Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak dneska jsem udělal zase kus práce :)
Vytlumené všechny 4 dveře (materiál STP silver) + nové repro Gladen :) Dělal jsem to všechno venku na dvoře, takže jsem zmrzlej jak prase, ale mám z toho děsnou radost :) Repro hraje prvotřídně :) skoro jako by byl v autě subwoofer :D Tlumení jsem nacpal úplně všude, přístup byl sice hrozný, ale šikovný ruce se dostanou i přes stahovačku až do horního rohu k zrcátku. Samozřejmě na úkor spousty škrábanců na rukou, ale co se dá dělat. A když už ani ruce nestačily, dosáhl jsem tam škrabkou na okna :D Takže z původních 2 plátů na dveře co všichni říkají, já tam dostal skoro 2,5. Ale mám jistotu, že to je vážně supově vytlumené.
Fotek moc nemám a když tak hrozná kvalita, tak mě neukamenujte. :)

post-16683-0-74242100-1393091800_thumb.jpg

post-16683-0-19221500-1393091844_thumb.jpg

post-16683-0-80310100-1393091882_thumb.jpg

post-16683-0-34439100-1393092022_thumb.jpg

post-16683-0-64849800-1393092069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gladen je top do 3k, nechápu proč lidi kupujou shit jako je magnat a podobne spodiny za 2,400,-.... Určitě hraji solidně, v Ahifi mi hrali krásně, tak krásně že jsem chtěl mé zabalené PB vrátit a vzít Gladeny :D Jasně a proč bych měl vytahovat stahovačku, ok dělá se to třeba líp, ale copak je člověk troll aby si neporadil i jinak než se drbat se stahovačkou? :D Všechno jde když se chce, no ne? :)

Odkaz ke komentáři

Jo hrajou skvěle :) Asi si jdu na chvíli ještě sednout do auta a poslouchat :D
Jinak velice doporučuji obchod Ahifi, vřelé a vstřícné jednání i přesto, že jsem tam byl tak dlouho, že už měli mít zavřeno :D
Se vším poradí a klidně by se i přetrhli, aby byl zákazník spokojený. :palec: DOPORUČUJI ! :)

Odkaz ke komentáři

Tak mají se čím chlubit, napříkal největším panelem s reprákama vubec v ČR :) Karel třeba jezdil Evropu Emma+DB Drag takže ten si proškolil ty svoje, navíc jeho kamarád co sedí 90% času za tím pultem jezdil taktéž Evropu db drag+Emma, + ještě něco což už neexistuje jen vím že to mělo ku*va přísný pravidla :D Rád tam jezdím pro rady nebo jím píšu na FB :D

Vlastně, servisuje mi auto od Karla kamarád kterej ho znal ještě dřív než Ahifi otevřel, takže taky o něm mám pozjišťováno, a mužu jen tleskat jak se mu obchod rozjel :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Dost se tesim az si to poslechnu...

smog:Ja proti Kajovi nic nemam taky jsem u nej nejaky veci nakoupil.Jen prosimte abys teda byl v obraze tak EMMA je to co uz neni a ted se jezdi EASCA. Je to obdoba EMMY,kterou zacali vest kluci co delaj DBdrag aby soutez v SQ nezanikla. A on teda Kaja neni z tech prodejcu jedinej co ty souteze jezdil oni to ti kluci co maj specializovany prodejny na AHifi jezdily snad vsichni ;)

Zavy:sory za spam kamarade ale nevydrzel jsem to ;)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Spooky1: No těšíš se, ale myslím si, že pro ty co mají audio trošku výkonově jinde, mají i subwoofer a nekazí jim to zadní origo repro, to žádná velká pecka nebude. Ale jelikož já jsem měl pouze originální zástavbu a přešel jsem na toto, tak jsem unešenej. :)

Odkaz ke komentáři

Ja si nebyl jistej jestli to byla Emma nebo neco jineho, a ano jezdilo to vic lidi ne jen kluci z ahifi :) jen je dukaz toho co dela ze vi o cem ma obchod a ja se rad dozvidam nove veci o techto soutěžích co byly/jsou o hudbe :) Gladen si člověk muze poslechnout u nich primo ve dveřích co maj vytlumene a jsou z octavky tak to je taky super ze člověk vi co kupuje :)

Odkaz ke komentáři

Zjistil jsem, že i přes tlumení mi jedna věc na celých dveřích rezonuje :D Je to ten pitomej kolíček od zámku co vyjíždí když odemkneš :( Bohužel s tím asi už nic neudělám. Jinak to hraje fakt luxusně :) Dneska poslech celou cestu do školy a naprostá spokojenost :) Basy dokonce rozvibrují sklo v zrcátku :D

Odkaz ke komentáři

Taky jsem nad tlumením vážně uvažoval, slyšel jsem opravdu markantní rozdíl mezi klasickými repro s nevytlumenými dveřmi a naopak jiné repro+vytlumení. Opravdu veliké rozdíly, ale představa, že se mi cokoli ve dveřích pokazí a pak to tlumení budu horko těžko trhat mě zase od tohoto zrazuje. Jaké máte s tím zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Kdo o tlumení uvažuje, tak ať neváhá :) Je to fakt paráda. A toho, že budu ve dveřích něco rozebírat se vůbec nebojím. Půjdte to sundat určitě :) Asi v tom případě pak bude chtít koupit jeden plát na opravu ale co :) Stojí to za to. Mimochodem na tom STP prý není asfalt. Říkal prodejce, prý je to nějaký přírodní materiál, ale ano, vypadá to jako asfalt.

Odkaz ke komentáři

Hlavně jak tim mám polepenej kufr, to bych těžko sundával jen nahřátím, tak se to krásně přilepilo a vytvarovalo to tvary kufru že to je jak kus plechu :D bych musel vyříznout díru do kufru abych to zdělal, ze dveří to jde v pohodě, vemeš nuž, vyřízneš a pak novým plátem zase zalácneš.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...