Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

Hmmmm :( :angry: ...to potesi. Veru stale sa snazim parkovat na odlahlejsich miestach, alebo rovno cez dve, prave koli tomuto :angry:

Inak toto poznam. Este ked som nechodil sem na forum a moja cernota mala 3 mesiace, tak presne podobny som mal pravy predny naraznik, pod svetlom. No bolo to este vacsie. Plast musel byt prevaleny ale nastastie hned skocil naspat. Farba vydrana az do umeliny :angry:

Striekanie 70€, vinnika som nechytil, lebo som to zistil az doma v garazi :(

Vidim, ze tam mas chyteny aj roh blatniku, tak to uplne nasere...

Co sa vlastne stalo? Kde to bolo?

Inak, kedy uz dame stretko? Nejak sa nam nedari sa zladit.

Odkaz ke komentáři

Cuval z parkovacieho miesta a vraj sa mu smykla noha...

No k tomu stretnutiu sa neviem vyjadrit :( Tento vikend to nestiham, v piatok "letim" do Mnichova a odtial v sobotu na economyrun. Buduci vikend mozno budem mat cas, ten dalsi odchadzam na dva tyzdne prec. Inak cez tyzden beham stale niekde, to sa so mnou dohodnut neda :) Este musim vybavit umweltplakette do Mnichova :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak oddnes svietime cez den aj zadnymi, ale len jednou ziarovkou vo svetle :)

A intenzita predneho denneho svietenia prehodena z 92% na 100%, diky Igor :pivo:

post-19535-0-48001200-1379969897_thumb.jpg

Cau, tak nakoniec sa to podarilo na tych 100%?

To denne zadne mas v jednej ziarovke lebo to inak neslo alebo tak si to chcel? Neskusali ste to dat na dve dolne ziarovky (tak ako to mas plus este jedna vedla)?

Odkaz ke komentáři

@marek393: Chcel som aby pri dennom svieteni nesvietilo cele Cecko, lebo je to viacmenej zbytocne, aby cez den svietili 4 ziarovky v lampe :rolleyes:

Svetlo je rozdelene na 3 segmenty, vrch=1ziarovka / stred=2ziarovky / spodok=1ziarovka...ak sa zapne vrch, alebo stred, tak sa automaticky zapne aj osvetlenie SPZ, co som nechcel, takze to vyslo len na spodok.

Ano podarilo sa nastavit 100% svietivost denneho svietenia a s Igorom sme to porovnavali s dennym na jeho RS a teraz je to v intenzite svietenia uplne rovnake...s tymi LEDkami to svieti vazne dobre :)

@marekczek: policajti ma moc nezaujimaju, islo mi hlavne o to, aby som nemusel zbytocne zapinat stretavacky, ked to este ja nepotrebujem...par krat sa mi stalo, ze na dialnici, za sera, mi uz auta vytrubovali, aby som si zapol svetla, lebo zo zadu ma uz nebolo moc vidiet. Pritom ja som este stretavacky nepotreboval ;)

Odkaz ke komentáři

No s tímhle svicenim pres den, si na to většina zvykla a prosté vnímá jenom světlo. Takže nevím jestli tenhle zákon byl super.

jak chceš definovat světlo a tmu, kdy by se nemělo svítit už denním světlem, jedině senzorem světla který furt většina aut nemá...

Kdyz pak vidím ty čínsky hrozny ledky, tak je snad lepší když se přes den nesvítilo vůbec....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak ja sa viacmenej riadim podla mojej multimedie, ktora sa v urcitu dobu (pri zapade slnka, ktore nejak cita cez satelit) sa prepne na nocny mod a vtedy zapinam stretavacky. Samozrejme za znizenej viditelnosti (dazd, sneh, hmla) ich zapinam hned.

Ale myslim, ze pokial nemas senzor, tak je to individulane.

No hej, tie lacne cinske LEDky su o nicom. Clovek ani nevidi, ze to vobec svieti :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...