Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Konny: Ano o té možnosti repase vzpěr jsem tu četl, bohužel až v době, kdy jsem měl koupené ty nové :)
To, že se změní charakteriskita pístu mi je divné, protože poloha vysunutí bude stejná ať budou jakkoli otočené. Nicméně určitě to zkusím otočit :) Ale také si myslím, že spíše nemají vyřešené dobržďování.

Ketys: To kdybych věděl, tak vyzkouším něco jiného :) Teď už je pryč dávat nebudu. 900,- jen tak z okna nevyhodím :)

Odkaz ke komentáři

Beru zpět a koukám jak vyoraná myš. Ono to otočení vážně pomohlo :D tak 5cm před koncem mají dobrždění a navíc jdou krásně plnynule. No to jsem teda nečekal. Moc děkuji za rady :palec::beer:

Teď už mají ten specifickej syčící zvuk při zvedání. To když byly opačně tak nedělali. Nedokážu si to vysvětlit :)

A když už tu píšu tak se podělím i o pocity z nové baterie. -4°C a myslel jsem, že mi to utrhne motor, jak to s ním škublo :D Takovou sílu jsem od toho ani nečekal. Co teprve až bude v létě teplo, to bude startovat jak víno :) Jsem rád, že jsem jí vyměnil a je jasné jak už ta stará byla KO.

Odkaz ke komentáři

Já je taky nejdříve nasadil tak jak byly origo :D ale správně fungujou v opačné poloze, zvláštní. Řekl bych, že to dobrždění je realizové nějakou kapalinou uvnitř plynového pístu a tím jak byly opačně, tak ta kapalina byla steklá na špatné straně. :)

Odkaz ke komentáři

No tak vida, já jsem taky hleděl jak vyoraná myš, když jsem ty vzpěry otočil na té kapotě, jak kompletně změnila charakteristika otevírání :palec: . Uvnitř vzpěr je i olej a ten se po otočení asi přelije do jiné části vzpěry a tím se změní její chování při otevírání ;)

Odkaz ke komentáři

Dneska bylo hezky, tak jsem vyčistil a ošetřil sedačky :) A tady pár fotek jak teda vypadá momentálně můj interiér. Bohužel na fotkách to vypadá úplně jinak než naživo :/

Nádherný interiér, celkem ti ty křesla závidím :D :palec:

Jsem rád, že jsem ty sedáky prodal tobě a né nějakému píču**sovi jako octávku ;), tady dělají velkou radost koukám a hlavně je o ně dobře postaráno a to dělá radost i mě :) :pivo:

Copak, nový majitel se k octě nechová dobře? :O

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se ještě dneska pustil do další a doufám poslední úpravy v interiéru co se týče domácí práce s koženkou :D Není to jako originál, ale o to více se mi to líbí, když vím že je to má práce :)

post-16683-0-66574300-1425152306_thumb.jpgpost-16683-0-12713400-1425152347_thumb.jpgpost-16683-0-65094100-1425152357_thumb.jpgpost-16683-0-75868100-1425152369_thumb.jpg

A ještě jsem konečně zatmavil pozičky tak jak jsem chtěl. I když na živo to vypadá jinak než na fotce :) Jedna fotka je s bleskem a druhá bez. Je vidět efekt té odrazky.
post-16683-0-09150000-1425152542_thumb.jpgpost-16683-0-76039900-1425152644_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pár novinek opět v garáži. :palec: V týdnu jsem si pořídil menší letní doplněk na srazy :) Mřížka do zadního okna.
post-16683-0-50176000-1425750719_thumb.jpg

Dále přišly pedály RS, za které moc děkuji zdejšímu členovi libor.kratas :) Špíny v autě si nevšímejte, hold autem se jezdí pořád a nemůžu uklízet každý týden :)
post-16683-0-92702600-1425751181_thumb.jpg

A dneska bylo hezké počasí, tak jsem se dostal konečně na horní uložení. Měl jsem ho dělat už asi před měsícem, ale nakonec nezbyl čas. Teď už jsou na autě stavitelné uložení na nastavení odklonu :) A vyndané helpry z tlumičů abych mohl ještě níže, i když o moc dolu už se mi nechce :)
post-16683-0-33568400-1425751394_thumb.jpg
post-16683-0-06010500-1425751419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dzordzino: Co máš za podvozek, že můžeš ještě 9cm dolu :lol::lol: to je asi hodně velký kravina ne? :smich: kámo, kam na to chodíš :wallbash::lol: Měl jsem přímo low podvozek stage 3 a mohl jsem o -35/-90 na předku bez vyndání helpru a vzadu -35/-80 bez vyndání matice :lol:

Zavy: Super kámo, na to uložení se u tebe těším, já už v pátek kolesa :pivo: ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...