Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Tak to zas ne :) to já bych přijel k tobě abys nemusel jezdit, budu rád když mi pomůžeš. Snad nebude pršet. Nebo můžu přivézt lampu a můžem zalézt do dílny :D Mám doma zářivku z pouliční lampy kdyby bylo nejhůře. Ale venku to půjde taky když nebude pršet :)

Odkaz ke komentáři

Tak zase úplně tma na dílně není ;-) Já to spíš myslel že kdyby jsme to nedodělali já od tebe odjedu,ale ty ode mě ne... By jsi musel přespat a to by nás to mohlo odtáhnout do hospy přez ulici na kvasnicovýho Regenta a umíš si představit to ráno potom? :D Dyžtak domluvíme podrobnosti v jižních čechách... ;-) Kluci by třeba taky nějak dorazily na kafe... :D

Tak to zas ne :) to já bych přijel k tobě abys nemusel jezdit, budu rád když mi pomůžeš. Snad nebude pršet. Nebo můžu přivézt lampu a můžem zalézt do dílny :D Mám doma zářivku z pouliční lampy kdyby bylo nejhůře. Ale venku to půjde taky když nebude pršet :)

Odkaz ke komentáři

Dneska menší nákup :)
Tenhle vosk mohu jen doporučit, používám ho od té doby co mám auto a je to fakt kouzelník. Jen trošku dražší no, ale vydrží dlouho. To samé s tímto autošampónem :) Není to žádná superkvalita, ale v poměru k ceně je fakt skvělej.
post-16683-0-74392100-1394041796_thumb.jpg

A koupil jsem i toto. Je to tempo na metalické laky. Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěl bych to vyzkoušet na škrábanečky pod klikama. Jen jsem to popadl v obchodě a stálo to asi 60 korun to jsem to vzal :D
post-16683-0-89398000-1394041783_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...