SKAJA Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Ceny imho škodovácká kasika ;) Já bych se jich trošku zastal ohledně té síťky. Vzhledem k té debilní montáži, kterou škodovka nějakým nedopatřením doporučuje jako ofiko postup, mi přijde adekvátní. Není to otázka deseti minut, ale musí se tam rozebrat plasty v kufru, vyříznout do nich díru, pak následně vyvrtat díru do kastle, vybrousit ji do hranaté podoby, v ideálním případě ošetřit proti korozi (což by mě docela zajímalo, jestli vůbec dělali) a nakonec to zase smontovat zpátky. ...Já bych to třeba za míň než pětikilo taky nedělal (pokud bych se tím živil a nedělal to pro sebe, nebo ze známosti) A autorizák si řekne vždycky víc... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 SMS za 900 Kc to by se mi taky zamlouvalo... Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Ceny imho škodovácká kasika ;) Já bych se jich trošku zastal ohledně té síťky. Vzhledem k té debilní montáži, kterou škodovka nějakým nedopatřením doporučuje jako ofiko postup, mi přijde adekvátní. Není to otázka deseti minut, ale musí se tam rozebrat plasty v kufru, vyříznout do nich díru, pak následně vyvrtat díru do kastle, vybrousit ji do hranaté podoby, v ideálním případě ošetřit proti korozi (což by mě docela zajímalo, jestli vůbec dělali) a nakonec to zase smontovat zpátky. ...Já bych to třeba za míň než pětikilo taky nedělal (pokud bych se tím živil a nedělal to pro sebe, nebo ze známosti) A autorizák si řekne vždycky víc... to jsem netušil teda, tak to beru zpět... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Domácí výroba tlumení pazvuků od nádrže. Takhle vypadají dvířka nádrže Takhle v zavřeném stavu Po prvních asi 5 km to drnčí opravdu minimálně, tedy cca 80% pazvuků jsem tímto potlačil. Přesto bych si troufl říct, že to nebude jenom od nádrže, ale i z těch sedaček a nějakých plastů, což asi nikdy neutlumím tak, abych nikdy nic neslyšel. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 už nevedia na čom šetriť ale na 4 malých gumičkách - takto sa ďaleko Škoda nedostane Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Popravdě by mě zajímalo, zda třeba nedrnčí i zaklapávací dvířka, ale spíš ne, protože se zaklapnou a nemají při jízdě možnost se otevírat apod. Tyhle se opravdu jen přivřou a vlastně drží samovolně zavřené, ale zcela zlehka jdou opět otevřít a tak si dovedu představit, jak to může lítat za jízdy. Kdyby ty dvířka narážely alespoň do nějaké měkčeného plastu či pěny, ale je to tvrdý plast a zima tomu jistě dodá své. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Marcelku, já teď řešil na oktávce klapaní, a nakonec to byla menší vůle v zámku pátých dveří...jen nápad...co ? Jsou pátý dveře dobře zavřený? Když za ně vemeš když jsou zabouchnutá a zalomcuješ nějaký pazvuk? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Mně Márošek zase radil zámek u dveří spolujezdce. Tak zkusím obejít všechny dveře a vyzkouším. Co jsem se bavil s prodejcem ohledně té nádrže, každý vůz má prý jinej "pajšl" (vnitřnosti) té nádrže a tak by tam nesedělo z jiného vozu s tím zacvaknutím, ale co mi řekl že dvířka jsou součastí toho vnitřního plastíku kolem nádrže a tak by se musel vyměnit celý ten díl s tím, že je po roce tankování prostě volnější a při jízdě to pak klepe. Prozatím jsme zkusili tu variantu s tím měkčeným polystyrénem či co to je a uvidím, ale pořád jakoby něco někde křupalo. Už jsem jezdil se sklopenýma sedačkama, jednou, druhou, bez rezervy, bez věcí v kufru (lékárnička, voda do ostřikovačů apod.) a občas tam stále něco zaskřípe. Budu zkoumat a uvidíme, ještě mám poměrně dlouhou dobu záruky. Přesto není vůbec snadný tyhle závady pazvuků odhalit, dnes jsem vozil servisního technika snad po celým Smíchově, než to uslyšel. Na druhou stranu jsem rád že to sám slyšel a pokoušel se vyhrabat ve skladu prozatím alespoň ten kus čehosi, než aby mě poslal domů. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 hmph grafitová folie jdi do toho, to nemusí být drahý Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Nejprve musím Zelenádu vyléčit s těmi pazvuky a pak mohu vymýšlet blbosti ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 moc pěkná je na tom VT ta fólie kolem těch oken ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Tak mi to včera nedalo a asi 2h jsem se zabýval pazvukem ze zadní části Zelenády, kdy jsem postupně vyndával všechny věci z kufru a postupně jezdil testovací jízdy. Vytáhl jsem úplně vše i vč. rezervy a nářadí v polystyrénu a zvuk se stejně opakoval, nádrž jsem měl ucapnou ručníkem a přilepenou izelepou a tak usoudil, že zvuk doopravdy vychází někde z plastů u zadních sedaček a nebo to bude zadní sedačka jako taková. Na čtvrtek jsem objednán do servisu a tak jsem zvědav, s jakou to bude vyřízeno. Nechtěl bych platit hodinou mzdu servisu za to, že tam nic nenajedou a tak by mě zajímalo, co mám vlastně přijímacímu technikovi sdělit aby se jednalo skutečně o reklamační závadu, která vydává při jízdě po nerovnostech drnčící zvuk a při koupi to cca před 3 měsíci nedělo a tak buď se muselo něco uvolnit a nebo tomu pomohlo snížení teploty. Každopádně si takto nepředstavuji nový vůz s něco málo přes 7 tisíc km, který má bez 1 týdne roční výročí. Předpokládám, že by technik neměl odmítnout testovací jízdu se mnou, aby i on zvuk slyšel a nemyslel si, že si dělám srandu. Ale co vše by měl napsat do přijímacího protokolu? Také bych se chtěl předem zeptat na tu zcela nejhorší situaci, kdy bych si pro auto přišel a sdělili by mi, že nic nenašli a chtěli uhradit X hodin práce demontáže a zpětné montáže plastů apod.? