ketys Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 (upraveno) Já jsem si taky bral ty na RS od magneti marelli a šly pryč, jak to hazelo s celym autem...vzal jsem si pak misto nich klasiku febi a ty jsou ok :-) Upraveno Únor 19, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Konny: Ano o té možnosti repase vzpěr jsem tu četl, bohužel až v době, kdy jsem měl koupené ty nové :)To, že se změní charakteriskita pístu mi je divné, protože poloha vysunutí bude stejná ať budou jakkoli otočené. Nicméně určitě to zkusím otočit :) Ale také si myslím, že spíše nemají vyřešené dobržďování. Ketys: To kdybych věděl, tak vyzkouším něco jiného :) Teď už je pryč dávat nebudu. 900,- jen tak z okna nevyhodím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Beru zpět a koukám jak vyoraná myš. Ono to otočení vážně pomohlo :D tak 5cm před koncem mají dobrždění a navíc jdou krásně plnynule. No to jsem teda nečekal. Moc děkuji za rady Teď už mají ten specifickej syčící zvuk při zvedání. To když byly opačně tak nedělali. Nedokážu si to vysvětlit :) A když už tu píšu tak se podělím i o pocity z nové baterie. -4°C a myslel jsem, že mi to utrhne motor, jak to s ním škublo :D Takovou sílu jsem od toho ani nečekal. Co teprve až bude v létě teplo, to bude startovat jak víno :) Jsem rád, že jsem jí vyměnil a je jasné jak už ta stará byla KO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 to mi říkej, já jsem je Jeldovi vrátil, on mi vrátil prachy ... respektive jsem vzal jiný ... :D vždyť jsem je nasazoval tak, jak byly origo tak aspoň, že jseš spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Já je taky nejdříve nasadil tak jak byly origo :D ale správně fungujou v opačné poloze, zvláštní. Řekl bych, že to dobrždění je realizové nějakou kapalinou uvnitř plynového pístu a tím jak byly opačně, tak ta kapalina byla steklá na špatné straně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 No tak vida, já jsem taky hleděl jak vyoraná myš, když jsem ty vzpěry otočil na té kapotě, jak kompletně změnila charakteristika otevírání . Uvnitř vzpěr je i olej a ten se po otočení asi přelije do jiné části vzpěry a tím se změní její chování při otevírání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Maj to dělat podle origo, jejich chyba (italové jedni) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 (upraveno) Dneska bylo hezky, tak jsem vyčistil a ošetřil sedačky :) A tady pár fotek jak teda vypadá momentálně můj interiér. Bohužel na fotkách to vypadá úplně jinak než naživo :/ Upraveno Únor 21, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Nádhera Ty sedačky ti závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 To ja jsem taky čistil kuzi na sedačkách :) jen tu bílou část musím zase vyprat v létě zase trošku flekata :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Luxusní interiér =)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jsem rád, že jsem ty sedáky prodal tobě a né nějakému píču**sovi jako octávku ;), tady dělají velkou radost koukám a hlavně je o ně dobře postaráno a to dělá radost i mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Dneska bylo hezky, tak jsem vyčistil a ošetřil sedačky :) A tady pár fotek jak teda vypadá momentálně můj interiér. Bohužel na fotkách to vypadá úplně jinak než naživo :/ Nádherný interiér, celkem ti ty křesla závidím :D Jsem rád, že jsem ty sedáky prodal tobě a né nějakému píču**sovi jako octávku ;), tady dělají velkou radost koukám a hlavně je o ně dobře postaráno a to dělá radost i mě :) Copak, nový majitel se k octě nechová dobře? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 To se prdi do kuže co?!;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Nádhera ! Kožka je kožka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Pěknej kus práce si na ní odvedl! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Děkuji chlapi :) Práce už je na ní hodně, ale ještě bych toho hodně chtěl udělat. Nějaké další věci už jsou také v řešení a něco už na autě jen čekám až nasadím 18ky abych to ukázal :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Tak jsem se ještě dneska pustil do další a doufám poslední úpravy v interiéru co se týče domácí práce s koženkou :D Není to jako originál, ale o to více se mi to líbí, když vím že je to má práce :)A ještě jsem konečně zatmavil pozičky tak jak jsem chtěl. I když na živo to vypadá jinak než na fotce :) Jedna fotka je s bleskem a druhá bez. Je vidět efekt té odrazky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 pozičky jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Velká paráda, jak pozičky, tak ručka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 pozičky úplně bomba, a ručka taky moc povedené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 A nechtěl poslechnout s 2 vrstvami folie na ty pozičky ale pecka kamaráde, děláš mi radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Hele víš moc dobře jak to bylo :D ne, že jsem nechtěl poslechnout, ale nemohl jsem tam tu druhou vrstvu dostat, aniž bych nezvětšil díru v liště. Proto jsem chtěl pozičky zatmavit spíše lakem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 tak jsi to mel caknout sprejem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Uvidím v létě.. teď sem měl doma folii navíc, tak proč to nezkusit a šlo to.. zatím to nechám takhle, ale na léto to asi stejně pude zatmavit lakem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Pár novinek opět v garáži. V týdnu jsem si pořídil menší letní doplněk na srazy :) Mřížka do zadního okna.Dále přišly pedály RS, za které moc děkuji zdejšímu členovi libor.kratas :) Špíny v autě si nevšímejte, hold autem se jezdí pořád a nemůžu uklízet každý týden :)A dneska bylo hezké počasí, tak jsem se dostal konečně na horní uložení. Měl jsem ho dělat už asi před měsícem, ale nakonec nezbyl čas. Teď už jsou na autě stavitelné uložení na nastavení odklonu :) A vyndané helpry z tlumičů abych mohl ještě níže, i když o moc dolu už se mi nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 nemáš za co jen at delají radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 a proc jsi je vyndaval to uz jsi nemohl stocit niz ? ja muzu na zavitu jit niz jeste asi tak 9 cm takze to sleze tak o dalsi 4,5 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Jojo už jsem nemohl níže... měl jsem to vloni na max dole :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Dzordzino: Co máš za podvozek, že můžeš ještě 9cm dolu to je asi hodně velký kravina ne? kámo, kam na to chodíš Měl jsem přímo low podvozek stage 3 a mohl jsem o -35/-90 na předku bez vyndání helpru a vzadu -35/-80 bez vyndání matice Zavy: Super kámo, na to uložení se u tebe těším, já už v pátek kolesa ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.