Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřebuju poradit co koupit za kombinaci brzd na zadek OI.

V nabídce jsou:
Kotouče: Zimmermann / Ate / Ferodo / Brembo
Destičky: TRW / Zimmermann / Textar.
Prostě to co mají v CC-autodílech

Osobně jsem asi pro kombinaci kotouč Brembo a desky textar. Co myslíte? Nebo je nějaká kombinace lepší? Díky za rady :palec:

Hlavně nechci aby to pískalo! To je něco strašnýho.. :D

Odkaz ke komentáři

Kup si obycejne kotouce zadne drazky zadne dirky. Vyzkousel jsem oboje a nakonec mam vse origo a jsem spokojenej. Vrtane casto praskaj a drazkovane bud mas tvrde desky co sezerou kotouce nebo destick mekke ale ty se ztraceji a spini fest kola. Si vyber ..... pro.bezny provoz je to uplne zbytecny a ja si muzu dovolit nalsat ze jsem toho vyzkousel uz dost :-) ... Radeji si zrepasuj brzdy radne odvzdusni a dobre promaz. Tot ma rada :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem obdržel balík na repasi brzd a ložiska, ale zapomněl jsem vzít nějakou tu mazací pastu na čepy k tomu, takže jsem to ještě nesložil. No a dospěl jsem k názoru, že musím změnit servis. :wacko: Jsem vážně namíchnutý! Vzal jsem těhlice a nové ložiska a jel k táty známému do servisu aby mi to nalisoval. Neměl čas takže jsem mu to tam nechal do večera. Když jsem přijel chtěl za to nalisování 2 posranejch ložisek za pár minut 350,-Kč. A to prosím známej, kterému jsme vždycky vyšli vstříc, když něco on potřeboval. Lidi jsou dneska kurvy a zloději a je jedno že je to známej nebo cizí člověk :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...