Gracho Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 už sa to tu niekde riešilo,treba kúpiť tento diel na O I a trocha ho upraviť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Ktory "tento diel"? :) Akurat som domontoval dvierka na vrchny kastlik na palubovke... Tak, ako gazdina hovori, konecne nemame dieru v palubovke :D Este co ma caka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 chrómový čudlík...ak si dobre pamätám,tak na O II sa nedá samostatne objednať,iba na O I,ale číslo diela bohužiaľ neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Dik, nasiel som taketo nieco: http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0711323d-packa-rucne-brzdy-octavia.html číslo dielu podľa Škoda 1J0 711 323 D 1J0 711 323 D 2ZZ ...no ta cena aj s dopravou mi pride trosku prestrelena Skusim niekde este pozriet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 opíš si číslo diela a behni do servisu,cena nebude zas o toľko vyššia ako na tej stránke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Dnes sme si dali vylet na Donovaly B) 4 osoby + nejaka ta batozina v kufri (dialnica 120km/h + tempomat, ostatne podla predpisov): Foto=cesta spat BTW, uz mam tu packu rucnej brzdy... ...vie niekto ako sa ten cudlik vybera? Zatial som to este nemal cas rozoberat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Tak som sa dnes do toho pustil :D Hotovo! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 supr, tak to má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 To mas stale v takom vysokom lesku? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2012 @vevca: Dik @luborj: Stale nie, ale vo stvrtok som po dlhsej dobe venoval 4hodky umyvaniu/voskovaniu/lesteniu a hned na druhy den si gazdina zmyslela, ze v sobotu pojdeme na vylet No som rad, ze bolo dobre pocasie, samozrejme okrem tych nachytanych musiek na kapote/skle a moja praca neprisla na zmar :D P.S: aj upravena fotka urobi svoje :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Velmi pekné fotky...ináč tá spotreba je super ,ale u mňa je nereálna je to sci-fi :D ...S tou ručnou brzdou si sa natrápil.alebo to bola pohodička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Dik, ano sci-fi, to mi hovori vela ludi, ale no nepomozem si :D K tej rukovati...nasiel som dobry navod na Demontaz stredove konzole a bolo to jednoduche, kedze je tam fotonavod. Mensi problem nastal ked som to vsetko zlozil a zistil, ze som nezapojil konektory do zapalovaca a spinaca zamykania...tak znovu rozobrat Ale nastastie som uz v tom mal prax, tak to islo rychlo B) P.S: este k tej spotrebe...uz druhu nadrz som natankoval na Lukoil, lebo som pocul z dobreho zdroja, ze momentalne ich PHM su dost kvalitne a nafta obsahuje este menej vody ako Shell/OMV. No cuduj sa svete, na celu nadrz som spravil o cca 150km viac ako na nafte zo Shell (pri +/- rovnakej jazde). VIF ostal samozrejmostou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laďan Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Ktory "tento diel"? :) Akurat som domontoval dvierka na vrchny kastlik na palubovke... Ty dvířka se dají sehnat samostatně bez schránky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 To netusim, nikde som to zvlast nevidel...kupil som cely part aj s ofukmi za nejakych 30ecok (funglac). Aspon som to nemusel rozmontovavat, len som vymenil kus za kus :) Inak vcera sa robil mensi upgrade: - deaktivacia/uprava kontroly vypalenia ziarovky v dennom svieteni - deaktivacia kontroly vypalenia ziarovky v osvetleni nad SPZ - aktivacia Coming home - manual - aktivacia Cornering Lights - aktivacia pravej zadnej hmlovky - aktivacia automatickeho zamknutia/odomknutia dveri pocas jazdy/po jazde - aktivacia pretocenia ruciciek na budikoch pred startom BIG THANX @160R //edit: Vzadu som uz LEDky nahodil...ziadna chyba na palubaku sa neobjavuje B) Este pridam aktualne jubileum, takze vieme co nas