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Já myslím, že tohle je celkem běžná věc a nebál bych se, že budou prudit. Prostě bych řekl, že tam něco vrže/skřípe, tak ať se na to v rámci záruky podívají. Hlavně bych hned na začátku zmínil, že to v podstatě reklamuji, a hotovo ;) Zbytek je na nich, jak se s tím poperou a co zjistí/nezjistí. PS: Můj servis měl tuším přímo na přijímacím protokolu zaškrtávací políčko "záruční oprava". V každým případě musí na tom přejímacím protokou uvádět předběžnou cenu opravy, tak bych si pohlídal, aby tam případně napsal technik 0 Kč a je to ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 A zkousel si mirne pri tech pazvucich zatanout malinko rucni brzdu... jestli to nedelaji brzdy... ja to resil u new auta rok... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Jakože mám zkusit nechat ruční brzdu na prvním zubu (aby na desce svítil symbol zatažené ruční brzdy) a zkusil se někde projet? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 jj at desticky teda zadni brzdy trochu zacnou brzdit... mne to delalo bordel jako svina na nerovnostech... po zatazeni klid a uz jsem mel paku na sevis at to opravy.... a to jeste zkouseli ze je to normalni atd... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 no jo ale on má vzadu bubny Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Přesně tak, vzadu bubny. Každopádně ať je to cokoliv ať se to v servisu odstraní Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Datum: 12. listopadu 2012 12:53 Předmět: Síťový program Vážený pane, obdrželi jsme Váš email, ve kterém uvádíte nepříjemnosti se síťovým programem k vozidlu ŠKODA Citigo. Je nám velmi líto, že jste měl při montáži síťového paketu nepříjemnosti spojené s neplánovanými náklady, a jménem výrobního závodu se Vám za ně omlouváme. Váš podnět jsme předali na oddělení ovlivňování výrobku, které se bude celou záležitostí zabývat. Na základě výsledku posouzení budou učiněny opatření pro optimalizaci prodeje tohoto příslušenství. K ceně zástavby se Vám bohužel vyjádřit nemůžeme, protože každý autorizovaný servis ŠKODA má různé hodinové sazby. Pro detailnější informace je nutné kontaktovat autorizovaný servis ŠKODA, kde bylo předmětné příslušenství domontováno. Věříme, že i přes uvedeného nepříjemnosti zachováte důvěry naší značce. S pozdravem z Mladé Boleslavi Jan Chmelo, PST - Péče o zákazníka / Kundenbetreuung Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 bubny tam, bubny sem... skus zatahnout rucku a budes mit jistotu ze to neni zadni brzda... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 bubny mu budou povrzávat, tím trpěla snad každá Felicia Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 A pokud by se jednalo o tuto vadu, byla nějak odstranitelná a to natrvalo, ne pouze krátkodobě nějakým prostředkem apod.? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Tak jsem dneska zkoušel ručku, byť jsem se bál tak doopravdy na první zub a řekl bych, že je to doopravdy z plastů / ze dveří Snažil jsem se ten zvuk nahrát na mobil, ale jediný co je tam slyšet je tikot blinkru a rozjíždění :lool: Jinak je možný, že nový Citiga mají jinou barvu podsvětlení palubky? Zdálo se mi, že jsem zahlídl, jak mělo bílé jako OII FL. Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 možná někdo to osvětlení předělal. Není to moc těžké :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 By se mi to i líbilo, jen bych chtěl sladit palubní desku i včetně podsvětlení všech ovládacích prvků a jelikož Citigo nemá podsvětlené okna a zrcátka, šlo by pouze o středovou konzoli. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 "oddělení ovlivňování výrobku" To je zase co proboha?? ...To by mě fakt zajímalo, jaký bude ten výsledek posouzení a následná opatření (a kdo za to dostane po hubě) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Kubiik Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Citigo nemá podsvětlení oken a zrcátek ? To už i na tom šetří .... "oddělení ovlivňování výrobku" jen jestli to není oddělení ovlivňování svědků, aby pak za Marcelem nepřijelo komando a nedostal přes držku, že si stěžuje :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Ne ne nemá. Popravdě mi to ani nevadí, lze to velmi jednoduše nahmatat. Horší co je je třeba absence světýlka v kufru, protože tam něco po tmě najít je na Nobelovu cenu :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky