Spooky1 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) Tak az pojedes kolem tak se zastav...Mam kluka kterej me lisuje a kdyz mu davam kilo tak me jeste dekuje ;) PS: Kde se toulas,ze stoji takhle v poli... Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 No já je potřebuju i vyndat ty ložiska ne jen nalisovat nové. Jinak já se netoulám. To je doma za barákem, tam parkuju, když mi máma zabere místo na dvoře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 No šak... Vylisovat stary, nalisovat novy ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tak takhle jezdim naloženej do školy. A na léto to takhle budu mít s prázdným autem :) Už se těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 TOP ty kola Zavy :) jinak vypadá to dobře takhle snížene. Jinak prosímtě co vozíš do školy !? Cihly ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 V neděli 5 lidí a plnej kufr :D je to kurva znát. Počítali jsme to a je to tak 500kg v autě navíc :D proto to nemám tolik snížené, protože takhle si to lehne když nastoupíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Jo ták :D já do školy jezdím taky plný,aby se mi oplatilo jezdit do školy autem. Jinak co studuješ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 VUT v Brně, Strojní inženýrství :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Tak už se na tom maká Řekl jsem si, že když už se to dělá tak to vezmu z gruntu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Chlapi ony mají brzdy FS-III a FN-3 resp. (280mm a 288mm) stejný průměr pístku? Neví někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Já myslím, že jo. Zeptej se třeba Jeldy, já jsem to objednával u něj, když jsem měnil brzdy, dával jsem vše nové. Tuším ale, že je to stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 No takže jsi objednával sadu na 54mm pístek ne? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 http://www.cc-autodily.cz/pist-disk-brzdy-1tady toto, 54mm přesně jak píšeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Zdravím, potřebuju poradit co koupit za kombinaci brzd na zadek OI.V nabídce jsou:Kotouče: Zimmermann / Ate / Ferodo / Brembo Destičky: TRW / Zimmermann / Textar.Prostě to co mají v CC-autodílechOsobně jsem asi pro kombinaci kotouč Brembo a desky textar. Co myslíte? Nebo je nějaká kombinace lepší? Díky za rady Hlavně nechci aby to pískalo! To je něco strašnýho.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 (upraveno) Brembo max a desky textar. Tqky budu kupovat... Upraveno Duben 15, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Když já nevím, jestli to je Brembo "MAX" Tam je napsáno jen Brembo.. Jo už to vidím, Max má ty drážky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Kup si obycejne kotouce zadne drazky zadne dirky. Vyzkousel jsem oboje a nakonec mam vse origo a jsem spokojenej. Vrtane casto praskaj a drazkovane bud mas tvrde desky co sezerou kotouce nebo destick mekke ale ty se ztraceji a spini fest kola. Si vyber ..... pro.bezny provoz je to uplne zbytecny a ja si muzu dovolit nalsat ze jsem toho vyzkousel uz dost :-) ... Radeji si zrepasuj brzdy radne odvzdusni a dobre promaz. Tot ma rada :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Po mých zkušenostech s děrovanýma Zimmermanama plně souhlasím s Dekem ! Příště dám origo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Táák a je to! Mám velikou radost. Tohle myslím netřeba komentovat :P Jen se omlouvám za kvalitu fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Pecka ....hned pujdu taky jak to budu mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 No :) Mám velkou radost, když už jezdim zase legálně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 (upraveno) Jinak ty skrabance pod klikami jdou jednou pastou od megu a fakt bomba sem uplne cumel jak to slo dolu, predchozi majitel byla zenska takze dlouhy nechty :-D :-D :-D Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jojo plánuju koupit scratchX 2.0 To jsi myslel viď? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Ano ;-) to je ono ;-) fakt bomba muzu doporucit a to jsem to delal rucne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Taky to vezmu ručně. Nejdřív tímhle ty horší škrábance a pak celý auto tou jemnější leštěnkou od megu. Ale až na léto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Asi tak ja ted ani lak neresim vrata reznou dole prahy obouchany od polsku z prace :-( :'( ale aspoň to slozim a uvidim co dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Tak nějakej pokrok s brzdama, bohužel mi nepřišly objednané ložiska a opravné sady na třmeny, takže zatím se neposkládají dohromady. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 tyjo, tý práce na tom,ale bude to moc pěkný.ale když má někdo čas, to se to piplačí. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Škoda, že ten někdo právě čas vůbec nemá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tak dneska jsem obdržel balík na repasi brzd a ložiska, ale zapomněl jsem vzít nějakou tu mazací pastu na čepy k tomu, takže jsem to ještě nesložil. No a dospěl jsem k názoru, že musím změnit servis. Jsem vážně namíchnutý! Vzal jsem těhlice a nové ložiska a jel k táty známému do servisu aby mi to nalisoval. Neměl čas takže jsem mu to tam nechal do večera. Když jsem přijel chtěl za to nalisování 2 posranejch ložisek za pár minut 350,-Kč. A to prosím známej, kterému jsme vždycky vyšli vstříc, když něco on potřeboval. Lidi jsou dneska kurvy a zloději a je jedno že je to známej nebo cizí člověk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.