen ať to tam je na fest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Já mám křídlo taky na šroubkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Ja mam kridlo bez sroubu a zatim drzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Šrouby bych nedával, lepidlo na okna to křídlo určitě udrží, viz. MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Proč šrouby nedávat, když stejně budu 5.dveře lakovat ? :) Myslím že je to jedno ne ? Když už jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Lepení je jednodušší než když se musí i vrtat, ale když budeš vrata lakovat, tak ti vrtání nic nebrání, jen to musíš trefit přesně, aby to dobře vypadalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Spíše to nechám na servisu, ať to není na mne, když to bude blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 (upraveno) Tak jsem se dal do zkoušky změny znaku. Audi znaky jsem chtěl dát pryč a rozmýšlel jsem se zda dát znak škoda, nebo něco netradičního. Když jsem dneska dostal dolu znak audi, tak jsem zjistil že podklad není rovný, takže samolepku, kterou jsem to chtěl vyřešit tam nenalepím. Tak jsem zkusil rozebrat znaky z mých starých kol a dát je tam.. Sice mají jiný průměr ale, řekl bych, že se mi to povedlo dopasovat celkem dobře. Obrousil jsem podklad, nalakoval do černé lesklé a na to přilepil znak. Mně se to teda moc líbí Ještě nahodím časem fotku na kole Upraveno Listopad 29, 2013 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Tak takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Za mě dobrý , sice by bylo lepší, kdyby ten znak byl větší, ale i tak je to lepší, než znak Audi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Já si právě myslím, že kdyby ten znak byl velký jako původně audi, tak by to bylo divné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 jn to by bylo hodně divný, tyhle znaky jsou naprostá bomba, jak je mám v laurinech tak se na ně hnedka jinak dívá :) já vubec nevím jak to mám udělat Já, buď ponechat 3D polep Porschete nebo dát 3D polep se znakem Škoda a nebo možná volit 3D polep s mojím nickem.. To ještě nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Naživo to asi bude zase jiný než z fotky, ale mě ten znak připadá k těm kolům malej, ale jinak jako hodně dobrý řešení místo toho audi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Prace vynikající ale já jsem pro znak audi. Radši bych ho měl i na mých kolech ale bohužel :( a na nových už nepříjde nic jiného než origo, bohužel za mě ne ač je to pěkně udělané. Však víš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Za me milionkrat lepsi nez znak audi... ;) Ja to vidim tak ze bud znak auta nebo znak vyrobce kol ;) Proc tam mit znak kterej tam v tomhle pripade vubec nepatri... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Za me naprostej souhlas s tim co pise Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Já mám právě stejný názor chlapi. A jelikož WSP snad ani nemá žádné normální logo, tak to nepřipadalo v úvahu. Chtěl jsem tam buď škoda nebo něco zajímavého. Když na ten křivý podklad nic nešlo tak tohle nakonec vyšlo dobře. Nevím jestli je to na živo jiné :D mně se to líbí stejně i na fotce. Snad to bude i na autě dobré, lakoval jsem to stejnou černou jako mám auto (9910) Jinak díky, že se to tu celkem oživilo v poslední době 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Přišel ti TL ke kolum? Máš je v TP nebo je právě necháš zapsat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Ke kolům nepřišel, ale zapsat je každopádně chci nechat. Doufám, že to nějak půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 kola jsou pecka...respekt bratře ty budou super na tý černý...kupoval jsi nový? já starý prodal, na novou sezonu chci změnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Nejkrásnější kola na černém autě to bude úplně boží :) už aby bylo po zimě ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Zavy: Zapsani dyztak nejak domluvime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Díky chlapi! Závodník: Jooooo už aby bylo po zimě Surfman: To víš, černá je černá,. Ale ta špína jak je na ní vidět Každopádně stojí to za to A ano, kupoval jsem nové, protože nikde v bazarech jsem je nenašel a když, tak to byly originály kolem 30ti tisíc Tohle jsou repliky od WSP Italy (což jsem podle toho co jsem vyčetl a co mi bylo řečeno, usoudil jako nejlepší firmu na repliky) Cena jednoho kola se pohybuje kolem 4 tis. Spooky1: To bys byl moc hodný Nějak to chci vyřešit. Ty máš asi 18ky zapsané že ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Mam zapsano a myslim ze to nebude az takovy problem ;) Jinak dekle uz jsou na poste.V pondeli vyzvednu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Jéé konečně Já teď jedu ale na 14 dní do školy a přijedu z Brna až 13. prosince. Takže bych si pro ně přijel až někdy potom, snad to nevadí Každopádně díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Vadi desne moc,vzteky je rozslapu :D Az budes moct tak dej vedet a nejak se sejdem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Až budu moct, tak ti brnku. Telefon mám tak se ozvu, díky chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Závy, co takhle konečně hodit řeč, jak vidím jsi zrovna v Brně, nechceš rovnou semnou jít na spanilou jízdu na památku Paula Walkera alias Brian O Conor? Spanilka se bude konat v neděli... Upraveno Prosinec 2, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.