caka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 To netusim, nikde som to zvlast nevidel...kupil som cely part aj s ofukmi za nejakych 30ecok (funglac). Aspon som to nemusel rozmontovavat, len som vymenil kus za kus :) Inak vcera sa robil mensi upgrade: - deaktivacia kontroly vypalenia ziarovky v dennom svieteni - deaktivacia kontroly vypalenia ziarovky v osvetleni nad SPZ - aktivacia Coming home - manual - aktivacia Cornering Lights - aktivacia pravej zadnej hmlovky - aktivacia automatickeho zamknutia/odomknutia dveri pocas jazdy/po jazde - aktivacia pretocenia ruciciek na budikoch pred startom BIG THANX @160R //edit: Vzadu som uz LEDky nahodil...ziadna chyba na palubaku sa neobjavuje B) Este pridam aktualne jubileum, takze vieme co nas caka :D Mam FL 10/09 classic-family nieco som uz dokupil. Chcem sa informovat na tie veci, co si si dal ty: - aktivacia Coming home - manual - aktivacia Cornering Lights + - aktivacia pretocenia ruciciek na budikoch pred startom. ??? Dik moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Mas SS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Prepac, co je SS??? Ok moc dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Chalani poradte prosim. Chcem si dorobit tlacitko na SET tlaku v pneumatikach. Co viem, tak senzory tam mam, len potrebujem dorobit tlacitko. Co k tomu vsetko potrebujem? Viem, ze treba samotne tlacitko TPM /1Z0 927 127 C REH/ + konektor /4D0 971 636 B/ a co dalsie? Kable, alebo tak....? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7010&view=findpost&p=1283566 Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ideš odstrániť šoférov zámok? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ked sa mi podari bezchybne streknut farbou tu krytku, tak to vyskusam :) Len neviem ci je to vyhra, ale dostal som na to doporucenie, zevraj sa tu chalani dost stretavaju s poskodenymi zamkami a pritom auto nebolo otvorene. Uvidime, mam to doma uz davnejsie a este som sa do toho nepustil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Papučkový facelift :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 pozerám,že si sa nejak rozkokošil :D paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Len si to doma pekne hromadim na kopu a na jar to ponahadzujem. A kedze na octu pojdu aj velke nove znaky (cakam na zadny z rapidky), tak by bola skoda nedat ich aj na kolesa. Aj tak su to len male prkotinky...oproti borcom, co tu prerabaju 3/4 auta :lool: Inak som ich nasiel na susednom fore za nejakych 400kc s postovnym, tak som si ich nemohol nechat ujst :D ;) P.S: este cakam na listy, lebo chalan chce za lakovanie mojich povodnych 70€ a za 50€ (uz s postovnym) mam nove, z RSky a uz v laku...tak uvidim, ako to dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 "za 50€ (uz s postovnym) mam nove, z RSky a uz v laku...tak uvidim, ako to dopadne..." narážaš na ponuku,ktorá je na autobazar.eu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ano, preco? :) http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1643977 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ja som od neho bral,lišty neboli nové,obojstranná páska samozrejme odtrhnutá a dokonca boli použité.Druhý raz by som od neho už nebral.Cenu mi dal nakoniec 45€ s poštovným,ale to,že sú použité napísal až vtedy,keď ich odoslal,to sa ešte dalo prežiť,ale najviac ma vytočilo,že odtieň farby vôbec nesedel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Aha, diky za upozornenie , mne pisal toto: "Farba by bola,to nie je problem!Listy su ako nove,neposkodene.50 eur je aj z postovnym.Ta obojstrana paska tam nie je!!!Musite si to nalepit,ja to mam na svojej oktavke tiez nalepene.Diki" ...ale chcel som to spravit tak, ze tam pojdem osobne, ked budem mat cestu do KE. Taketo veci nerad kupujem, pokial ich nevidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Paráda, to bude vypadat dobře příští rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.