Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Dik, uvidim ake to bude v prevadzke. Len jedna vec ma poriadne serie, ze to svetlo v kamere nie je biele, ale do zlta Cize do druhej budem musiet nahodit klasicku sulfitku, aby to nevyzeralo ako na kolotoci :( Na toto si davajte bacha pri kupe, ked mate biele LED nad SPZ!...lebo ja som toto vobec netusil a ani sa nikde pri produkte neuvadza teplota svetla v kamere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 A tam nejde vymenit zarovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 No to som este neskusal rozoberat. Zozadu je taky malicky srobik a taky srobovak doma nemam :( A co som pozeral cez to sklicko, tak to nevyzera ako ziarovka, ale len nejaky plosak a na nom SMDcka...mozno skusim zohnat taky srobovak a rozobrat to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Jj a prepajet smdcka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 No tak to zase neviem, ci sa do toho budem pustat. S elektrikou sa moc nekamaratim Uz som nasiel, co potrebujem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8312&view=findpost&p=1119080 3B0 972 712 a hned zoberiem aj 000 979 132 E :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 @kyselinka: chcem sa ta spytat na interierove ledky v strope co mas. Nesvietia ti aj po zamknuti auta? ja som si tiez kupoval sulfitky do stropu ale ine ako mas ty a aj po zamknuti mi 2smd z osmich svietia ale iba slabucko a to iste mam aj na SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Ani LEDky v strope a ani nad SPZ mi nesvietia po zamknuti auta, funguje to tak ako ma :) Tie nad SPZ mam so vstavanym pridavnym rezistorom 95235cb, takze to moze byt mozno aj tym. V stropnej lapicke som si ale vsimol, ze pocas jazdy, pri zapnuti dialkovych svetiel, alebo smerovky, mi jemne lampicka blikne...ale iba vazne jemnucko, co mi vobec nevadi :) Ak si z okolia BA, tak by sme sa mohli stretnut a nad SPZ by si mohol vyskusat tie moje. Ja ich zrejme aj tak budem vyberat, lebo v kamere nie je biele svetlo :( Inak kamera je uz osadena a plne funkcna (okrem svetla), bol tam problem s napatim v spiatocke, tak sa tahal kabel napriamo z radia a pouzilo sa spinacie rele na spiatocku. Musim povedat, ze to je parada s tym parkovat , Teraz som zaparkoval asi 5 cm od auta. Vsetko je krasne prehladne, takze nemusim riesit ziadny sklon kamery. Takuto vec by mali do takehoto auta davat od vyroby automaticky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 http://www.ebay.com/itm/180865739014?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 Tyhle ledky jsem ted objednaval kamaradovi na osvetleni spz a sviti to skvele a zadnou chybu nehlasi...cena vice nez smesna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ale po chvili prestanu svietit, nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Vcera vecer, len na rychlo jedno video z mobilu. Parkovanie asi na 5cm B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Hmm to vypadá dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ale po chvili prestanu svietit, nie? Ne, proc by mely? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ono tie LEDky su myslim vsetky na jedno kopyto, vsak je to vsetko China :D @vevca: hej, je to super. Za tie prachy neni o com ;) Dnes som si bol v skodovke pre ten konektor a dutinky, tak navecer konecne spojazdnim aj svetlo. Este domysliet to tesnenie a bude hotovo B) Inak zmrdi jedni, za jeden maly konektor a maly kablik s koncovkami (3B0 972 712 + 000 979 132 E) chcu nejakych 6,50€ //edit: Uz je to komplet aj s koncovkou na svetlo :) No to svetlo v kamere je o nicom. Nahodil som do laveho svetla povodnu sulfitku a je zltsia a silnejsia, ako LED v kamere. A LED, co som mal pred tym, su zase bielejsie/modrejsie :( Uz na to asi prdim, ked naberiem odvahu tak skusim rozobrat kameru a pozriet sa na tu LED. Alebo skusim niekde popozerat slabsiu sulfitku, ktora je jemne do modra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ne, proc by mely? Mal som na mysli ze ked zamknes a zostanu svietit, ci po chvili zhasnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Nezustanou svitit ani pak. Kdyz jsem mel 02, tak mi taky nesviili po zamknuti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 OK, nepochopili sme sa. Ja som cakal odpoved od mareka, tebe vidim ze to funguje tak ako mne (teda tak ako ma). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Dnes mi to nedalo, tak som trosku riesil to lave svetlo nad SPZ :D 1SMD na ledke som zafarbil ciernou, aby svietili len dve (koli intenzite) a ostatne 2SMD som prelepil zltou paskou. SMD moc nehreje, tak mi to tam snad nezhori :D Teraz je to uz myslim celkom fajn. Najhorsie je to, ze ta LED v kamere nesvieti ani na bielo a ani na zlto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 OK, nepochopili sme sa. Ja som cakal odpoved od mareka, tebe vidim ze to funguje tak ako mne (teda tak ako ma). ahoj, nie neprestanu svietit ani po dlhsej (2hod) dobe (tie v strope)(SPZ led som dal zatial vonku lebo mi to hlasi aj chybu) aj po zhasnuti zostanu stale trochu svietit a je tam cca 5,12V a tecie tam 6 mikroamper neviem ci to nemoze nejak poskodit riadiacu jednotku baterku mi to nevystavi len co na to povie ta riadiaca jednotka inak neviem ci to nemoze byt sposobene aj tou bcm, vraj mr2010 mali vadne bcm, napriklad aj funkcia corner mi vypne po nejakej dobe jazdenia a vraj to bolo na reklamaciu a vymienali bcm jednotky //no ja som uz po zaruke :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Hm, tak toto je dost divne, ze ti svietia iba 2SMD z osmich Skusil by som inu ziarovku (LED), ci to bude robit aj pri nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 sranda je ze ked vyberiem tu strednu ziarovku tak potom svietia tie dve krajne :-) ak necham krajne led a strednu dam klasicku tak je to ok ale to je zase trosku ako v cirkuse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Mas vnitrni samoztmivaci zrcatko? Me to v oktavce zustalavalo svitit, kdyz jsem mel fci samoztmivani vyplou, jakmile se zamacklo tlacitko, tak nesvitilo nic, to se tu kdysi myslim uz resilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 pokial viem tak nemam samostmievacie zrkadlo ked prepnem ten manulany vypinac na osvetlenie interieru v strope tak mi to samozrejme zhasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Kazdy sem dava fotky hned po umyti auta, tak ja sem dam jednu trosku inu, ktora sa akurat do tohoto pocasia hodi :) ...nech vidno, ze cierna je pekna aj ked je spinava :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Mensi upgradik, nove int. svetlo (s citacimi lampickami) a vypln polohovacej packy (ina, ako RS zial poruke nebola) :) THX @spitfire Inak som mal cas sa trosku pohrat s nastaveniami kamery a zistil som, ze je tam toho celkom dost: ...tej kamere sa tesim ako male decko, vyborna vec, senzory sa mozu strcit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tys nemel v oktavce v osvetleni vepredu cteci lampicky? Jsem myslel, ze tohle byla standartni vybava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Veru nemal, aj ked je to detail, no trosku mi to chybalo. Tiez nechapem ci im to tak ublizi to tam dat hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Jedna zimna...prvy krat mi ukazovalo dojazd 0km. Poriadne mi stahovalo rit, aby som dosiel az k pumpe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 aku to mas vybavu?? a chranis si neako prahy pripadne podvozok proti kamienkom v zime? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Vybava Classic, cize ziadna :D (je to na prvej strane). Prahove listy si chcem teraz objednat, lebo ked vidim, ako mi zeny s tymi steklami nastupuju do auta, tak mi je az zle. Podvozok nijak nechranim, chcel som povodne kupit aspon zasterky/lapace, ale cital som rozne skusenosti, ze to moc nepomaha. Uvidim, ako to bude vyzerat po zime, podla toho sa pripravim na dalsiu :) Inak po minulorocnej zime som mal vsetko OK a nijak som ho nechranil, no vtedy auto malo len par mesiacov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 to s tymi steklami ti verim :D a co sa tyka tych lapacov tak ja som si ich dal namontovat a som snimi zatial spoko. teda aspon s tymi zadnymi nakolko tak nefrkaju kamene na auta co idu zamnou. uz som raz menil celne sklo ked som mal auto mesiac tak viem ake je to naprd ked dostanes kamen do skla :( vraj su neake folie co nalepis zospodu na prahy a ochrania ich od posypovych kamienkov a soli ale neviem ci to aj naozaj funguje :) nepocul si o tom nieco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.